Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני רוצה להחליף את הנורות בלימה של הרכב (גם צד שמאל וגם השמשה נשרפו) השאלה היא איך אני פותח את המכסה מנורות בצד? יש שם איזה טריק כלשהו שפותח את המאחורה של הפנסים או שצריך לפרק את כל הפלסטיקה?

תודהלעונים!

פורסם

תפתח את הבגאג' ואתה אמור לראות ליד כל פנס 2 ברגים, תפתח אותם משיכה קטנה והפנס יוצא

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

העניין הוא שאין ברגים רק מכסה פלסטיק גדול שמחובר למוטות הטלסקופים של דלת הבגאז 

פורסם

חבר הנה תמונ, פנס כמו של הרכב שלך, אני מתאר שלעצמי שזה הדור הראשון האטוס שלך :

$(KGrHqNHJCUE63(+u2ynBO4i4tsrIQ~~60_12.JPG

אתה רואה שתי חורים קטנים מצד ימין? זה המקום של ברגי פיליפס, ועם יש לך את האטוס דור שני אמור להיות גם כן משהו דומה, סך הכל פנס אחורי, אין פה משהו שאמור לסבך בן אדם פשוט

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...