Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M3 2008-9 איפה משיגים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח בזה,

נסעתי על כמה מכוניות כאלה שמשופרות בהרבה יותר מ-10k יורו, לא קשה להבחין שההתנהגות אינה אותה התנהגות.

ציינתי כבר שמבחינת הספק אפשר להביא את הרכב מהספקים שיעמידו אותה כמעט באותו קו עם M3.

אין קשר בכלל ל-330, זו מכונית שלא עומדת בקנה אחד עם ה-335, בטח לא עם M3 גם אם הבלוק מנוע שלה היה עשוי מקארבון פייבר.

מי שרוצה להוציא מה-330 שלו משהו שמתקרב ל-M3 פשוט הולך וקונה אחת או קונה 335 ומשפר היטב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הענין שאני התכוונתי להתנהגות במגבלות, לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת אחיזה.

אין לי ספק שה M3 מהירה יותר אוחזת יותר, אבל גם נושכת יותר.

ומקריאה של המבחן הזה, אני רואה שלא הייתי רחוק מהמציאות:

"

Unlike the 335iS, the M3 demands precision at the limit, it is less forgiving (though still forgiving in the greater arena of sports cars).

The M3’s weight is felt behind the wheel – though so well compensated for, it becomes a non-issue while lapping the track. As a hardened sports car and when facing exotic competition, excessive weight really "is the M3’s only drawback.

פורסם
הענין שאני התכוונתי להתנהגות במגבלות, לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת אחיזה.

אין לי ספק שה M3 מהירה יותר אוחזת יותר, אבל גם נושכת יותר.

ומקריאה של המבחן הזה, אני רואה שלא הייתי רחוק מהמציאות:

"

Unlike the 335iS, the M3 demands precision at the limit, it is less forgiving (though still forgiving in the greater arena of sports cars).

The M3’s weight is felt behind the wheel – though so well compensated for, it becomes a non-issue while lapping the track. As a hardened sports car and when facing exotic competition, excessive weight really "is the M3’s only drawback.

במבחן שהעלתה מדובר ב 335is, ולא ב 335i שיש בארץ . ה 335is הוא רכב אחר לגמרי חזק יותר מה 335 הרגילה. זאת גירסה מיוחדת שמיוצרת במיוחד לארצות הברית , לאלה שלא יכולים להחזיק את ה M3.

פורסם

335is, הייתה אחת כזאת למכירה ביד2. ואכן מדובר בגירסה אחרת מה 335 הרגילה, זאת גירסה חזקה יותר.

פורסם
במבחן שהעלתה מדובר ב 335is, ולא ב 335i שיש בארץ . ה 335is הוא רכב אחר לגמרי חזק יותר מה 335 הרגילה. זאת גירסה מיוחדת שמיוצרת במיוחד לארצות הברית , לאלה שלא יכולים להחזיק את ה M3.

מה ההבדלים ?

פורסם

ההבדל נעוץ בתוספת של 20 כ״ס על פני 335 ״רגילה״.

לגבי הציטוט שנתת- בגדול הדברים שם נכונים, ה-M3 מאוד מאוד מושחזת, היא חדה ומדויקת בתגובות שלה ודורשת גם נהג כזה ככל שהקצב עולה למרות שהיא מאוד קלה לנהיגה ופחות מסוכנת לנהג ההדיוט מהמתחרה שלה, ה-C63 שאצלה יש זנב הרבה יותר שמח, בכל מצב.

לגבי עניין המשקל מצויין שם שניתן לחוש במשקל אבל שזה לא יוצר עניין במסלול אלא אם משווים למכוניות אקזוטיות, ששם זו בערך נקודת החולשה היחידה שלה.

אין כמובן התייחסות ל-335 וכו׳ כי באמת צריך להעביר 335 הרבה כדי שהיא תוכל ליישר קו עם M3 סטנדרטית- החל משיפור המנוע כולל סעפות בשביל להגיע להספק, החלפת חלקי מתלים (זכור שב-M3 ישנם מתלים מתכווננים חשמלית), וזה כמובן לא ייתן לך להנות מפיצ׳רים שיש ב-M3 כסטנדרט- בקרת M למשל שנותן לך לכוון את רמת החדשות של מכלולי הרכב (מהירות העברת הילוכים, תגובת דוושה, חדות ההגה) וכן הלאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ההבדל נעוץ בתוספת של 20 כ״ס על פני 335 ״רגילה״.

לגבי הציטוט שנתת- בגדול הדברים שם נכונים, ה-M3 מאוד מאוד מושחזת, היא חדה ומדויקת בתגובות שלה ודורשת גם נהג כזה ככל שהקצב עולה למרות שהיא מאוד קלה לנהיגה ופחות מסוכנת לנהג ההדיוט מהמתחרה שלה, ה-C63 שאצלה יש זנב הרבה יותר שמח, בכל מצב.

לגבי עניין המשקל מצויין שם שניתן לחוש במשקל אבל שזה לא יוצר עניין במסלול אלא אם משווים למכוניות אקזוטיות, ששם זו בערך נקודת החולשה היחידה שלה.

אין כמובן התייחסות ל-335 וכו׳ כי באמת צריך להעביר 335 הרבה כדי שהיא תוכל ליישר קו עם M3 סטנדרטית- החל משיפור המנוע כולל סעפות בשביל להגיע להספק, החלפת חלקי מתלים (זכור שב-M3 ישנם מתלים מתכווננים חשמלית), וזה כמובן לא ייתן לך להנות מפיצ׳רים שיש ב-M3 כסטנדרט- בקרת M למשל שנותן לך לכוון את רמת החדשות של מכלולי הרכב (מהירות העברת הילוכים, תגובת דוושה, חדות ההגה) וכן הלאה.

אין מה לעשות 335 זה לא M3 , והיא אף פעם לא תהיה . הבעיה היא שבשביל שתוכל לקנות M3 אתה צריך משכנתאא.

ההבדל בין המחיר בארץ לחו"ל הוא מטורף, חוץ מזה שבכלל בארץ מבקשים הרבה מעל מחירון , אין מה לעשות זאת המציאות.

פורסם
335is, הייתה אחת כזאת למכירה ביד2. ואכן מדובר בגירסה אחרת מה 335 הרגילה, זאת גירסה חזקה יותר.

ב-300K שח אתה מביא אחת כזאת מודל 2010

לדעתי יותר מזה אתה לא צריך ,במיוחד בכבישי ארצינו.

וזה יותר טוב מסתם לפנטז על M3

http://www.hamann-motorsport.com/individualprogramm/bmw/3er/e-92-coupe/galerie/

פורסם
שלום לכולם אני חדש בו, אני לא יודע אם הפוסט כאן מתאים או לא.

אני מחפש לקנות BMW M3 E92 קופה , שנת 2008/9 . אין הרבה כאלה , והתקציב שלי לא מרשה לקנות אחת מאללה שביבוא, כלומר בין השנים 2011 ו 2012.

המחיר שדורשים סוכנים לפי פרסומות ביד 2 מתחיל מ 420K ל 480K לדגם הקופה בין השנים 2011 ו 2012, המחיר כמובן תלוי ברמת איבזור ובקילומיטר שהאוטו עבר .

ידוע לי שיש כמה M3 בארץ שנת 2008/9 , אין אף אחד שמעוניין למכור , אני כבר מחפש ולא מוצא. מצאתי אחת בסוכנות רכבי יוקרה , אבל היא שנת 2010 והיא קביריוליט והמחיר הנדרש היה גבוה מאוד (450K) בערך, האוטו קנייה בארץ.

אני לא אכבת לי אם האוטו הוא קנייה בארץ או יבוא , העיקר שיהיה בין השנים 2008/9 מצב טוב.

האם יש למישהו המלצה היכן ניתן למצוא אחת ?

ואם מישהו מכיר בכמה רכב כזה אמור להימכר , בין אם הוא מיבוא או קנייה בארץ ?

מציע לך בחום לבדוק את אפיק היבוא האישי(כמו שהמליצו לך פה כמה חבר'ה). גם אם זה יעלה קצת יותר יקר, תקבל רכב חדש יותר, מאובזר לא פחות וייחודי כל הדעות.

לעיתים השקעה כספית נוספת היא לגיטימית, על אחת כמה וכמה שמדובר ברכב כזה...

שיהיה המון בהצלחה...

פורסם
אין מה לעשות 335 זה לא M3 , והיא אף פעם לא תהיה . הבעיה היא שבשביל שתוכל לקנות M3 אתה צריך משכנתאא.

ההבדל בין המחיר בארץ לחו"ל הוא מטורף, חוץ מזה שבכלל בארץ מבקשים הרבה מעל מחירון , אין מה לעשות זאת המציאות.

ברור ש 335 היא לא M3 , אבל עם כל הכבוד ל M3 , ל 335 יש פוטניציאל ענק לשיפורים ואסור לזלזל בה .ואל תשכח שיש לך אופציה לחבילת M , זאת אומרת אפשר גם להנות מהכוח וגם מהצורה.

• תוכן חדש...