Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי גולף שנת 2008 מנוע 1.4 TSI עם 140 כוחות סוס.

רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד אחרי שחפרתי בגוגל ומצאתי פה נתונים ושם נתונים ועדין לא הכול ברור לי.

מה ההבדל בין 2 סוגי הפילטרים האלה?מה עדיף יותר מבחינת יעילות?האם הסאונד של האינבוקס חזק כמו של הפילטר הפתוח או שהרעש שלו רגיל כמו פילטר מקורי שבא עם הרכב?

שאלה שניה האם שווה להשקיע סכום לא קטן על ספייסר לפורק לחץ על מנת להנות מרעש הפריקה או שהרעש הוא ממש חלש ולא מתקרב לרעש של פורק חיצוני אמיתי??

אשמח לתשובות ועזרה מכול מי שרק יכול!

:)

פורסם

לפי דעתי פילטר INBOX של K&N אבל אם אתה רוצה צליל יותר נחמד אז פתוח ותחבר לזה צנרת שיהיה כמה שיותר רחוק מהמנוע בגלל האוויר החם שיוצא ממנו..

פורסם

פילטר אינבוקס כשמו יושב בתוך הקופסה המקורית של הפילטר.

פילטר אוויר זה מיותר. בכל מקרה לא תורם כלום חוץ מרעש, סביר להניח שגם יפגע בביצועים.

ספייסר לפורק? דבר הכי מיותר שקיים. בן כמה אתה? אתה בכח רוצה שמשטרה תעצור אותך כל הזמן?

פורסם
פילטר אינבוקס כשמו יושב בתוך הקופסה המקורית של הפילטר.

פילטר אוויר זה מיותר. בכל מקרה לא תורם כלום חוץ מרעש, סביר להניח שגם יפגע בביצועים.

ספייסר לפורק? דבר הכי מיותר שקיים. בן כמה אתה? אתה בכח רוצה שמשטרה תעצור אותך כל הזמן?

תודה על ההסבר אחי..אני בן 22 לגבי הספייסר אני רק מכיר את השם לא יודע איך זה פועל וכד' ולמה זה בעייתי עם המשטרה לא הבנתי?

לגבי הפילטר האם פילטר אינבוקס כול סוג שהוא מתאים לגולף שלי או שזה תלוי במנוע וכד'?

הבנתי שיש את K&N ואת חברת סימוטו שהם הכי טובים.

פורסם

מחזק את הבחורצ'יק מעליי , יש סרטון שרץ ברשת של שתי חבר'ה בודקים פעם אחת ולתמיד על דינו האם הפילטר עוזר או לא , ולצערנו הרב ממש לא אפילו גורע מהביצועים . הפילטר הפתוח הכי גרוע ! האינבוקס לא ממש נתן הבדל יותר אולי לכיוון הפחות טוב לפי הסרטון

קיצר - מקורי = הכי טוב .

פורסם

פילטר מקורי הכי טוב למנוע מקורי.

פילטר אינבוקס יותר טוב למנוע שהוא אחרי עדכון תוכנה כי הוא צריך זרימת אוויר יותר חזקה

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

תודה לכולם הבנתי שרק בעתיד שאני יעשה איזה שיפור מנוע (ציפ חמוד לאוטו) אז אני יכניס כבר את הפילטר האינבוקס

פורסם
תודה על ההסבר אחי..אני בן 22 לגבי הספייסר אני רק מכיר את השם לא יודע איך זה פועל וכד' ולמה זה בעייתי עם המשטרה לא הבנתי?

לגבי הפילטר האם פילטר אינבוקס כול סוג שהוא מתאים לגולף שלי או שזה תלוי במנוע וכד'?

הבנתי שיש את K&N ואת חברת סימוטו שהם הכי טובים.

K&N וסימוטה הם מצויינים. תלך לסדנאות שמתקינות אותם ושמה יתקינו את מה שמתאים לרכב שלך, האינבוקס הוא לא אוניברסלי אם זה מה שאתה שואל.

ספייסר לפורק, נותן לך סאונד של "פססססססס". מיותר לחלוטין, מושך הרבה תשומת לב ובתמורה נותן לך 0 כ"ס. אם יש שוטר בסביבה הוא יבחין ברכב שלך ואז צפה לבעיות.

פורסם
K&N וסימוטה הם מצויינים. תלך לסדנאות שמתקינות אותם ושמה יתקינו את מה שמתאים לרכב שלך, האינבוקס הוא לא אוניברסלי אם זה מה שאתה שואל.

ספייסר לפורק, נותן לך סאונד של "פססססססס". מיותר לחלוטין, מושך הרבה תשומת לב ובתמורה נותן לך 0 כ"ס. אם יש שוטר בסביבה הוא יבחין ברכב שלך ואז צפה לבעיות.

ספייסר אני עוזב באמת שזה לא נחוץ במיוחד.

האם הפילטר עצמו יתן איזה שהוא שינוי מבחינת כוח,סאונד,יתן יותר אוויר לנשימה למנוע או שזה סתם בזבוז של כסף שהמנוע שלי סטוק (רגיל לחלוטין 140 כוחות סוס בלי שום שיפור זה המנוע הישן של הגולף עם הטורבו והסופרצארגר)

פורסם
ספייסר אני עוזב באמת שזה לא נחוץ במיוחד.

האם הפילטר עצמו יתן איזה שהוא שינוי מבחינת כוח,סאונד,יתן יותר אוויר לנשימה למנוע או שזה סתם בזבוז של כסף שהמנוע שלי סטוק (רגיל לחלוטין 140 כוחות סוס בלי שום שיפור זה המנוע הישן של הגולף עם הטורבו והסופרצארגר)

אולי טיפה סאונד של יניקת אוויר בסלד גבוהה. לא משמעותי בייחוד שהרכב סטוק.

אם אתה רוצה שיפור הספק, שים צ'יפ.

פורסם

לא נותנים לי לפרסם קישור אבל תחפש ביוטיוב Mighty Car Mods : POD Filters Mythbusted, זה מפריך את המיתוס על הפילטר אוויר פתוח והביצועים.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם
לא נותנים לי לפרסם קישור אבל תחפש ביוטיוב Mighty Car Mods : POD Filters Mythbusted, זה מפריך את המיתוס על הפילטר אוויר פתוח והביצועים.

ראיתי את הסרטון אבל פה הם מראים את זה על מנוע רגיל לא עם טורבו ולא עם כלום.

אלי הגולף היא טורבו-צארגר. והרבה מהסדנאות אומרים שיהיה שיפור קליל והאוטו יותר ינשום בסל"ד גבוה.

פורסם

אתה טועה ידידי , אם מדובר על הסרטון הרלוונטי , מראים לך גם בסובארו טורבו (דגם כלשהו) שהפילטר לא עשה כלום ! השינוי היחידי שיצר שיפור היה לפרק את הפנס הימני להוציא דרכו צינור ולהצמיד את הצינור למאוורר תעשייתי ואז ראו שיפור קטן

לסיכום הדברים - המהנדס שבונה לך את האוטו בונה לך תיבת אוויר שהכי מתאימה/טובה לרכב שלך , תאמין לי שהמטרה שלהם זה לא לפגוע בהספקים/ביצועים של הרכב - המהנדס מנסה באמצעות שיווי משקל בין צריכת דלק לביצועים לתת את התמורה הטובה ביותר ללקוח .

ברגע שמשפרים רכב סטוק עם טורבו יותר חזק וראש מנוע וכל הדברים הידועים שבאמת מגיעים להספקים יותר גבוהים במאות כוח סוס אז אני מאמין שצריך קיט יניקה יעודי לרכב שישאב אוויר בכמות הנצרכת החדשה לרכב .

שיפור ראשון ? - צ'יפ ! הכי קל - אומר לאוטו תבזבז יותר דלק תיהיה פחות חסכוני ותיתן יותר כוח .

בהצלחה וחכה עם הפילטר כרגע לאוטו סטוק זה לא יעשה לך כלום חוץ מחור בכיס .

פורסם

gCi2yo4UqPI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

זה מראה שהלך על הפרוייקט שלי לקירור האוויר חחחח

בקיצור אין על המהנדסים של הרכב, אבל השאלה היא מתי מומלץ להחליף פילטר הנייר בארץ עם כל סופות החו"ל? פעם ב30K ניראה לי OVERKILL

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...