Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קמארו 1974- שיפוץ מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שכדאי לך לקנות נבלה בזול, סונומה ישנה למשל, ופשוט להעביר את כל הצמה וכל הקישקושים מיסביב, במכוניות האלה כמעט הכל מתאים,זה יחסוך לך הרבה כאב ראש...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תגובות 275
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשך לשתף אותנו בתהליך השיפוץ ותעלה הרבה תמונות.

כל תמונה שווה 1000 מילים.

שתהיה לך הנאה בהנעה!

שלמה דן גדרון

פורסם

האמת היא שהכנתי אותו נפשית, ראיתי אותו בעבודות קודמות ובנוסף גם החזיק בעברו קאמרו וחברות...

אני אומר לכם הוא טוב במה שהוא עושה, חוץ מזה כל יום אני "יושב" עליו ...

:-D

פורסם

נראה לך שצמה של סונומה/ ואנדורה יתאימו לקמארו? אם כן יש לי חמש ואנדורות לידי .......

התחלתי באמת לשוטט בEBAY ויש חנות שמייצרת חלפים לשברולט קאמרו RICK'S CAMARO מדובר בהשקעה של חמש מאות חמישים דולרים וזה עוד בלי מחזיק מפתחות מתנה...

שאלה סוויץ ומנעולי דלתות של קפריס שנת 1981, יתאימו למשוקמת ?

פורסם

שיהיה לך בהצלחה לקחת פרוייקט מורכב

על רכב מאוד מיוחד .

אני רוצה בזמן הקרוב ליבא איזו מיפלצת כניראה

שזו תהיה: קמארו או טראנס אם או מוסטאנג

עדיין לא סגור על זה. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

מקפריס זה מתאים, ואני גם העברתי לאל קמינו מנוע וגיר מאמבולנס( וואנדורה 5.7), בשנים האלה הכל מתאים.הרוב...

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

כמובן שקח בחשבון שצריך תורמת איברים שהיא קארב׳, או שתעשה אותה הזרקה, אצלי בבלייזר זה צמה ומנוע קומפלט מוואנדורה עם tbi

CELICA כמה פוזה8)

פורסם

נראה לי הפרויקט הזה גדול עליך אם אתה מחפש את הקומבינות האלו

אבל שיהיה בהצלחה

אני לא חושב שהאוטו שווה את זה אלא אם כן יש לך ערך נוסף עליו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

דודי תודה שהחזרת אותי לאיפוס, כשהתחלתי עם הפרוייקט לא הייתי סגור לאיזה כיוון ללכת עם הקאמרו, בסופו של דבר החלטתי

ללכת לכיוון המקור עד כמה שניתן...

צודק, לא בא לי לקמבן. הזמנתי צמה קומפלט עם תיבת פיוזים מריק'ס קאמרו בחמש מאות חמישים, הגיע זמן הדאשבורד והפנסים.

המשך יום נעים לכולם.

פורסם
דודי תודה שהחזרת אותי לאיפוס, כשהתחלתי עם הפרוייקט לא הייתי סגור לאיזה כיוון ללכת עם הקאמרו, בסופו של דבר החלטתי

ללכת לכיוון המקור עד כמה שניתן...

צודק, לא בא לי לקמבן. הזמנתי צמה קומפלט עם תיבת פיוזים מריק'ס קאמרו בחמש מאות חמישים, הגיע זמן הדאשבורד והפנסים.

המשך יום נעים לכולם.

אתה לא יודע כמה כסף חסכת ברגע שעשית את זה

אני בעד קומבינות שאין ברירה או שרוצים לשפר את הקיים , אבל אם יש מוכן במחיר שפוי(אפילו אם הוא יותר יקר מעט )אל תחפש כאב ראש

אין כמו לקבל מוצרים חדשים ולהרכיב הכל חדש עם הברגים החדשים וכו

וזה מחזיק הכי הרבה שנים בלי בעיות

ממליץ לך לפחחות להביא כנפים אחוריות +גג בל מכסה בגז פנסים וכו . את כל החלק האחורי ומה שנפגע מהשריפה פחים חדשים

יש לקאמרו חברה נקראת OER אחלה סחורה .

מה שלא תעשה הפח שם נפגע קשות מהשריפה והטמפ הגבוהות עבר תהליך התחמצנות , בודדים הבעלי מקצוע בארץ שמסוגלים לצאת מזה ושלא יצא חלודות אחרי חודשיים . והתהליכים שזה צריך לעבור יקרים מאוד

שיותר משתלם להביא חדש .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

למרות שאני לא נוהג באמריקאיות אני חייב לחזק את דברי קודמי. מאחר שהאמריקאים אוהבים את המכוניות שלהם יש זמינות חלקים טובה וכל פחחות שלא תעשה לא תשתווה לחלק חדש, ישר, תקין ונקי מחלודה. בהחלט שווה את הכסף.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

וואו. אני לא מכיר אותך וכבר יכול להעיד שאתה בחור אמיץ!

שיהיה בהצלחה בפרויקט ושתף אותנו בתמונות ובתהליך כדי שגם אנחנו נחכים.

מאיר

פורסם

אחלה שיפוץ שיהיה בהצלחה מחזק את דבריו של דודי על תחפש לחסוך על דברים קטנים מה שלא פער גדול יחסית תזמין קרוב למקור תשתדל לחשב טוב את העלויות ממש תעשה רשימה מקיפה ככה תיהיה ממוקד יותר ותדע איפה אתה עומד!!

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

לא נעים להגיד אך לדעתי לא תסיים את הפרוייקט ב5 שנים הקרובות.

לא כי אי אפשר כי ימאס לך.

אם לא עפר אני לרגליך.

• תוכן חדש...