Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי סובארו אימפרזה 2004 ששירתה אותי נאמנה אני אני עושה טרייד אין וחשבתי להחליף ל B3 סדאן אבל אמרו לי שהיא כבדה למנוע 1500 סמ"ק אוכלת הרבה דלק.

על הסטרואן שמעתי ביקורות טובות אבל אני פוחד לקנות כי זה לא יפני למרות שצריכת בדלק טובה וגם המחיר טוב.

מה דעתכם???

פורסם

אם הסי 4 שמורה, לא הייתי ממהר לשכנע אותו לרדת מזה.

נכון שזה גיר אי.אל 4 הידוע לשמצה עם 4 הילוכים, אבל זה רכב מאוד נעים לנהיגה, יחסית מאובזר, יש גם גרסת "פאק" מאובזרת יותר ויפה יותר עם ג'נטים גדולים וכו'.

פורסם
חד משמעית לא סיטרואן !!!!

תשתדרג או לסוברו B4 או למאזדה 3 או לטויטה קורולה מכוניות שתרווה מהם נחת

נשמח לראות נתונים המגבים את ההצהרה שלך מטה, או שזה החבר של החבר מכה שנית...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לי יש C4 2007 ואני אומר לך שהצריכת דלק היא ממש לא גאווה למולדת , 10 קילומטר לליטר בנסיעה הכי רגועה שאפשר

(עשיתי ניסוי , לא עברתי את ה100 קמ"ש והאצתי ברמזורים יותר לאט מקלנועית ), אבל ביחס למחיר זה האוטו הכי מפנק והכי יוקרתי שאתה יכול להביא היום , עשיתי סיקור נרחב על הרכב אתה מוזמן להסתכל ולהתרשם יש גם תמונות .

בהצלחה .

פורסם

האימפרזה כבדה ביחס למנוע והתוצאה היא צריכת דלק מופרזת ביחס לקטגוריה.

הייתי ממליץ לך ללכת על הסיטרואן.היא גם מעוצבת נורא מיוחד מבפנים.

תעשה טרייד בלובינסקי,נאמר פה בפורום שהם נותנים שנתיים אחריות אם לוחצים עליהם.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
חד משמעית לא סיטרואן !!!!

תשתדרג או לסוברו B4 או למאזדה 3 או לטויטה קורולה מכוניות שתרווה מהם נחת

מי שאומר משפט כזה אין טעם בכלל להקשיב לו,

אין לו מושג ירוק על האוטו אבל הוא פוסל אותו רק בגלל שיש לו סמל של סיטראן - פשוט טיפשות לשמה.

ולא ממש ברור לי איזה נחת תרווה ממזדה 3 , ה B4 מכונית מצויינת אבל ברמת מחיר אחרת לגמרי.

בכל מקרה אני לא מכיר טוב את שתי המכוניות אבל יצא לי לנהוג לא מעט על ה B3 במסגרת העבודה ואני יכול רק להגיד שלא

הצלחתי למצוא שום נק' חיובית ברכב הזה - בגרסת ה 5 דלתות בגאז' פצפון בצורה שלא תאמן , מנוע חלוש עיצוב פנימי מיושן נוחות לא משהו בקיצור כמעט כל מכונית באותו מחיר תיתן לך תמורה טובה יותר.

פורסם

הסיטרואן שנת 2009 עם 70000 ק"מ

לפי הבדיקה היא שמורה. למעט שריטות הכל תקין ברכב.

נאמר לי שבאמצע שנת הדגם 2008 הוחלפה תיבת ההילוכים האוטומטית הישנה בתיבה חדשה ומודרנית.

אשמח לדעת האם זה נכון.

פורסם

בדגם ה1600 ללא טורבו נשאר אותו גיר 4 הילוכים עד היום.

ככה שמה שאמרו לך לא נכון.

הסיטרואן עדיפה בהרבה על הסובארו למרות שיש לה חסרונות.

פורסם

החסרונות של ה C4 הם:

מנוע לא הכי חזק, רק 110 כ"ס.

לא חסכונית בדלק במיוחד.

לוח שעונים מוזר ולא תמיד נוח.

מול זה אתה מקבל מרחב פנימי גדול ונוחות מצויינת.

אבזור מעולה ובטיחות גבוהה-5 כוכבים.

מחיר הקנייה שלהן די נמוך וזה יתרון עצום.

בסובארו הרגשתי ממש כאילו שאני נוסע בעגלה מול ה סי 4.

פורסם
שותה דלק?

מה צריכת הדלק שלה?

ומה הצריכה של הסובארו?

הסובארו אוכלת בממוצע 8.5 ק"מ לליטר, 10-10.5 בינעירוני ו-8 עירוני.

• תוכן חדש...