Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3 psi

לא אמור לרדת בשבוע - שבועים, אלא לאחר כמה חודשים.

צמיג שמאבד 3 psi בשבועיים- לא תקין.

פורסם
מומלץ לבדוק פעם בשבועיים

עדיף לבדוק פעם בשבוע, מקסימום פעם בשבועיים ולפני כל נסיעה ארוכה עם מדיד אישי אמין כשהצמיג קר (בבוקר לפני נסיעה). ברכבים שנוסעים הרבה או שעובדים קשה - אופנועי ספורט, משאיות כבדות, רכבים שננהגים ספורטיבי או משמשים לגרירת מטענים כבדים - יש לבדוק בתדירות כפולה לפחות (כלומר, לפחות פעם בשבוע). כמו כן יש לבדוק את הצמיג בעין לפחות בבוקר לפני כל נסיעה, ועדיף בכל פעם שנכנסים לרכב.

ירידת לחץ נורמלית: 1-2PSI בחודש ואפילו קצת יותר. בכל ירידה שהיא גדולה מכך יש לבדוק את האטימות בחיבור לחישוק (ייתכן עיקום או חוסר הדבקה), תקינות של הונטיל והימצאות של מכסה על הונטיל. כמובן שגם יכול להיות תקר קטן.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מניסיון אישי שלי עם כמה רכבים - לא יורד יותר מ psi אחד בחודש, וגם זה בהגזמה. יותר לכיוון psi אחד בחודשיים.

נוסע בערך 4000-5000 קילומורים בחודש, אבל בנהיגה רגועה ולא מאומצת.

פורסם

תלוי בצמיג, ברכב ובתנאים: למשל, בקיץ החום גורם לפעפוע מוגבר של אוויר (במיוחד אם הצמיג נוסע הרבה ותחת עומס), וגם בתקופות שונות בחורף, בייחוד בתקופות מעבר, דווקא הפרשי הטמפרטורה בין היום ללילה גורמים לדליפת אוויר גדולה עוד יותר. לכן, יש להקפיד לבדוק את הלחץ בתדירות ככל הניתן - כדי לעקוב מראש אחרי ירידת הלחץ ולא כדי שנדע רק מתי צריך למלא.

בכל מקרה, אנו מסכימים שלבחור יש ירידת לחץ לא שגרתית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...