Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי פיאט פונטו ספייס שנת 2001 מנוע 1250 סמ"ק, גיר אוטומטי.

הוא אצלי כבר שנתיים. קניתי אותו עם כ-120,000 ק"מ, ואיך שקניתי עשיתי טיפול די גדול שכלל החלפת רצועת טיימינג, בלמים ועוד טיפולים שעלו לי 2,300 ש"ח.

כעבור כמעט שנה עשיתי עוד טיפול של 1,000 ש"ח עקב בעיה קטנה בסלילה הצתה שגרמו לאוטו להיחנק קצת...

מאז טפו טפו טפו האוטו נוסע מצוין, לא הייתה לי אף תקלה, אך נורה לא נדלקה, והאוטו כבר או-טו-טו ב-150,000 ק"מ.

האם יש טיפול מסוים שכדאי לעשות כדי "לרענן" ולתחזק את האוטו, למרות שהוא נוסע ממש טוב (כמו החלפת פילטרים, שמנים וכדומה)? וכמה בערך אמור לעלות טיפול כזה בסיסי (רצוי במוסך מורשה) ?

תודה וחג שמח

אסף

פורסם

שנתיים לא החלפת שמן ? נסעת 30K על אותם פלגים ?

תבצע טיפול 10 שיכלול : שמן +מסנן,מסנן אויר,מסנן דלק,פלאגים.

לקראת הקיץ הקרב תבדוק את מערכת הקירור : תקינות הרדיאטור,צינורות כניסה ויציאה שאינם סדוקים והקפד על נוזל קירור איכותי.

לא מכיר עלויות לפיאט.

סע בדרכים טובות!

Gn'f'R

פורסם

טיפול לא עושים אם יש בעיה,אלא פעם בשנה,יש טיפול קטן שעולה כ 400-500 שקל במורשה,ויש טיפולים גדולים שכוללים פלגים,נוזל קירור.. אלא יכולים להגיע ל 1K ויותר במורשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה חברים.

אלך בהקדם למוסך מורשה הקרוב לביתי (יש ברמה"ש שהייתי פעם וממש יצאתי מרוצה).

לצערי ממוסכים לא מורשים נכוויתי לא פעם, כך שאין לי בעיה לשלם יותר אבל להיות בראש שקט.

שוב תודה וחג שמח :)

• תוכן חדש...