Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להוציא היעדר רישום פלילי. שיחת טלפון ל"מרכז השירות לאזרח" בתחנת המשטרה הקרובה לביתי מסתיים בניתוק אחרי בפנים אחרי שנייה :roll:

מישהו הוציא משהו כזה לאחרונה ויודע מה צריך להביא?

עדיין צריך לשלם לפני בדואר?

יש הבדל בין תעודת יושר להיעדר רישום פלילי?

למה לא מפריטים את המשטרה?

תודה!

פורסם

לא זכור לי כמה צריך לשלם. אבל יודע שצריך לשלם לקנות בולים, וללכת עם זה לתחנת המשטרה ואז מוציאים לך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אז זהו שבאתר אינטרנט מופיע שצריך לקנות בולים רק אם אני רוצה להציג את זה לנציגות מחו"ל או משהו כזה. אחרת רק לבוא עם צילום של דרכון (לפחות ככה אני מבין את זה).

פורסם

כבר לא צריך לשלם כסף בשביל היעדר רישום פלילי? חידשת לי שילמתי עם בולים לפני שנה לערך.

מעניין אם אותו הדבר לגבי גיליון תעבורה.:roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם אני לא טועה זה נקרא תעודת יושר.

היכנס לתחנת משטרה באזור מגורייך ובקש מהם - לא תהליך ארוך.

בהצלחה.

פורסם
סתם מסקרנות, למה אתה צריך?

כי בעבודות היום אסור לדרוש זאת.

למה לא?

המעסיק סך הכל מרפרף בדף ומחזיר לך אותו.

לפני כשנה נדרשתי לקנות 2 בולים עלובים בפאקינג 30 ש''ח, הולך למשטרה, מתייבש שם עד שהפקיד מתפנה,

הוא מדפיס דף ואתה מדביק עליו את הבולים. בחיי שעד היום לא הבנתי את מטרת הבולים.

כל זה היה נכון עד לפני שנה, אין לי ממש מושג מה קורה היום.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כמו שאמרו לפני. לא חוקי לדרוש את זה. ישנם גופים שמקבלים את התעודה ישורות מהמשטרה (בדרך כלל גופים בטחוניים).. מה גם שהמסמך חסר תועלת לגבי המקבל אותו !.. המרשם יוצא בדרך של מספר דפים כשהדף הראשון זהה בכולם וממנו לא ניתן לדעת אם קיים רישום או לא. למי שיש בכל זאת רישום פלילי, זה ייצא בדפים הבאים. כלומר, אם מישהו מבקש מכם העדר רישום פלילי, ניתן להעביר לידיו את העמוד הראשון בלבד!

פורסם
כבר לא צריך לשלם כסף בשביל היעדר רישום פלילי? חידשת לי שילמתי עם בולים לפני שנה לערך.

מעניין אם אותו הדבר לגבי גיליון תעבורה.:roll:

אותו תהליך.

ניגשים אל תחנת המשטרה אל החוקר עם תעודת זהות תקינה,

ומקבלים את הרישום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...