Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכל מותקן ויושב כמו שצריך, לא ביצעתי את העבודה בעצמי.

זאת הבעיה.... מי יתקין לך את המערכת? איך יושבים רמקולים בדלתות? האם הם מנגנים מתוך הדלת או שהם מחוץ לדלת? לאיזה כיוון מכוונים הרמקולים? לכיוון הרגלים? או שלכיוון הפנים של הנהג? יש טיים קורקשן? הבמה הקדמית רחבה? האם היא מפוקסת מול הנהג?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, אני לא נכנס לשיקולים האלה.

בניות מטורפות, כיעור פנים הרכב וכל זה רק כדי לקבל סאונד "נכון"?

הרבה יותר קל לשים 6x9 כמו ששמתי ולהיות מבסוט.

Bimmer

פורסם
לא, אני לא נכנס לשיקולים האלה.

בניות מטורפות, כיעור פנים הרכב וכל זה רק כדי לקבל סאונד "נכון"?

הרבה יותר קל לשים 6x9 כמו ששמתי ולהיות מבסוט.

אז אני שוב פעם שואל, מה אתה רוצה מהפורום הזה? להתקין כמו שבא לך ושכולם כאן יגידו לך כן, זה טוב? אני מסכים שאם אין אפשרות להתקין סאב, אז אפשר לשים 6X9, לא שזה עדיף, וזה גם לא נכון לעשות.

פורסם

סה"כ שאלתי למה סאב מוגבר לא נפוץ ואיפה הוא עומד מבחינת איכות הבאס לעומת סאבים אחרים.

את התשובה אגב, מזמן קיבלתי.

Bimmer

פורסם
scoob - אתה טועה.

אני לא מבין איך אפשר להתווכח על טעם של אדם מסוים.

עד לא מזמן היו לי רק זוג הקומפוננטים וסאב.

אני יכול להגיד לך בוודאות שאם מגבילים אותי ל-4 ערוצים בלבד, אני נשאר עם 2 אחוריים ו-2 קדמיים ולא עם הסטאפ המקובל של 2 קדמיים וסאב.

מה איכפת לי מה המומחים אומרים אם אני לא נהנה מהסאונד?

מה איכפת לי מה השף אומר אם לא טעים לי?

על טעם ועל ריח.......... !

את לא נכנס לדוגמא שנתתי וחבל, שוב אין פה שום עניין של טעם נטו פסיכולוגיה כמו שרשמתי והדוגמא הזאת היא קלאסית עם כל הגודל של הסלון איך אתה לא צריך צליל היקפי שם??

יכול להיות שהסטאפ שלך ברכב לא ממש מרצה אותך וגם זה קיים, נפח לצליל, רוחב במה ועומק.

דבר שקשה להשיג בו איזון.

וזה גם בלי להיכנס לפיזיקה של הגלים שאתה יוצר יותר הפרעות עם יותר אלמנטים..

פורסם

אני לא רוצה מונובלוק כי אין לי איפה לתקוע אותו ברכב - תא המטען כבר גם ככה קטן.

אם אני הכנסתי 2 מגברים + תיבה 120 ליטר עם 2 סאבים 15" לפיאט פונטו, אני לא חושב שיש דבר כזה תא מטען קטן מדי.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
את לא נכנס לדוגמא שנתתי וחבל, שוב אין פה שום עניין של טעם נטו פסיכולוגיה כמו שרשמתי והדוגמא הזאת היא קלאסית עם כל הגודל של הסלון איך אתה לא צריך צליל היקפי שם??

יכול להיות שהסטאפ שלך ברכב לא ממש מרצה אותך וגם זה קיים, נפח לצליל, רוחב במה ועומק.

דבר שקשה להשיג בו איזון.

וזה גם בלי להיכנס לפיזיקה של הגלים שאתה יוצר יותר הפרעות עם יותר אלמנטים..

+1

מאותה סידרה, מה יותר טוב 2 WAY או 3WAY, אז מערכת 2 WAY שמותקנת כמו שצריך ינגן יותר טוב מ 3WAY שלא מותקנת כמו שצריך, בגל מה שSCOOB רשם למעלה. גפ לכוון מערכת בזות יותר כל בגלל ישי רק 2 אלמנתים, אז אתה עוד מוסיף רמקולים אחוריים.... זה רק מקלקל.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום חברים,

חשבתי להוסיף סאבוופר לרכב אבל תא המטען קטן ואני לא רוצה להוסיף עוד מגבר.

לא מזמן שמתי לב כי קיימים סאבים מוגברים אבל המבחר שלהם מאוד קטן.

האם הם פחות איכותיים?

למה הם לא נפוצים?

אם אתה עדיין מחפש , יש פה הזדמנות מצויינת לדעתי לראות אם זה מתאים לך או לא

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

יש היום מונובלוקים מזעריים נוסח מגברי הPBR החדשים של רוקפורד - עושים עבודה טובה מאוד.

http://www.sonicelectronix.com/item_43423_Rockford-Fosgate-PBR500X1.html

אחד כזה אפשר להחביא בהרבה מקומות ברכב ואפילו לחבר אותו על התיבה של הסאב ועדיין הוא בקושי יגזול נפח ומקום מתא המטען.

יש גם מגברים כאלו של ניפון שהם העתק של מגברי רוקפורד - ראיתי כאלו בקיה מערכות בת-ים.

הבעיה היא למצוא סאב זול שגם יעשה עבודה טובה ולא יגזול הרבה מקום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך סאב שאתה אוהב. סוני. עם תיבה קטנה.

ויש לך מגבר יחסית קטן (יש קטנים יותר. אבל הוא יחסית קטן)

וכל זה בבית. מה הבעיה להתקין את המגבר מתחת לכסא ? או מתחת לפלטה האחורית. והסאב שלך. היו יחסית מעוד קטן.!

אגב מבחינת שווי.

יצא לך למכור את הציוד שלך בערך באותו כסף.

המגבר שווה כ300-500 שקל. והסאב 300-350

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברים תודה רבה על העזרה והעצות.

מלבד הוופרים הציוד כבר נמכר (כמו שאפשר לראות בקישור שבחתימה) וכבר יש לי סאב על הכוונת שכנראה הולך להיות שלי עוד השבוע.

Bimmer

• תוכן חדש...