Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור על טסט

litaei
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ה-10.6 היה לי טסט שני אחרי שבטסט הראשון נכשלתי בצדק בטסט שהיה היום הבוחנת רשמה לי:

"בפנייה ימינה עלייה למדרכה, התקרבות מסוכנת, חוסר שליטה בהגה התערבי"

דבר ראשון לא עליתי למדרכה הגלגל ממש שפשף בקטנה את המדרכה

איך יכול להיות עליה למדרכה או התקרבות מסוכנת?

והיא גם לא נגעה לי בהגה בכלל שהרגשתי את השפשוף הקטן ישר תיקנתי את ההגה.

מאחורי ישב חבר שראה הכל ואמר בעצמו שהיא לא נגעה לי בהגה בכלל..

יש לי על מה להגיש ערעור?

פורסם

אם יש על מה זה כללי מידי. תלוי מה אתה מנסה להשיג. לטסט השלישי תצטרך לגשת במילא.

אולי תקבל פטור מאגרה. אולי. איפה ניגשת? לדוגמא במשרד הרישוי בעכו (איפה שאני עברתי ולמדתי) יש רב בוחן (מי שאחראי על הערעורים) שהוא לא משלנו ושמו יאסר משהו... בוא נגיד ששם אין ליהודי טעם להגיש ערעור.

תתייעץ עם המורה, הוא יידע להגיד לך.

אל תתייאש, כולנו היינו תלמידים. קפצו לי בטסטים ערבים לכביש כשהייתי על מדים ועשו לי ז*ן. בסוף כולם עוברים!!!

עברתי טסט רביעי וטפו טפו טפו אני נהג מעולה.

בהצלחוי

פורסם

אני עושה במשרד רישוי של כפר סבא.

המורה שלי דיבר עם הרב בוחן ולא ממש הבנתי מה הם דיברו בניהם אבל המורה שלי אמר לי לרשום מכתב חריף על מה שקרה.

המורה שלי גם דיבר עם הילד שהיה מאחורי והילד אמר לו בברור שאני הזזתי את ההגה ישר ולא נתתי לה לגעת.

פורסם
אתה שפשפת מדרכה ואתה חושב שאתה צריך לערער.

זאת הבעיה.

אני יודע שזה אסור, אבל לפי מה שהיא אומרת היא הכשילה אותי כי היא נגעה לי בהגה ועליתי למדרכה..

גם לאחר התלבטות הגעתי למסקנה שזה סתם יהיה מיותר לערער גם אם אני צודק וגם אם לא כי זה לא ייתן לי כלום..

פורסם

לחבר שלי שרצה לערער על טסט מורה הנהיגה הסביר שמדובר בהליך שלוקח חודש, שלמעשה מדובר בהליך בסופו של דבר שבו זה המילה שלך מול המילה של הבוחן. נחש למי מאמינים בדר"כ. וחוצמזה, שאחרי כל ההליך המקסימום שתקבל הוא טסט חדש ללא אגרה (שעומדת על מאה ומשהו שקל).

פורסם
לחבר שלי שרצה לערער על טסט מורה הנהיגה הסביר שמדובר בהליך שלוקח חודש, שלמעשה מדובר בהליך בסופו של דבר שבו זה המילה שלך מול המילה של הבוחן. נחש למי מאמינים בדר"כ. וחוצמזה, שאחרי כל ההליך המקסימום שתקבל הוא טסט חדש ללא אגרה (שעומדת על מאה ומשהו שקל).

כן הבנתי שערעור זה מיותר.. אני מקווה שטסט הבא אני יעבור.. הבעיה שעם המורה שלי אני צריך לחכות עכשיו עוד חודש לטסט הבא..

פורסם

ככה זה עם כל המורים, זה לא רק שלך. זה המצב. תתרכז בלהשתפר, אל תיסע בלי רישיון ויהיה בסדר. בסוף כולם עוברים.

פורסם

הליך קצת מייגע ומיותר לדעתי, ולא משנה אם אתה צודק או נראה לך שאתה צודק -

זה יותר מדי מאמץ בשביל הסכום של האגרה (על מה היא עומדת היום? 100שח?)

ובכל מקרה כשניגשים לטקסט זה החלק הפחות כואב.

פשוט קח את זה בקלות ותנסה להגיע למבחן בלי גישה של 'מנסים לדפוק אותי',

אתה תראה שזה יעבור הרבה יותר בקלות והצלחה..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

במקרה טוב ישתמשו בערעור ודף למדפסת כחלק מהמדיניות החדשה של המשרד לשמירה על הסביבה, במקרה הפחות טוב ישר יזרקו לפח.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

חבל על הזמן שלך....נגעת במדרכה וכאן זה נגמר.

הטסטר יכל לכתוב גם שהתנגשת ב4 רכבים אחרים ודרסת 8 אנשים, עצם העובדה שזה לא באמת קרה, לא תשנה את העובדה שעדיין נגעת במדרכה שהוא נימוק מספק להסבר כשלון בטסט.

בהצלחה בפעם הבאה!!!

• תוכן חדש...