Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חידה: איך יודעים שהתמונה הבאה עברה ריטוש?

בגלל שמאד קשה למצוא תמונה טבעית של מכונית עם צבע תכלת שומם בשמשה ובמראות?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלוח השעונים מצב P וזה בכלל תיבה ידנית ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ומה תגידו על זה שמיני קופר S נמכרת ב169 והם מוכרים 500 אבארת ב160?

ופיאט פנדה שנמכרת ב-80 אלף ש"ח?

וג'ולייטה אוטומטית במחיר שגבוה ממחיר של גולף TSI (אחרי הנחת מבצע, כמובן)?

ליבואן הזה יש היסטוריה ארוכה של תמחורים שאינם מחוברים לשוק.

למרות שלי נראה שהייבוא של הקובו, היא בגלל ההוזלה של סקודה רומסטר וסיטרואן C3 פיקאסו הידניות.

אני מאוד מקווה שאתה טועה.

התבוננות בדוח המסירות של חודש מאי מראה שנמכרו בסך הכל 26 רומסטר ידניות במהלך החודש האחרון. אני מניח שהחודש יימכרו עוד אבל בסך הכל הכמות די קטנה ולא מצדיקה כניסה לתחרות בסגמנט עם דגם חדש לחלוטין.

אני מאמין שלבכירים בסמל"ת היה מספיק היגיון כדי לבדוק את טבלת המסירות לפני שהם קופצים ראש לבריכה בעומק 26 סנטימטרים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את דעתי על אותו רכב עם שינוי סמל אני לא ארשום,התעצבני על זה כבר בפוסט אחר בעבר,

אבל פיאט SX4??

מילא רכב שיותר יקר מהממוצע,ועוד סובל מתדמית שעדיין לא לגמרי הצליח להיפטר,אבל לייבא רכב שתכלס כבר לא חדש בשוק??

באמת ניתן להשוואת את הרכב הזה לפיאט בראבו?? בעיצוב? במנוע? אוייי אוייי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המראות שלא מראות כלום :-)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שלום אלעד וחברי הפורום.

גם אני לא הבנתי מדוע ב2008 לא הובא הסדיצ'י יחד עם הSX4 ?

ומדוע הובא רק עכשיו?

כבעליו של SX4 גאה מאוד אני יכול להגיד שהעיצוב הוא משהו שצריך להתרגל אליו.

(הרבה יגידו שהוא ביצה עם 4 גלגלים:-D)

אין ספק שהרכב נראה יותר סוזוקי ופחות לנצ'יה אבל

הרכב טוב נוח גבוה וחסכוני.יש בו פיצ'רים של מכוניות יוקרה כמו

הנעה ופתיחה ללא מפתח גאנטים מגנזיום ואורות ערפל אנטנה בחלון ועוד.

בתמונה החלק שקופץ לעין הוא הP בתוך לוח השעונים והרכב בכלל ידני:shock:

בכל מקרה לגבי השוק שלו בטוח שיהיה יותר שוק לSX4 בגלל השם סוזוקי.

אני מוכן לקנות בזול סדיצ'י HB :-) שלוש שנים על הכביש מישהו מוכר?:wink:

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

אני מאוד מקווה שאתה טועה.

התבוננות בדוח המסירות של חודש מאי מראה שנמכרו בסך הכל 26 רומסטר ידניות במהלך החודש האחרון. אני מניח שהחודש יימכרו עוד אבל בסך הכל הכמות די קטנה ולא מצדיקה כניסה לתחרות בסגמנט עם דגם חדש לחלוטין.

אני מאמין שלבכירים בסמל"ת היה מספיק היגיון כדי לבדוק את טבלת המסירות לפני שהם קופצים ראש לבריכה בעומק 26 סנטימטרים.

קראתי פעם, גם פעמיים ולא הצלחתי להבין מדוע ג'ולייטה צריכה להיות זולה מגולף TSI. טעות ? אג'נדה ? אשמח להסבר.

אשר לפיאט ה"חדשה", באמת מהלך לא ממש מובן, גם לא לגמרי חכם. האוטו הזה נתפש כאוטו מיושן במידה רבה ובארץ ייתפס קרוב לודאי כחיקוי איטלקי לסוזוקי. פשוט מיותר.

רוצים להעיר את העסק ? סעו לטורינו, שבו ליצרן על הראש עד שיארגן לכם מחיר טוב לדגמי הדיזל של הקונצרן ( בראבו, דלתא, ג'ולייטה, אפילו גרנדה פונטו ופנדה ) ואז אולי...

פורסם

למה מפתיע אותך שג'ולייטה עולה יותר מגולף?

אמנם יש לי את הג'ולייטה ימים ספורים אבל אחרי שביליתי כמה שנים בחברתה של ג'טה אני יכול לאמר שהג'ולייטה היא הרבה יותר אוטו מכל גולף שתעמיד מולה.

פורסם

אם כבר, סמל"ת היו צריכים להביא את הסדיצ'י בגרסת ה 4X4 (ועם מנוע דיזל, בבקשה). לזכותם יאמר שהם מאפשרים גם גיר ידני בניגוד למכשירי תנועה שהסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח עם הבקשה ההזוייה שלי עת הזמנתי את ה SX4 זצ"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קראתי פעם, גם פעמיים ולא הצלחתי להבין מדוע ג'ולייטה צריכה להיות זולה מגולף TSI. טעות ? אג'נדה ? אשמח להסבר.

לא כתבתי שג'ולייטה צריכה להיות זולה מגולף TSI, אבל כשאתה מתמחר רכב אתה חייב לבדוק מה עושים המתחרים.

לצורך העניין, אתה לא יכול למכור קיה פורטה במחיר שגבוה ב-20 אלף ש"ח ממאזדה 3 ואתה לא יכול למכור סוזוקי סוויפט במחיר שגבוה ב-15 אלף ש"ח מטויוטה יאריס.

כסמל"ת מתמחרת (רשמית) ג'ולייטה אוטומטית ב-170 אלף ש"ח כשהמתחרים הישירים שלה מתומחרים בכ-20 אלף ש"ח פחות - הם בבעיה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. המחיר במדריך של אהרונוביץ' ( אני מקווה שלענין זה הוא אסמכתא ), לגולף 1.4 TSI עם DSG ו 160 כ"ס הוא 170K לערך.

2. הדוגמאות שהבאת כהמחשה למחיר המופרך בו לכאורה מתומחרת הג'ולייטה יחסית לגולף, אינן כמובן רלבנטיות, אבל מהוות יופי של דוגמא לצורך ביסוס טיעונך על תמחור "אבסורדי" לג'ולייטה.

3. אז לא טעות, סתם אג'נדה. גם טוב.

• תוכן חדש...