Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל דבר הגיוני עד שהרכב יצא מהחניה וההגה הסתובב ימינה , זה משהו שאי אפשר לעשות .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אם לרכב יש הגה כוח חשמלי בהחלט אפשר לשלוט בהגה. בVAGיות יש אפילו מנגנון חנייה אוטומטי שיודע לעשות רוורס ולסובב לבד את ההגה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא חושב שזה קיים בפורש מהשנתון הנ"ל.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
דעתי? שזה חארטה. לדעתי הוא חיווט את הפורשה שלו ככה שהיא תשלט מרחוק.

לפי הרשת (למרות שהיא לא מקור מספר 1 באמינות...), זוהי לא הפורשה שלו ולמעשה אין לו אפילו אחת כזו.

כפי שנאמר פה קודם לכן, ההגה הסתובב ללא מגע יד אדם ולפי איך שזה נראה, נשלט ע"י תוכנה מיוחדת במק.

פורסם

אתם באמת מאמינים שבנאדם עם מק לוחץ אנטר ומסיע ככה סתם פורש אקראית שחונה מול הדירה שלו :shock:

וזה נקרא האקינג לפורש? דיייייי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה ישן. ומזויף כמובן. יש מספיק דרכים בהן ניתן לזייף דבר כזה, כשהפשוטה מכולן היא שפשוט יש מישהו ששוכב באוטו ומפעיל אותו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יאללה, קצת תגובות:

אתם באמת מאמינים שבנאדם עם מק לוחץ אנטר ומסיע ככה סתם פורש אקראית שחונה מול הדירה שלו :shock:

וזה נקרא האקינג לפורש? דיייייי

אמ...כן...:)

אפשרי לבצע דבר שכזה עם שלט רחוק.

אכן. זכור לי פרק אחד בטלוויזיה, בו אחד ממכסחי המיתוסים, ג'ימי אם אני לא טועה, מרכיב מין קופסא מסויימת על ההגה והוא שולט ברכב פרטי, ע"י שלט מרחוק.

בסרטון הנ"ל, לא שמתי לב לשום דבר על ההגה.

אי אפשר.

אפשרי:).

זה ישן. ומזויף כמובן. יש מספיק דרכים בהן ניתן לזייף דבר כזה, כשהפשוטה מכולן היא שפשוט יש מישהו ששוכב באוטו ומפעיל אותו...

יצא לי לראות כמה סרטוני זיוף, שהראו כביכול כיצד ניתן לשלוט במכוניות עם האייפון, כמובן שהם פספסו/חשפו בסופו של דבר, את האדם במכונית.

אתה ראית סימן חיים במכונית הנ"ל? מישהו שסובב את ההגה או שהפעיל את האורות?

אני לא טוען שאין שום מצב שזה זיוף, השאלה היא מהו? האדם הזה, ששמו מקס, הוא אחד ההאקרים היותר "פוריים" ברשת ואתה מוזמן להמתין לסוף הסרטון ולראות את שאר מעלליו. אגב, הוא הופיע בתוכנית טלוויזיה, בעקבות יוטיוב וטען שכל מעשיו הם זיוף. לאחר מכן, הוא צחק על כך שבאמת חשבו שמעשיו הם זיוף.

אני עדיין מנסה למצוא קשר בין הפורשה למחשב - איזה חיבור, לעזאזל, יכל להיות קיים ביניהם? מדובר במכונית כבוייה. מה כבר יכול להיות שם? :)

פורסם

אפשרי:)

לא אפשרי.

ואם אתה חושב שכן, אשמח שתראה לי איך וכיצד, אחרת תארגן לי פלאפל עם הרבה חמוצים כי אני רעב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

רק לפי איך שהם הציגו את זה ואיך שכל הסירטון בכלל התנהל רואים שזה מזוייף ...

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אתה ראית סימן חיים במכונית הנ"ל? מישהו שסובב את ההגה או שהפעיל את האורות?

אני לא טוען שאין שום מצב שזה זיוף, השאלה היא מהו? האדם הזה, ששמו מקס, הוא אחד ההאקרים היותר "פוריים" ברשת ואתה מוזמן להמתין לסוף הסרטון ולראות את שאר מעלליו. אגב, הוא הופיע בתוכנית טלוויזיה, בעקבות יוטיוב וטען שכל מעשיו הם זיוף. לאחר מכן, הוא צחק על כך שבאמת חשבו שמעשיו הם זיוף.

אני עדיין מנסה למצוא קשר בין הפורשה למחשב - איזה חיבור, לעזאזל, יכל להיות קיים ביניהם? מדובר במכונית כבוייה. מה כבר יכול להיות שם? :)

אני ראיתי סרטון שמצולם בצורה כאילו חובבנית ודוקומנטרית, עם חיתוכים במקומות ספציפיים, עם זווית צילום מאוד צידית ועקומה לרכב, עם זום רועד ותזזיתי ועם עוברי אורח שלצורך העניין יכולים גם להיות שתולים (לפחות אלו בהתחלה).

אין ולא יכול להיות שום קשר בין הפורשה למחשב. במקום זאת, בהחלט יכול להיות מישהו ששוכב בתוך הרכב (שים לב שכסא הנהג שכוב) ומפעיל אותו מבלי שניתן לראות אותו מהזווית הזאת.

למה ישר לחפש את הפתרון המסובך כשיש הסבר פשוט וקל להבנה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...