Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי פיגו 205 שנת 98 אני לקחתי אותה לטסט ואמרו לי שיש בעיה עם הבלמים אחוריים, לקחתי את האוטו למוסך פתחו את הגלגלים מאחור וראו שהמשאבות נוזלות, בקיצור אמרו לי שאני צריך להחליף את המשאבות ולעשות חריטה חדשה(לא ברור לי מה זה אומר) ועוד אזה משהו כל התיקון של הבלמים ההחלפה והכל אמר לי שזה יוצא 900 שקל, נראה לי מחיר יקר אבל אני לא מבין בזה מי יודע מה, אם מישהו יש לו מושג ויכול להגיד לי כמה זה אמור לעלות אני אודה לו.

פורסם

הבלמים מאחור בריכבך ניקראים בלמי תוף. זה לא כמו מיקדימה בלמי דיסק. חריטה אומר שמורידים את הדראמים כלומר החלק שרפידות הבלם ניצמדות אליו בעת הבלימה וחורטים אותם כלומר משייפים אותם הייטב על מנת שיתאימו לרפידות החדשות שישימו לך. לא מכיר את המחירים של פיז'ו אבל גם לי זה נישמע דיי יקר. אני ממליץ לשמוע חות דעת נוספת ממוסך אחר אולי יספיק רק להחליף את המשאבות שנוזלות וכל שאל המיכלולים בסדר גמור. משאבות הם ממש זולות אבל לעיתים במוסך כבר אומרים ללכת על הכל אם לקוח לא מבין וככה גוזרים קופון מכובד.

פורסם

מה החלק/חלקים הנוסף/ים שהחליפו?

הכי טוב, תסרוק את החשבונית או תעתיק את מה שכתוב בה לכאן.

פורסם

אהלן, אין לי את החשבונית כי אני עדיין לא סגור על ה שאני אעשה את הטיפול, פשוט אם מישהו יודע כמה עולה משהו בסגנון הה (משאבות+חריטה+רפידות) אני אודה לו.

• תוכן חדש...