Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לי שתי קורולות בשתי חברות ליסינג שונות

שניהן דגם סאן 2009 ,

הראשונה 67000 קם טסט עד מרץ מחיר 78000

שנייה 108000 קם טסט עד מאי מחיר 75000

מי עדיפה , שניהן לפני בדיקה שלי

מה לשים לב בעת החתימה על החוזה ואלו דברים להתעקש בחוזה

מול חברת ליסינג?

פורסם

לא מבין למה אתם הולכים לקנות רכבים מליסינג, אלא רכבים שעברו חיים קשים יחסית. גם עם הבדיקה בסדר והרכב חיצונית ופנימית נראה במצב לא רע, כדיי לקחת בחשבון שמי שנהג על הרכב לא בטוח ייחס חשיבות לשמירה עליו.

שוק היד 2 במצב רע מאוד למוכרים ומעולה לקונים!

פורסם

לא רק חלונות החשמל.

בדגם המאובזר יש גם שליטה מההגה על המערכת, גימור בקונסולה המרכזית איכותי יותר,

והבונוס הכי משמעותי לדעתי הוא הריפוד של המושבים. המרקם שלו הרבה יותר נעים לנסיעות ארוכות, וגם לקצרות.

נסעתי ב-2 הגרסאות, ובבעלותי ה-GLI, לך עליה מיד פרטית.

במחיר שהציעו לך, אתה יכול לבחור בין 2 אופציות טובות יותר,

ראשונה היא בסכום הכסף הזה למצוא בקלות 2010 מיד פרטית עם קילומטראז' ובלאי מופחת

אופציה שנייה היא לקנות 2009 אבל, שוב, מיד פרטית, שגם שם, בקלות תמצא רכבים במצב טוב יותר, ובמחיר זול יותר, משהו בסביבות 63-68 לרכב במצב טוב.

פורסם

ראשונה היא בסכום הכסף הזה למצוא בקלות 2010 מיד פרטית עם קילומטראז' ובלאי מופחת

אופציה שנייה היא לקנות 2009 אבל, שוב, מיד פרטית, שגם שם, בקלות תמצא רכבים במצב טוב יותר, ובמחיר זול יותר, משהו בסביבות 63-68 לרכב במצב טוב.

לדעתי עשית "תספורת" של כ-20% למחירון של פרטי...לגמרי לא ריאלי.

פורסם

לא כ"כ מסכים איתך ואני אסביר

תן מבט ברכבים המוצעים למכירה בשנת 2009, וגם תעמיק ותסתכל בתוכן המודעות, במבט חטוף ראיתי אצל לא מעט שרשמו מחיר 75-גמיש..

תן עוד מבט, לפי שנתונים, פעם ב-2008, ופעם ב-2009, ותראה שיש פער לא מובן ביניהם, בפער הזה, אני אעמיק.

הרי אם הרכב היה שומר על מחירון "כמו שצריך" היינו רואים פער של כ10-15%.

כמובן שזה לא המצב, כרגע, לפי מבט חטוף הפער עומד על כ20-25%.

בשנה אחת זה המון וזה מה שצריך לעניין את המוכר, הוא יכול להגמיש לדעתי לאיזור המחיר שציינתי, בלי להתפשר על רכב מטופל, שמור, מתועד, ממבוגר וכו'

לדעתי האישית זו הקנייה הכי מוצלחת היום בקבוצה, רק בתנאי שמסתדרים עם התיבה

• תוכן חדש...