Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שאלה שלא קשורה לרכב

יש לי אופנוע ים חדש בן 10 ימיים , עלה לי קרוב ל80 אלף שקל, האופנוע הזה הולך להיות רק בטבריה,( אני מהמרכז)

חשבתי שיהיה נכון לאכסן אותו באיזה חוף בטבריה ולחסוך את כל העיניין הזה של הסחיבה של הרכב, הדלק, בלאי וכ׳ו

הבעיה היא כזאת

בחוף שאני רוצה לשים אותו זה חוף שעובד על ״ הקלאסה״ והוא לא מיתלהב שיהיו לו בחוף אופנועי ים, הוא מעוניין רק בסירות

ביגלל שאני מחזיק אצלו סירה חדשה הוא הסכים , אבל יש מקום רק בשמש, האפנוע מכוסה בכיסוי מיועד לאופנועים

הבעיה שבטבריה כמו בטבריה חום אימיים, ואני מפחד שהפלסטיקה או הצבע יהרסו, למרות הכיסוי,

מה דעתכם?

סליחה על הנושא הלא קשור ותודה על ההתיחסות

שבת שלום

פורסם

אוקייאז ככה בדקתי ואין לי מסנן קרינה בכיסוי של האופנוע ( מוזר זה כיסוי של סידו מקורי וחדש)

בכל מיקרה את האופנוע ים הישן שלי שמץי עליו בריזנט של עגלה ניגררת , השאלה אם זה מספיק טוב, אומנם יהיה חום מטורף באופנוע ( לפי דעתי) אבל שמש ישירה על חלקי פלסטיק לא יהיהי

זה מספיק טוב ?

תודה

פורסם
אוקייאז ככה בדקתי ואין לי מסנן קרינה בכיסוי של האופנוע ( מוזר זה כיסוי של סידו מקורי וחדש)

בכל מיקרה את האופנוע ים הישן שלי שמץי עליו בריזנט של עגלה ניגררת , השאלה אם זה מספיק טוב, אומנם יהיה חום מטורף באופנוע ( לפי דעתי) אבל שמש ישירה על חלקי פלסטיק לא יהיהי

זה מספיק טוב ?

תודה

לדעתי זה יהיה מספיק.

פורסם

עדיף לשים על הכיסוי של האופנוע את הבריזנט שזה עבה, או סדין של מייטה זוגית או משהו כזה שזה בד נושם יותר

פורסם

אדוני היקר, רוכבי אופנועים מבטחים את האופנועים שלהם בביטוח מקיף או מקיף מוגבל נגד גניבות ומשלמים עד 10 אחוז משווי האופנוע בעבור הביטוח וזאת בכדי לישון בראש שקט. אם כל הכבוד ויש הרבה כבוד לך, לגרור את האופנוע על העגלה הביתה ולאכסן אותו בצורה בטוחה זה בטל בשישים לעומת העובדה שיום אחד מישהו עלול לדפוק לך את האופנוע ואז הדלק והטירחה שחסכת יהיו אפס אפסים לעומת ה 80 אלף שהלכו פייאפן. צר לי שאני נשמע נוקשה איתך, קח את האופנוע, שים אותו במקום בטוח וככה לא תצטרך לדאוג לגבי השמש, החום ולא נגד אערסים משועממים בחופש הגדול.

רק בריאות

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה על המידע אבל אני מחזיק סירה חדשה ב480 אלף שקל באותו חוף , חוץ מלטרקטור. אין גישה לאף אחד

חוץ מיזה הוא מבטח אותנו על גניבות

העיניין של השמש יותר מדאיג אותי

אבל תודה בכל זאת

• תוכן חדש...