Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M3 2008-9 איפה משיגים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש בו, אני לא יודע אם הפוסט כאן מתאים או לא.

אני מחפש לקנות BMW M3 E92 קופה , שנת 2008/9 . אין הרבה כאלה , והתקציב שלי לא מרשה לקנות אחת מאללה שביבוא, כלומר בין השנים 2011 ו 2012.

המחיר שדורשים סוכנים לפי פרסומות ביד 2 מתחיל מ 420K ל 480K לדגם הקופה בין השנים 2011 ו 2012, המחיר כמובן תלוי ברמת איבזור ובקילומיטר שהאוטו עבר .

ידוע לי שיש כמה M3 בארץ שנת 2008/9 , אין אף אחד שמעוניין למכור , אני כבר מחפש ולא מוצא. מצאתי אחת בסוכנות רכבי יוקרה , אבל היא שנת 2010 והיא קביריוליט והמחיר הנדרש היה גבוה מאוד (450K) בערך, האוטו קנייה בארץ.

אני לא אכבת לי אם האוטו הוא קנייה בארץ או יבוא , העיקר שיהיה בין השנים 2008/9 מצב טוב.

האם יש למישהו המלצה היכן ניתן למצוא אחת ?

ואם מישהו מכיר בכמה רכב כזה אמור להימכר , בין אם הוא מיבוא או קנייה בארץ ?

פורסם

יש אחת 09 למכירה ביד 2.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=6b98fa3d5854a5a1173d7debdcd5dcf99b9&Code=04098bc580b80c7a7c9d20bad33865c5

ממליץ לערוך כותרת לאחת עניינית יותר על הדרך.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
סתם מסקרנות - כמה תעלה M3 חדשה? או מיבוא שנת 2012?

M3 שנת 2011 מיבוא אפשר להשיג בין 400K ל 450K , כמובן מדובר בקופה . שנת 2012 קופה אפשר להשיג מ 460K עד 500K, תלוי כמה נסע האוטו.

פורסם

אז M3 שנתון 2011 אני יכול להשיג באיזור ה-400K ש"ח. למה שאקנה את ה-M3 מיד2 במחיר קרוב לזה, כשהיא עברה 40K ק"מ ושנת 2009?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מכיר את הרכב ואת בעל הרכב היכרות שטחית,

ממה שראיתי, הרכב שמור ברמות ובעל הרכב עצמו הוא איש מקסים.

ממליץ לך ליצור איתו קשר.

פורסם
אז M3 שנתון 2011 אני יכול להשיג באיזור ה-400K ש"ח. למה שאקנה את ה-M3 מיד2 במחיר קרוב לזה, כשהיא עברה 40K ק"מ ושנת 2009?

כי יש הבדל בין רכב שהוא קנייה בארץ לבין רכב מיבוא אישי. ברכב מיבוא אישי אתה קונה רכב משומש בפועל עם קילומטר נמוך (תלוי כמה) .

אם אתה רוצה לקנות M3 חדשה בארץ אז סביר להניח שהמחיר יהיה בסביביות ה 900K אם לא יותר .

למשל אם אתה קונה רכב מיבוא אישי ואתה רוצה למכור אותו אחר כך , אז הרכב שנקנה מיבוא אישי ימכר 16-20% מתחת למחרון , ביחס לאותו רכב באותו שנתון שנקנה בארץ.

אבל בו כשמדובר ב M3 , שהוא רכב יחסית נדיר , סביר להניח שגם על רכב כזה מיבוא אישי יבקשו מחיר מחירון ואפילו יותר .

פורסם

אני שמעתי על איזור החצי מיליון + לחדשה M3 (אבל יש הבדל בין שמועות למציאות, לכן גם שאלתי מקודם). איך הגעת לכמעט מיליון?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני שמעתי על איזור החצי מיליון + לחדשה M3 (אבל יש הבדל בין שמועות למציאות, לכן גם שאלתי מקודם). איך הגעת לכמעט מיליון?

אתה מוזמן ללכת לבדוק בחברה.

פורסם

335 קופה עולה 445K ש"ח לפי מחיר מחירון, כשבפועל אפשר להוציא בפחות. איך M3 תעלה כפול מזה?

סתם לצורך השוואה ניקח סדרה אחד 135 קבריולה שהייתה עולה 380K ש"ח +- והיבואן הביא את ה-M1 ב-450K ש"ח על הנייר (כששוב, בפועל פחות).

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם ה-335 נמכרת במחיר שאמרת אז אני פגעתי לא רחוק בתמחור ה-M3 שכן זו האחרונה מתומחרת בכ-50% יותר מה-335.

445+222=667k שקלים פלוס מינוס (קנאה שקצת פלוס).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין הגיון כלכלי לרכוש רכב יוקרה בארץ במיוחד לא רכב יוקרה תוצרת גרמניה

כמעט כול סוכנות יבוא אישי בארץ מיבאת רכבים מגרמניה באופן שוטף.

בפחות מהסכום המדובר אפשר להוציא תוצאה טובה יותר

מ-M3 סטנדרטית אם ברכב ספורט תוצרת גרמניה עסקנן אז לדעתי עדיפה אופציה אחרת.

אופציה זולה יותר וטובה יותר לדעתי היא להביא C335 מנוע 3 ליטר מוגדש עם 306 כ"ס מודל 2010

שים עליה עוד 10K יורו בסדנא כמו HAMMAN

ויש לך רכב ברמה גבוהה יותר מ-M3

ובפחות כסף.

אופציה נוספת היא מרצדס C63 מודל 2010 סטנדרטית.

פורסם

לא מדוייק ידידי,

10k יורו לא יהפכו 335 לטובה יותר מ-M3, מבחינת מנוע אפשר לחזק די בקלות את ה-335 הודות לכך שהיא מוגדשת, אולם ההתנהגות עדיין תיהיה נחותה מזו של ה-M3.

C63 היא המתחרה הישירה של ה-M3 וכנראה גם היתה הבחירה שלי במדינה ללא מסלול מסודר (אם יש מסלול מסודר ונגיש ידה של ה-M תיהיה על העליונה).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא מדוייק ידידי,

10k יורו לא יהפכו 335 לטובה יותר מ-M3, מבחינת מנוע אפשר לחזק די בקלות את ה-335 הודות לכך שהיא מוגדשת, אולם ההתנהגות עדיין תיהיה נחותה מזו של ה-M3.

C63 היא המתחרה הישירה של ה-M3 וכנראה גם היתה הבחירה שלי במדינה ללא מסלול מסודר (אם יש מסלול מסודר ונגיש ידה של ה-M תיהיה על העליונה).

אל תהיה בטוח בזה, גם אני לא קובע בוודאות, עד כמה שידוע לי הבלוק מנוע של ה M3 עשוי מברזל יציקה, ושיפורי מיתלים

יכולים לגרום ל330I או 335I לכפר על נחיתות ההספק עם משקל קל יותר.

• תוכן חדש...