Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב50000 רופי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב במקום הסוזוקי איגניס, תקציב בערך חמישים אלף, מה חשוב לי:

- אמינות ותחזוקה זולה- היקף הנסיעות משתנה בערך עשרים וחמש אלף קמ לשנה, אבל יכול גם יותר, בעיקרון הנסיעות הן באזור מרכז ופעם בשבוע שבועיים נסיעה ארוכה יותר כמו לצפון או לדרום, אבל הרב המוחלט של הנסיעות זה במישור, הרכב צריך ל תאים לתקופות עמוסות שמשישים קמ ממוצע ביום, יכוליפ להיות גם ימים עם מעל מאה קמ.

- כמובן חסכונית בדלק, נוסעים שישים אחוז בין עירוני, ארבעים אחוז עירוני

- חשוב רכב שלא יתרסק לו המחירון במכירה ליד הבאה (נחזיק בו לפחות חמש שנים)

- חשוב שיהיה (לצערי) אוטומט,

-ב99 אחוז מהזמן יהיו ברכב עד שני אנשים

נשמח לשמוע את המלצותיכם

פורסם

ב-50 אלף ש"ח אתה יכול לרכוש רכב בן 3. אם תחזיק אותו 5 שנים, מה לדעתך תהייה ירידת הערך של רכב שישמור על ערכו מול כזה שלא ישמור? לדעתי, סכום מצחיק.

בכל מקרה סביר להניח שרכב בן 8 תוכל למכור במחיר שהוא סביבות 10K. אל תצפה להרבה יותר מזה.

אישית הייתי ממליץ לך על פיאט גרנדה פונטו, הרכב החסכוני ביותר שיש בקטגוריית ה"אוטומט" (למרות שהיא רובוטית), בהנחה ואתה לא מעוניין להתפשר על משהו כמו סוזוקי אלטו.

פורסם
ב-50 אלף ש"ח אתה יכול לרכוש רכב בן 3. אם תחזיק אותו 5 שנים, מה לדעתך תהייה ירידת הערך של רכב שישמור על ערכו מול כזה שלא ישמור? לדעתי, סכום מצחיק.

בכל מקרה סביר להניח שרכב בן 8 תוכל למכור במחיר שהוא סביבות 10K. אל תצפה להרבה יותר מזה.

אישית הייתי ממליץ לך על פיאט גרנדה פונטו, הרכב החסכוני ביותר שיש בקטגוריית ה"אוטומט" (למרות שהיא רובוטית), בהנחה ואתה לא מעוניין להתפשר על משהו כמו סוזוקי אלטו.

בקשר לירידת ערך, זה לא נראה לי כזה קיצוני, עובדה שהאיגניס בת ה10 שווה הרבה יותר מכך ואפשר לבדוק עוד דוגמאות, בכל מקרה נשמח לעוד הצעות, איך הטויטה אוריס הרובוטית?האם לא צריך לכוון את הקלטצ הרובוטי /תקלות וכו? אפשר רכב קטן כל עוד התא מטען סביר

• תוכן חדש...