Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הליאונה הזו לפני חודשיים במחיר נמוך. היה ידוע לי שלרכב ישנה בעיית התחממות מנוע. לא טיפלתח בכך בגלל חוסר זמן ולפי דעתי ראש מנוע הלך הרכב מתחמם תוך דקות עד למקבימום והמנוע מזייף. יש לי ליאונה נוספת במצב מכני מעולה ואני מעונין להעביר מהרכב השני שהוא ברמת גימור gl את מערכת הגה כח לוח השעונים ואת כל מושבי הרכב.יש לי שתי שאלות- האפ כדאי לתקן את המנוע בלאונה האוטומטית עליי לציין שמורכב שם מנוע עם שסטומים הידראולים גיר תקין לגמרי והמיזוג מצויין?אם אני מחליט לשדרג את הליאונה dl שלי חמי עליי לפנות כדי לבצע את השינויים שציינתי?

• תוכן חדש...