Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים החיפושית שלי עברה פחחות וצבע וכבר עוד מעט שנה עומדת לה בשמש ולאחרונה עשיתי טסט והתחלתי לנסוע איתה מידי פעם..

איך ניתן לשמור על הצבע ?(ברק ישיר לא מטאלי) יש לי הצעה לכיסוי יבוא אישי מארהב ב500 שקל עמיד ל4 עונות אבל יקר לי..

אז איך ניתן להגן מנזקי השמש ? כיסוי לא יעשה שריטות?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שמעתי שהרבה חברה שקנו כיסוי 4 עונות "איכותי" ב 100$ באי ביי נכוו על ידי נוכל וקיבלו מוצר של החזיק עונה אחת.

אני עושה ווקס פעם בכמה חודשים ושומר על הרכב נקי. הכיסוי הוא בעיה כי השיפשוף של הכיסוי על שטח הרכבמהרוח והאבק הוא כמו נייר זכוכית. רצוי למצוא מקום מוצל אבל לא מתחת לעץ. העצים הם אכסניה לציפורים ונופי שרף.

שלמה דן גדרון

פורסם

אני קניתי מחו"ל כיסוי 5 שכבות ב 80$. השיכבה החמישית נוגעת ברכב והיא קטיפתית כך שהיא לא שורטת את הרכב. הכיסוי עבה דוחה מים אבל נושם, וגם רשמתי עליו את מספר הרכב. כמו כן הוא בא עם טבעות המאפשרות קשירה של הכיסוי לרכב.

פורסם

לצערי:x החנייה שלי היא 100% שמש אין טיפה צל חוץ מהלילה...

ווקס אני לא עושה כי אני צריך ללכת לתיקוני צבע אצל הפחח עדיין לא הלכתי אחר כך אני יעשה ווקס...

כדאי להשקיע בכיסוי יקר כל כך ? אין משהו זול שלא ישרוט?

^^

זה שמעליי אפשר קישור לאיבי או לאן שקנית? או אולי יש לך כיסוי למכירה?

חיפושיות 73-74

פורסם

אהלן שי !

ראשית על מנת לשמור על פח הרכב, הצבע וכל עבודת הפחחות יש מס' נק'.

ידוע וברור שהשמש בארצנו היא עושה את עבודתה כראוי, והנזק ממנה חמור. הייתי מציע לך לשמור על רכבך בדרכים הבאות:

1. תמיד לשים מגן שמש ברכב !

2. לשמירת הצבע יש לעשות טיפול וקס (באופן בייתי גם) פעם בכחודש-חודשיים.

3. אם וקרה שמצאת על הרכב שלשלת ציפורים או פירות עצים יש לנקות זאת במהרה, כי התרכובת של החומרים פוגעת בצבע הרכב.

4. בנושא הכיסוי - תוכל לקנות כיסוי של חברת "האמר" (נמכר באוטודיפו) המגן ב4 העונות, עם פתחי אוורור ייעודים למניעת הלחות (כמה שאפשר) ונעילה נגד הורדה וגנבות.

כמו שרשם לך החבר מעלי, הכיסוי הוא בעיה אם בינו לבין הרכב כתוצאה מעמידת הרכב בחוץ החשוף לאבק וחול - העניין ממש הופך לנייר זכוכית.

עם כל הפרסומות לכל מגן באשר הוא, אין מגן שיגן ב 100% וידחה לחות ב100% , ולכן בשעות אחר הצהריים\ערב יש להוריד את הכיסוי ע"מ לתת לרכב להתאוורר באופן מוחלט ולא להישאר דבוק לכיסוי.

5. כמו כן, יש לשמן בכל המקומות, הצירים והחריצים ברכב וזו על מנת לדחות את התחמצנות החמצן ותערובות שונות שישנם ברכבים, כמו עלים ומי גשם שמתערבבים והופכים לעיסה לא סימפטית או מועילה במיוחד לפח הרכב.

את כל הסעיפים הללו תוכל לממש בתנאים ביתיים !

בהצלחה !

פורסם

האמת המרה היא,שאם הרכב לא נמצא כשגג מעל ראשו ורצוי גם סגור וחשוך.

מצבו ילך וידרדר,כיסויים ווקסים למיניהם ישנו רק את הקצב.:cry:

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
אני קניתי מחו"ל כיסוי 5 שכבות ב 80$. השיכבה החמישית נוגעת ברכב והיא קטיפתית כך שהיא לא שורטת את הרכב. הכיסוי עבה דוחה מים אבל נושם, וגם רשמתי עליו את מספר הרכב. כמו כן הוא בא עם טבעות המאפשרות קשירה של הכיסוי לרכב.

יש המלצה לכיסוי עד 150 שקל +-?

שי אני מחזק את דבריו של irork כיסוי 6 שכבות השיכבה האחרונה זאת שבאה במגה עם הרכב קטיפתית ולא מזיקה כלל לצבע של הרכב ב $89 + משלוח לא זול $79 סה"כ 650 וכמובן אחריות לכל החיים

אם אתה רוצה זול יש בארץ של חברת volta ב 200-250 ש"ח אבל זה שכבה אחת

זאת החברה,

http://www.ebay.com/itm/VOLKSWAGEN-SUPER-BEETLE-6-LAYER-WATERPROOF-CAR-COVER-1971-1972-1973-1974-/170704309721?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27bec50dd9&vxp=mtr

פורסם
שי אני מחזק את דבריו של irork כיסוי 6 שכבות השיכבה האחרונה זאת שבאה במגה עם הרכב קטיפתית ולא מזיקה כלל לצבע של הרכב ב $89 + משלוח לא זול $79 סה"כ 650 וכמובן אחריות לכל החיים

אם אתה רוצה זול יש בארץ של חברת volta ב 200-250 ש"ח אבל זה שכבה אחת

זאת החברה,

http://www.ebay.com/itm/VOLKSWAGEN-SUPER-BEETLE-6-LAYER-WATERPROOF-CAR-COVER-1971-1972-1973-1974-/170704309721?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27bec50dd9&vxp=mtr

אל תקנה מהחברה הזאת חרא של מוצר, עדיף לשרוף את הכסף.

מניסיון רע איתם.

הכיסוי החזיק 4 חודשים והתחיל להיקרע.

החברה שמתהדרת באחריות לכל החיים אמרה שתשלח לי מוצר חדש ומאז...נדה הם מתעלמים מהמיילים שנשלחים אלהם.

פשוט לא לקנות. אני נכוותי

פורסם

מצאתי באיבי כיסוי 2 שכבות ב65$ כולל משלוח .

אחריות לשנה -כדאי?

זה עדיף ממשהו ישראלי עם שכבה אחת לא?

חיפושיות 73-74

פורסם

איזה סוג בד כיסוי הוא הטוב והעמיד ביותר מנסיון של החברים?היכן ניתן לרכוש בארץ בד או כיסוי איכותי?אני מעוניין לרכוש בד ויש לי מישהוא שיכול לתפור לי את הכיסוי.או שיש בארץ כיסוי טוב ועמיד במחיר שפוי.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
אל תקנה מהחברה הזאת חרא של מוצר, עדיף לשרוף את הכסף.

מניסיון רע איתם.

הכיסוי החזיק 4 חודשים והתחיל להיקרע.

החברה שמתהדרת באחריות לכל החיים אמרה שתשלח לי מוצר חדש ומאז...נדה הם מתעלמים מהמיילים שנשלחים אלהם.

פשוט לא לקנות. אני נכוותי

מצאתי באיבי כיסוי 2 שכבות ב65$ כולל משלוח .

אחריות לשנה -כדאי?

זה עדיף ממשהו ישראלי עם שכבה אחת לא?

איזה סוג בד כיסוי הוא הטוב והעמיד ביותר מנסיון של החברים?היכן ניתן לרכוש בארץ בד או כיסוי איכותי?אני מעוניין לרכוש בד ויש לי מישהוא שיכול לתפור לי את הכיסוי.או שיש בארץ כיסוי טוב ועמיד במחיר שפוי.

nfoffman לא מכיר את שמך, אצלי הוא כבר מעל לחצי שנה ושום דבר לא נקרע, בנוסף לא ראיתי שמשהוא רשם למוכר פדבקים רעים על המוצר הזה.

שי כיסוי עם שכבה אחת זה כיסוי שיתפורר לך בקיץ אחד אולי יחזיק קצת יותר, גם שתי שכבות זה לא ממש וואו עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות 5 או 6 שכבות.

וצביקה אני עוד לא ראיתי או פגשתי בארץ כיסוי טוב וחפשתי הרבה לפני שקניתי באיביי, לגבי הבד אני לא ממש יודע איזה סוג זה אבל זאת גם אופציה לתפור, לפני שאני הזמנתי את הכיסוי מאיביי ביקשתי מבעל עסק שאני מכיר שעוסק בתפירות ברזנטים ובד לסופות סי ג'ים וכדו' הוא בא מדד את הרכב ואמר לי שזה יעלה 1000 שקל כולל כמובן החומר ללא חשבונית ומע"מ וזה מחיר בשבילי כי אני מכיר אותו טוב אז תראה ותעשה חשבון מה טוב לך.

פורסם

500 שקל לכיסוי 5 שכבות תוצרת ארהב - מחיר טוב?

כיסוי 4 עונות מתאים גם לחורף ...

חיפושיות 73-74

פורסם
500 שקל לכיסוי 5 שכבות תוצרת ארהב - מחיר טוב?

כיסוי 4 עונות מתאים גם לחורף ...

זה יוצא בסביבות $130 יקר אם זה כולל משלוח אז כן זה בסדר, כך רק בחשבון בגלל שזה קרטון קצת גדול יש מצב שיכחו לך אני לא זוכר מס קניה או מע"מ בסביבות 30-60 שקל ואת זה אתה משלם בסניף הדואר הקרוב לביתך.

• תוכן חדש...