Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום! אני מעוניין לשדרג את המערכת באוטו שלי, מדובר במאזדה 2.

אני לא מבין כול כך בתחום ולכן זקוק לעזרה ולהכוונה ממכם:

1. האם אני חייב להחליף את הרמקולים הקיימים ברכב (לא יודע מה יש ברכב כרגע, לדעתי המקוריים)??

2. לגבי הסאב, אולי זו שאלה מוזרה אבל יש דבר כזה סאב לא בתיבה שחוסמת את כל התא מטען (שגם ככה ב-2 הוא קטן)??

כרגע אני בחיפוש אחר HU עם מסך נשלף, לא מצאתי משהו במחיר סביר.

הכוונה שלי היא לא השקעה כמו שרבים מחפשים פה, משהו יותר רגוע וסביר.

ביצעתי חיפושים בפורום + זאפ השוואת מחירים אבל לא מצאתי משהו שיעזור לי.

תודה מראש.

אני אף פעם לא מחייך, אם זה תלוי בי. חשיפת שיניים היא סימן לכניעה אצל יונקים עילאיים, כשאדם מחייך לעברי כל מה שאני רואה הוא שימפנזה מתחנן על חייו..

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך לפנות ליעוץ אצל ספיד אוף סאונד ברחוב בן גוריון 67 בבני ברק.

תפנה אל דודי ותגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך למחיר מיוחד.

פורסם

אני אפנה, בכל אופן אשמח אם תוכלו לסייע לי להרכיב את המערכת, איזה מסך נשלף, איזה רמקולים מומלצים, מגבר טוב וסאב קטן?? 

פורסם

הרמקולים המקוריים במאזדה לרוב הם סבירים+

(לחבר שלי יש מאזדה 3 והוא ממש לא מתכוון לשדרג את המערכת גם אחרי שהוא שמע מערכות מושקעות יותר)

אם אתה נהנה מהם אין שום סיבה בעולם להחליף אותם.

אם חסר לך קצת באס אתה יכול להוסיף מגבר קטן וסאב. למאזדה 2 גם יספיק סאב 10 או 8 אינץ',

יש סאבים כאלה בתיבות קטנות שלא ישדדו לך את כל המקום בתא המטען.

סאבים בסדר גודל הזה גם נותנים באס פחות עוצמתי אבל יותר מדיוק, לכן גם לרוב לא מצריכים מגברים עוצמתיים

אם כלל המערכת לא לטעמך אתה צריך ללכת ולשמוע רמקולים כדי לבחור. לאחר מכן צריך להתאים להם מגבר.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

• תוכן חדש...