Jump to content

litaei

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של litaei

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. litaei

    ערעור על טסט

    כן הבנתי שערעור זה מיותר.. אני מקווה שטסט הבא אני יעבור.. הבעיה שעם המורה שלי אני צריך לחכות עכשיו עוד חודש לטסט הבא..
  2. litaei

    ערעור על טסט

    אני יודע שזה אסור, אבל לפי מה שהיא אומרת היא הכשילה אותי כי היא נגעה לי בהגה ועליתי למדרכה.. גם לאחר התלבטות הגעתי למסקנה שזה סתם יהיה מיותר לערער גם אם אני צודק וגם אם לא כי זה לא ייתן לי כלום..
  3. litaei

    ערעור על טסט

    אני עושה במשרד רישוי של כפר סבא. המורה שלי דיבר עם הרב בוחן ולא ממש הבנתי מה הם דיברו בניהם אבל המורה שלי אמר לי לרשום מכתב חריף על מה שקרה. המורה שלי גם דיבר עם הילד שהיה מאחורי והילד אמר לו בברור שאני הזזתי את ההגה ישר ולא נתתי לה לגעת.
  4. היום ה-10.6 היה לי טסט שני אחרי שבטסט הראשון נכשלתי בצדק בטסט שהיה היום הבוחנת רשמה לי: "בפנייה ימינה עלייה למדרכה, התקרבות מסוכנת, חוסר שליטה בהגה התערבי" דבר ראשון לא עליתי למדרכה הגלגל ממש שפשף בקטנה את המדרכה איך יכול להיות עליה למדרכה או התקרבות מסוכנת? והיא גם לא נגעה לי בהגה בכלל שהרגשתי את השפשוף הקטן ישר תיקנתי את ההגה. מאחורי ישב חבר שראה הכל ואמר בעצמו שהיא לא נגעה לי בהגה בכלל.. יש לי על מה להגיש ערעור?
×
×
  • תוכן חדש...