Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב הונדה סיוויק 4 דלתות 2007 יד 2 141000 קילומטר,לשעבר ליסינג תפעולי נהג יחיד.

ברצוני לרכוש רכב הונדה 5 דלתות. הגיע לידי הצעה ולכן אני כאן פונה לכל מי שמוכן לעזור לי... באחת החברה המציאות טרייד אין הציעו לי את הרכב שאני רוצה הונדה 5 דלתות בעלות פרטית יד 1 2010 עלתה לכביש ב11.2010 עם אחריות יצרן ועם 12000 קילומטר. בשבוע הבא בעזרת השם אני צריך לעשות מבחן נסיעה ואם הכל יהיה כשורה ללכת לבדיקה ולקנות בסופו של דבר את הרכב. אני רוצה לדעת חוות דעת על הרכב הזה ודבר שני ויותר חשוב אני רוצה לדעת אם משתשלם לי לקנות את הרכב בעיסקה שקיבלתי. הציעו לע להביא את הרכב שלי (פרטיו למעלה) ולהוסיף בין 52 ל55 אלף שקל הסכום הוא הגיוני סביר?? אנא חזרו אליי בקשר לעניין זה די דחוף,תודה.

פורסם

לא ציינת מה המחירון שלך ומה שלו? האם ניסית למכור את רכבך לפחות במשך 3 חודשים ואתה כבר מיואש?

"מציאות" תמיד יהיו במגרשים. ואם במקרה הסוכן אמר לך שיש לו עוד 2 אנשים על האוטו שבאים לסגור מחר בבוקר ושחבל כי אוטו כזה לא רואים הרבה, אז תרגיע. רואים גם רואים. מילא אם זה היה רכב הסעות או מונית שמפרנסת אותך אז יש על מה להילחץ, אבל להחליף מכונית במגרש (שאני לא אומר שזו אופציה נוראית) הולכים אחרי שלא מצאת קונה בשום צורה ואתה גם צריך מימון ותשלומים נוחים. לפי מחירון יד 2 (אני מקווה ששכללתי נכון) יש הבדל מחירונים של כ 38-35 אלף ש"ח אז תבדוק איך הם הגיעו ל 55- 52 .

אם כל מה שציינתי לא נוגע לך ואתה אוהב את האוטו אז תיקח. בשביל עוד הבדל של 5-10 אלף ואתה בטוח שתהנה אז סע לשלום. אתה תנהג ברכב ותהנה ממנו ולא אני או שאר "המומחים" שכמותי בפורום.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כלל ברזל אומר שאם אפשר להמנע מטרייד-אין, צריך להמנע ולמכור בשוק פרטי. כשאתה מבצע טרייד אין, אתה מפרנס את מוכר הרכב פעמיים : הוא מרוויח על רכב שאתה קונה, וגם מרוויח על הרכב שאתה מוכר. ומרוויח לא מעט בכלל ! לכן קודם כל נסה למכור בשוק פרטי, אלא אם כן יש בעיה עם האוטו שלך כגון פגיעות שלדה קשות/רכב בלתי סחיר (יש כאלה, אבל בוודאי לא סיוויק). אם אין בעיות שלדה/תאונות קשות, סביר להניח שתוכל למכור במחיר הרבה יותר משתלם מאשר בעל הסוכנות/מגרש מציע לך. יש מצב שתחסוך איזו עשיריה.

מחירון יד 2 אחרי הורדה של ליסינג, הוא 62.5. נגיד תמכור ב-55. (אני מגזים בכוונה).

ז״א, אם יש מצב לסיוויק 2010 במחיר של 100K, אתה כבר מרוויח. ואכן, מחירון יד 2 לסיוויק 2010 5 דלתות אוטומטית הוא 99

http://pricelist.yad2.co.il/cardetails_n.php?SubModelID=23759&Year=2010

זה עוד לפני שהתחלת להתמקח. גם אם מפעילים שקלול (11/2010, 12000 ק״מ) מגיעים ל-103.5 לפי מחירון ! כלומר, אתה משלם לבעל מגרש מחירון מלא, והוא מוריד לך חופשי 20% גם אחרי הורדה של ליסינג ! אז טרייד-אין הזה לדעתי לא שווה כלום. מקסימום, תציע לו ״מחירון תמורת מחירון״ כלומר 62.5 מול 103.5 ההפרש הוא 41 בלבד.

נ.ב. אם הונדה 2010 בגימור ״ספורט״, אז מחירון שלה הוא 111.5, ואז ההצעה שקיבלת נראת כבר יותר אטרקטיבית.

פורסם

הרכב שלי מפורסם ביד 2 כבר 3 חודשים ולא מצליח למצוא לו קונה(אולי בכלל הקילומטרז הגבוה והליסינג) אין לו שום פגיעות שילדה או משהו שקרוב לזה...

אם אצליח להגיע עם הסוכן ל50 51 עדיין לא יהיה משתלם לי לקנות את הרכב... אגב בעוד שנה וקצת יש לי התחייבות לקניה חוזרת מאוטו סנטר במחיר מחירון פחות 10000 כפי שקניתי אותו בגלל הליסינג אז בכלל לא יודע אם משתלם לי בכלל לעשות את זה למרות שאני מחפש את הרכב הזה קרוב לחצי ושנה ואין כלום כיוון שאני מחפש צבע מסוים ותיבת הולכים אוטומטים קילומטרז נכון וכל זה.

פורסם

בכמה מפורסם, אם אפשר לשאול ? יש טלפונים, מישהו בא לראות ? נכון לעכשיו, מחירון מינוס 10 זה 52.5. אז הפרש מול הונדה 2010 הוא כ-47 לפי המחירון. לא יודע, אני אישית לא הייתי הולך על הטרייד אין הזה, 55 הפרש זה מוגזם. מקסימום תסע עם האוטו עוד שנה, אז יהיו לך יותר אופציות. ככה לי נראה. נכון, תגיע כבר ל-160 אלף ק״מ אולי, אבל 140 או 160 זה כבר לא כ״כ משנה.

פורסם

באו לראות אבל לא ממש רציניים וביקשתי פחות ב14K כולל השיקלול של הליסינג... לפני כ3 חודש הציעו לי עליו 60 חבל שלא מכרתי אותו אבל במחירון שלו בזמנו היה 78 ולאחר שיקלול 67.

פורסם
לדעתך מהו המחיר האחרון שאני אמור להביא לו? אחרון וסופי...

זהו שזה רק דעה שלי, אל תחליט כמובן רק ממה שאני חושב, אבל לדעתי לא הוגן שתשלם מחירון 100% (אין דברים כאלה היום !) ותקבל 20% פחות, אחרי הורדה של 13% על ליסינג, כלומר אתה חותך 1/3 ממחיר הרכב ! יש לך רכב טוב ואמין, שניתן למכור אותו ב-55 או קרוב מאוד לזה. אני הייתי מציע לו כהצעה אחרונה בהחלט הפרש של 47, כלומר משהו באמצע :-D (הפרש של מחירונים 42, הוא רוצה 52, 47 זהו אמצע).

באמת חבל שלא מכרת ב-60 ... היה לך קונה במחיר מצויין !

פורסם

הרכב הוא דגם קומפורט לא הספורט הרגילה רוצים להרוויח עליי קרוב ל10K אין בכלל מה לחשוב אלא אם כן אני מוריד אותו ל48 . ירדה הערך של הרכב גם ב1-6-12 ההצעה שלו הייתה לפני.

פורסם

לדעתי, לך לחברה, קח 5 דלתות ידנית ב 126 אלף ותבדוק מה נותנים שם בטרייד אין והשאר בתשלומים. ההיגיון אומר שבמאיר יציעו לך מחיר יותר טוב על האוטו.

1. כי זה מתאים להם לטרייד הונדה

2. כי הם כבר גזרו את הקופון על החדש

אולי כן ואולי לא, אבל שווה לבדוק

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא כתבת איזה דגם יש לך, אז אלו המחירים של סיוויק 4 דלת' בשתי רמות גימור - ע"פ מחירון לוי יצחק

סיוויק LS 1799 ארבע דלת' 2007 - 72 אלף ש"ח

סיוויק ES 1799 ארבע דלת' 2007 - 78 אלף ש"ח

וזו ההונדה שאתה רוצה לרכוש

סיוויק קומפורט 5 דלת' (1799) 2010 - 97 אלף ש"ח

גם אם תוריד 15 אחוז מהרכב שלך, הפחתה של ליסינג תפעולי - תגיע ל61K או בדגם ESי - 67 אלף ש"ח.

אז איך תוספת של 52-55 אלף?

אם אתה סגור על טרייד אין, לא חסר חברות ליסינג וסוכנויות רכב לבקר בהן.

בדוק עוד כמה הצעות לפני ואל תפעל מלחץ, אתה כלקוח נמצא בעמדה נוחה ויכול לקבל מחירים טובים יותר.

בהצלחה,

ענת

אוויס

אתה חושב שבגלל שיצא הדגם החדש יעשו לי טרייד אין נוח ?
פורסם

הדגם שלי הוא LS המחירון שלו כמו שציינת K72 ולאחר הליסינג קרוב ל61K (יש בלאי קצת ברכב שלי עלות התיקון קרוב ל1.5K)

הרכב שאני מעוניין בו עלה לכביש בסוף שנת 2010 בחודש 12 המחירון שלו הוא 104500.

זה רכב שאני מחפש כבר קרוב לחצי שנה בצבע מסוים והכל השאלה אם משתלם לי לקנות אותו עם תופסת של 52K....

• תוכן חדש...