Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג 17/50/205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למאזדה 3 ספיריט

התקציב עד 600 ש"ח לצמיג,השיקול הוא צמיג עם אחיזה טובה בחלק ורטוב , שיחזיק 3 שנים .

האופציות שראיתי הם T1R וה dunlop maxX משהו.

פורסם

הדנלופ שאתה מדבר עליו עולה מעל 700 ש"ח.

לדעתי, אתה מוגבל במסגרת התקציב ל TOYO T1R ול FALKEN FK452.

טויו קצת יותר זול, אבל ייגמר קצת יותר מהר.

שני הדגמים מספיקים לרכב שלך מעל ומעבר.

ככלל, כדי שהצמיגים יחזיקו מעמד 3 שנים בכמות הנסיעות הממוצעת, צריך לנהוג בעדינות.

זה תקף לכל הצמיגים, גם ללא יומרה ספורטיבית, בעלי מדד שחיקה גבוה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

T1R Proxes או ה T1r sport Proxes ? הבנתי שיש הבדל בנסיעה כללית שה T1 ספורט טוב יותר בכללי אבל על רטוב הPROXES הרגיל יותר טוב בשלל המבחנים.

ראיתי גם שעם תוספת של עוד של 50-100 שקל לצמיג אפשר להגיע ליוקוהמה SDRIVE השאלה אם שווה את ההבדל במחיר.

עוד משהו,

בגלל שאני אוהב לקחת פניות לפעמים במהירויות גבוהות יחסית הצמיגים הקדמים שלי בין הדופן לפנים "משוייפים" ,האם להחליף קדמים לאחורים כבר עכשיו או שבכלל להחליף תרביעיה ולשמור את האחורים לספרים..(כל הרביעיה אצלי זה זבל סיני כרגע maxtrec),למרות שבינתיים מהניסיון שלי עם המידה הזאת הם היו לא רעים בכלל וזה צמיג בן שנתיים.

פורסם

במחיר של עוד כ100 שקלים לצמיג,אני אעדיף את הsdrive,הוא שקט יותר ואורך החיים שלו,ארוך יותר.

מכיוון שאין לי ניסיון עם הt1s החדש,הדברים נאמרים בהשוואה לt1r(שהוא אגב,צמיג טוב בפני עצמו).

הרבייעיה שאצלך עכשיו היא בדיוק כפי שתיארת אותה,זבל סיני,ולכן תחליף את כל הרבייעיה.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם
T1R Proxes או ה T1r sport Proxes ? הבנתי שיש הבדל בנסיעה כללית שה T1 ספורט טוב יותר בכללי אבל על רטוב הPROXES הרגיל יותר טוב בשלל המבחנים.

ראיתי גם שעם תוספת של עוד של 50-100 שקל לצמיג אפשר להגיע ליוקוהמה SDRIVE השאלה אם שווה את ההבדל במחיר.

עוד משהו,

בגלל שאני אוהב לקחת פניות לפעמים במהירויות גבוהות יחסית הצמיגים הקדמים שלי בין הדופן לפנים "משוייפים" ,האם להחליף קדמים לאחורים כבר עכשיו או שבכלל להחליף תרביעיה ולשמור את האחורים לספרים..(כל הרביעיה אצלי זה זבל סיני כרגע maxtrec),למרות שבינתיים מהניסיון שלי עם המידה הזאת הם היו לא רעים בכלל וזה צמיג בן שנתיים.

ה-S Drive בהחלט שווים את ההשקעה הקטנה והנוספת הזו, מניסיון ברכב שלי עם מידה 205.55.15. אחיזה טובה יותר ברטוב מאשר הטויו
:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

מורכבים אצלי מספטמבר T1SPORT במידה הזו ואני מאוד מרוצה מהאחיזה הן בכביש יבש והן (בימים האחרונים) ברטוב.

בזמנו לא היה בארץ S DRIVE במידה הרלוונטית, כך שההתלבטות נחסכה ממני.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
ה-S Drive בהחלט שווים את ההשקעה הקטנה והנוספת הזו, מניסיון ברכב שלי עם מידה 205.55.15. אחיזה טובה יותר ברטוב מאשר הטויו

1+ ל s.drive עדיף מכולם.

קובי

:-)

• תוכן חדש...