Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הBMW יקדים ב6 שניות, הרי מהירות האצה של BMW ב6 שניות מהירה יותר :) הלקוחה צודקת.

בכול מקרה הזוי איזה אנשים.

אודי A4

דימה.

פורסם

למה לא להאמין? אני אישית נתקלתי בכאלה.

ויותר מזה, מרבית האנשים בארץ עדיין חושבים שקילו ברזל יותר כבד מקילו נוצות, ושפולקסוואגן זה רכב יוקרה גרמני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה לא להאמין? אני מוכן להתערב שגם אותך אפשר להפיל באופן דומה עם שאלות מתחום אחר. חוצמזה שאחרי רמות הטמטום שרואים אצל ה"יפות" ביפה והחנון, אני כבר לא מופתע מכלום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סיפור אמיתי

קבעתי אם מישהי לצאת לדייט, דיברנו על שעת המפגש ואז אני שואל:

מה יהיה לך יותר נוח תשע ארבעים או עשרים לעשר?

היא מיד ענתה עדיף תשע ארבעים כי לקראת עשר זה יהיה מאוחר לי...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

נו, זו דוגמא מצוינת לדרך שבה המוח שלנו בורר את המידע הנחוץ לו ומתעלם מהשאר. ברגע שאמרת תשע וXXX ו-YYY לעשר, היא שמעה רק את התשע ואת העשר והמוח שלה התעלם משאר המילים. לכן היא גם מיד ענתה לך. זה לגמרי לא אומר שהיא מטומטמת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זאת בדיוק הסיבה לכך שמרבית המחירים מוצגים בתבנית X9.99 ש"ח או XX9,990 ש"ח כאשר מדובר בעסקאות בהיקף גדול יותר (כמו רכב למשל).

אצל לא מעט אנשים 9.99 ש"ח נתפשים כתשעה שקלים ולא כעשרה.

בלי קשר, דלק מוטורס יכולים לעשות יופי של פרסומת ל-BMW עם השיחה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נו, זו דוגמא מצוינת לדרך שבה המוח שלנו בורר את המידע הנחוץ לו ומתעלם מהשאר. ברגע שאמרת תשע וXXX ו-YYY לעשר, היא שמעה רק את התשע ואת העשר והמוח שלה התעלם משאר המילים. לכן היא גם מיד ענתה לך. זה לגמרי לא אומר שהיא מטומטמת.

איזו נשיקה על הלחי היית מקבל ממני על ההסבר הזה, רוני. חמוד אתה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני חושב שהיא פשוט לא התנסחה טוב, או שאולי לא יודעת נתונים לגבי ההאצה של במוו. כלומר, יתכן והיא צודקת, אך לא מצליחה להסביר טוב למה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מה לא להאמין? אני מוכן להתערב שגם אותך אפשר להפיל באופן דומה עם שאלות מתחום אחר. חוצמזה שאחרי רמות הטמטום שרואים אצל ה"יפות" ביפה והחנון, אני כבר לא מופתע מכלום.

ואני דווקא חושב שהכל בלוף שם ומבוים. אין מצב בעולם שהחננות האלו לא יודעים מה ציצי והן לא יודעות מה זה סרגל (סתם דוגמאות בשלוף מהראש).

אגב, אחלה שיחה. אהבתי. וברור שה-BMW!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היא פשוט לא ידעה להסביר את עצמה, לפי הבנתי מדובר בהבדלים ברוחב הפס שיש לכל חברה כך שבשעות העומס ה 10 מגה הם לא באמת 10 מגה, ככל שרוחב הפס של החברה המדוברת גדול יותר המהירות תהיה קרובה/ מלאה למהירות המבוקשת.

אני בטוח שזאת הייתה כוונתה של הנציגה.

פרסום הקטע מגעיל בעיניי , אין משהו דוחה ובזוי מלצחוק על טעות של אדם, עשרות פעמים נתקלתי בטעויות של אנשי מקצוע

כאשר אני ההדיוט, לפעמים אני מתקן אותם מבלי לפגוע ובפעמים אחרות פשוט מתעלם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא לא זו לא טעות,זה טימטום!

שתלמד קצת עובדות לפני שהיא מוציאה שטויות מהפה שלה.

תסכים איתי שאם יש נושא שאתה לא מבין בו,אז מן הסתם שגם אתה לא מדבר עליו כאילו מינימום המצאת את האינטרנט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חוץ מזה - ה-100 קמ"ש של BMW שונים מאלה של דייהטסו. אף אחד לא יידחף לפני ה-BMW, בעיקר אם היא שחורה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מאזין קבוע לתוכנית הזו (הייתי, בגיל 14 בערך) , אבל שמעתי היום את הקלטת השיחה בתוכנית של דידי הררי ("דידי לוקאלי" ב 103FM) ולאחר מכן הם העלו את הנציגה לשיחה, וגם אז שאלו אותה את השאלות המוכרות על הקילו נוצות מול קילו ברזל וכמובן שהיא אמרה שקילו ברזל זה יותר כבד. היה מצחיק ! :D

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברים, ברמת העקרון היא צודקת.

10 מגה שמקבלים תיעדוף לשרתים עם ניתובים ועומס פחותים יהיו יותר "מהירים" מ10 מגה שעוברים טיול בחצי מדינה ועולם עם שרתים עמוסים.

יש לזה גם שם: "חבילת גיימר".

• תוכן חדש...