Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא מניע - מרצדס a160 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אתמול לאחר נסיעה מהרצליה לאשקלון , בדרך חזרה האוטו סירב להניע .

אין רעש מהסטרטר ,כאילו אני מנסה להניע כשהגיר ב-D למרות שניסיתי גם ב-P וב-N.

יש רעש של משאבת דלק וכל המחוונים דולקים.

בכל זאת ניסיתי להניע עם כבלים ללא הועיל.

בסופו של דבר הגיע מכונאי מטעם הביטוח והחליט שהבעיה היא בסטרטר , השאלה שלי איך אני יכול להיות בטוח שזה הסטרטר ולא איזה ריליי או משהו שטותי אחר , אולי המתג של בורר ההילוכים ? או מתח נמוך במצבר ( המצבר נבדק על ידי פלוק ולא על ידי מד עומס- בידי מכונאי הביטוח )

ואם זה באמת סטרטר כדאי לשפץ את שלי או לקחת אחר ( דבר יותר מסובך מכיוון שאין הרבה רכבים כאלו)

קיבלתי הצעת מחיר על שיפוץ שלי ב1000 שקל כולל מע"מ ועבודה חצי שנה אחריות .

ניר

פורסם

יש יחסית מאט רכבים מסוג A קלאס בארץ. שיפוץ יכול להיות פתרון הגיוני, כי למצוא אחת בפירוק לא יהיה קל (ומי מבטיח שמצבו יהיה הרבה יותר טוב משלך).

kobi.idan2, למה הסטרטר צריך להיות תואם לזה של רנו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ניר, הכי טוב לפנות למוסך מומחה שמבין ברכבים האלו שיעשו דיאגנוסטיקה. כבר יש לך חוות דעת אחת ממכונאי של חברת ביטוח שהסטרטר תקול (על פי התיאור של התקלה שלך הסיבה נשמעת הגיונית - אבל לדעת דרך התכתבות אם זה באמת סטרטר או ריילי או משהו חשמלי קשה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הסולנואיד של הסטרטר מקבל מתח כשאתה מפעיל סוויץ והוא לא מסתובב, אז הוא תקול.

זאת בהנחה שהכבל מהמצבר חובר היטב , ואין קורוזיה

• ספונסר פורום
פורסם

לפני שאתה מתחיל לזרוק סתם כסף אני ממליץ לך לפנות אל מוסך שמתמחה בדגם כי אולי הוא מכיר את התקלה וידע לאבחן אותה מבלי להחליף חלקים מיותרים.

אני ממליץ לך לפנות אל מנשה ממוסך משין מרצדס בחולון.

תגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך לשירות VIP.

פורסם

היי תודה רבה על התגובות

הרכב נגרר היום על ידי חברת פימי מאשקלון למוסך ד.ש שיווק פ"ת .

עקב בעיה של חברת הגרירה הרכב נשאר לחניית לילה ורק מחר יגיע למוסך (למרות שפתחתי קריאה בשעה 9ומשהו בבוקר )

מחר אני אעדכן אתכם מה התגלה.

ניר

פורסם

היי

הרכב נבדק במוסך אך לא נפתרה התקלה, הועבר הבוקר למוסך "משין מרצדס" לידי מנשה.

נקווה שהפעם זה יסתדר , בכל מקרה תודה על העזרה חברים , אני אעדכן בהמשך...

ניר

פורסם

בסופו של דבר התקלה התגלתה כחתיכת ברזל שאיכשהו נכנסה לסטרטר וקיצרה אותו.

הסטרטר הוחלף ע"י מנשה לסטרטר משופץ וכרגע הכל תקין .

דרך אגב מסתבר שבדגם שלי בשביל להחליף סטרטר צריך לפרק הרבה דברים בכדי להגיע אליו .

תודה על ההמלצה על מנשה , באמת בחור מקצועי ונחמד.

ניר

• ספונסר פורום
פורסם

אודה לך אם תוכל לפרסם חוות דעת מפורטת בפורום המתאים.

ד"א, אני שמח לשמוע שאתה מרוצה, מקווה שמצאת לעצמך מוסך חדש לטפל בו :wink:

• תוכן חדש...