Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מקלחת.

היה מדהים ומעולה. נלקחו סנדלים למנהלה ונעליים גבוהות לסיור בכפר הנטוש ולמסלול עצמו.

נלקחו גם דורדורנט וחולצה ספייר, לשניהם היה שימוש...

מיטשוס לא רעה בכלל, אם אתם מעוניינים לדעת.

אני הולך להתקלח.

תודה לעונים.

נ"ב - ז'ק יולזרי? הוא לא עבר לינץ' בידי המון פו"פ משולהבות?

ננ"ב - לזה שמתחתי - זאת בדיוק הבדיחה, אבשלום...:roll::lol:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בבקשה, השתמש בהרבה דאודורנט ריחני ונעים. דורדורנט קיים רק בטוקבקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נ"ב - ז'ק יולזרי? הוא לא עבר לינץ' בידי המון פו"פ משולהבות?

את הלינץ ביצעו עשרות פנויות מתוסכלות דוקא בג'ק קובה.

טענו שהחזיות שמרניות מידי והן לא מצליחות להראות זנותיות בהן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחרי מקלחת.

נראה לי שיותר מדי פו"פ אכלו יותר מדי קובה...

היה אחלה טיול, הסיור בכפר דבורה מעניין משהו, במיוחד אבן הנשר המפורסמת (שבינתיים התמוטטה ונמצאת במתחם הסגור). גם עם נעליים גבוהות הרגשתי חוסר ביטחון מבחינת נחשים, ללכת בשדות הקוצים שם בדגמח קצר זה לא גליק גדול.

מסלול המפלים נחמד מאד אבל מאתגר בחום הקיץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מדוע ה לכת בדגמ"ח קצר? בטיול לובשים בגדים ארוכים - להגנה מפני הקוצים ובעיקר מפני השמש. וזה כולל גם כובע רחב ומשקפי שמש, ושימוש בכמות נדיבה של קרם להגנה מפני קרינה על האזורים החשופים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
במיוחד אבן הנשר המפורסמת (שבינתיים התמוטטה ונמצאת במתחם הסגור)..

אני מטייל המון מזה שנים רבות ותמיד ביאס אותי רמת התחזוקה (הלא קיימת) של עתיקות, אתרים ארכיאולוגים וסתם אתרים מעניינים.

עזוב אותך מאיזה אבן עם נשר בפיזדיולוך (לא שאני חו"ח ממעיט מחשיבות המקום), מכיר תל מגידו?

זה במרכז הארץ, זה נגיש, זה פאקינג ארמגדון, כל תייר שמגיע לארץ ישר רוצה לראות את המקום שבו יתחיל הסוף, מלא אוטובוסים מגיעים לשם מידי יום ואתה מגיע עם תייר ומתבייש שהמקום נראה כמו שרותים ציבוריים של תחנה מרכזית הישנה.

לא רק הנקיון והסרחון אלא בכלל איך שהמקום נראה.

אכן, יש שם הדרכות אבל אם אתם רוצים המחשה של הסיור המודרך, צפו בסימפסונים בישראל, לצערי זה זהה.:oops:

המקום הזה צריך להיות הכי מדהים והכי נוצץ בישראל, אפילו יותר מהגבעה הזו שהמשוגעים שם התאבדו עליה (מצדה) אבל גורנישט, יוק!

אתה מגיע וזה אתה והשועלים וסופות חול.

נראה לי הגוף הזה שאחראי על ארכיאולוגיה זה פיקציה של כמה עובדי מדינה שמשלשלים את כל התקציב לכיס.

פורסם

בפעם האחרונה שבה ביקרתי במגידו התל דווקא נראה בכלל לא רע, אבל זה היה לפני איזה שנתיים.

ד"א - אין לו שום קשר לארמגדון.

פורסם

מה זאת אומרת אין לו קשר לארמגדון? :shock:

מויקיפדיה:

המקור הקדום האחרון המזכיר את מגידו הוא הברית החדשה, שבה נקרא המקום "ארמגדון" - שיבוש של השם - "הר מגידו". לפי המסורת הנוצרית, שם ייערך הקרב הגדול באחרית הימים, ארמגדון.

פורסם

או-הו, קשור ועוד איך.

זה המקום, ואין שום מקום אחר עולם המתיימר להיות ארמגדון.

בקיצור, ימיו הזוהרים עוד לפניו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נקווה שלא, אני גר ליד ואין לי שום תכנון להפגש עם גוג ומגוג.

כל 3 הדתות הגדולות מדברות על מלחמת בני אור בבני חושך שתפרוץ במגידו.

ביהדות זה ספר יחזקאל, באיסלם אין לי מושג אבל משיחות רבות עם חברה ערבים שעבדתי איתם שמעתי סיפורים שממש זהים לגוג ומגוג (בערבית הם נקראים ג'וג' ומג'וג')

פורסם

סיפורי גוג ומגוג מוכרים בצורות שונות בהרבה דתות.

הזיהוי בין הארמגדון למגידו הוא עניין חדש לגמרי.

• תוכן חדש...