Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אני שוביניסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה שובניסט ואבא שלה אידיוט!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מה הבעיה להשתלט על רכב עם ESP?

היא לא איזה עארס באיביזה שחושב שהוא נהג מירוצים...

+1 :roflmao:

סיאט איביזה הפך לרכב השנוא עליי, במיוחד כאלה עם קסנונים וניקלים לא מהיבואן. הייתה תקופה שהערסים היו עושים זאת למאזדה 3, היום עברו לאיביזה, ואפילו לאון.

נ.ב. המחשב שלי לא הפוך, וגם אם היה הפוך זה לא היה משנה, המוניטור (מסך, ביהודית) לעומת זאת זה סיפור אחר :wink:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בתכלס? כולם פה מתחסדים ואומרים "קנאה" "מה היא כבר תעשה".. תשאלו את עצמכם ככה: הייתם נותנים לילדה הבת 18 שלכם רכב עם 500 כ"ס ?

לבן הבכור שלי הייתי נותן גם בגיל 14, אם הוא היה יכול ללמוד לנהוג ולקבל רשיון. לבן השני - לא. למה? עניין של אופי שלהם שניהם אחראים מאוד, אבל הגדול מאוד טכני ועם שתי רגליים על האדמה, השני חסר חוש טכני ומרחף ב-40,000 רגל.

וד"א - אני לא בטוח שה-R8 יותר מסוכנת ממאזדה 3 באותן ידיים - זה יותר עניים של אופי הנהג מאשר של עוצמת המנוע. מי שיחצה באור אדום, יחתוך נתיבים או יבחן את מגבלות הכלי יעשה זאת עם כל רכב שיפול לידיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתכלס? כולם פה מתחסדים ואומרים "קנאה" "מה היא כבר תעשה".. תשאלו את עצמכם ככה: הייתם נותנים לילדה הבת 18 שלכם רכב עם 500 כ"ס ?

אם היא יודעת לנהוג ואני סומך עליה אז הייתי נותן בשמחה.

מה גם שב-R8 אין מושב אחורי, אם אתם יודעים למה אני מתכוון... :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפי דעתי רוב הסיכויים שהיית רואה את הרכב בתעלה אצל ילד בן 18 נהג חדש מאשר ילדה בת 18 נהגת חדשה.

אתה יודע, זה רכב שעם כל הבקרות מופעלות ובנסיעה רגועה יותר בטוח מבערך כל רכב בכבישים בארץ.

אז כן, אתה שוביניסט.

פורסם

יש לה מכסה מנוע? זה מספיק.

היום באופנה זה על המכסה מנוע :roll:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מעניין אותי לדעת מה הסיבה שכולם פה בפה אחד חושבים שילדים על מכוניות ספורט\יוקרה זה פוזה או מתכון לתאונות?

מהצד השני תמיד זה יראה לכם מוזר,אבל ברגע שיש לך את זה אתה פשוט לא מתלהב מזה.

פורסם
+1 :roflmao:

סיאט איביזה הפך לרכב השנוא עליי, במיוחד כאלה עם קסנונים וניקלים לא מהיבואן. הייתה תקופה שהערסים היו עושים זאת למאזדה 3, היום עברו לאיביזה, ואפילו לאון.

נ.ב. המחשב שלי לא הפוך, וגם אם היה הפוך זה לא היה משנה, המוניטור (מסך, ביהודית) לעומת זאת זה סיפור אחר :wink:

כבר כמה שנים טובות יש פה יישור קו בין כמה אנשים, ביניהם מנהלים פה בפורום שתמיד מנסים לגרום לכולם לחשוב

שהרכב שלהם הכי טוב וכל מה שמסביב הוא ערסי.

בשנת 2004 הייתה לי 106 XSI, פתאום החליטו כמה אנשים רבי דרג בפורום שזה רכב של ערסים ושיבחו את ה-205 וה-RSI.

בשנת 2008 קניתי איביזה 20VT, במשך שרשורים על גבי שרשורים לא הפסיקו ללכלך על הרכב ולשבח בצורה יוצאת דופן

את הקליאו ספורט ואת המיאטות למיניהם, רכבים שהיום בקושי מעיזים לעמוד עם שברולט מליבו.

את מי זה מעניין שסיאט איביזה הוא הרכב השנוא עליך?

זה שיש לך סיריון מהעבודה לא נותן לך זכות פה לשפוט אנשים שמשקיעים אלפי שקלים בוואגיות ישנות

וכמה שזה כואב, זה עדין רכב שנותן הכי הרבה כוח לכל כך מעט כסף.

falou זה כמובן גם אליך.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

:roflmao: טוב,אבא שלה יהיה רגוע,אישית לא הייתי נותן לילד שלי כזה רכב,זה רכב שדורש פוזה במיוחד בגיל כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני ישר הייתי חושב מה צריך לעשות כדי לצאת איתה לדייט, ואיך לגרום לה להיות אישתי, לא משנה איך היא נראת, יותר מעניין אותי שהיא תיתן לי להסיע אותה ב-R8 לכל מיני מקומות.

+ מיליון.

התגובה הכי שפויה בשרשור הזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...