Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

העניין הוא כזה:

שעון החום עושה בעיות (קצת) בחלק מהזמן הוא עובד עם זיוף רציני ונמצא על 60 מעלות בערך כשהרכב חם, בחלק אחר של הזמן הוא פשוט לא עובד ובאחוז אחד מהזמן (בהגזמה) הוא עובד מעולה ומראה טמפ' הגיונית.

אני כרגע מחובר זמנית עם שעון חיצוני כי לא הצלחתי לפתור את הבעיה עדיין.

מערכת הקירור עובדת בצורה תקינה ואני בודק שהמאווררים נדלקים בטמפ' שהם אמורים.

דברים שבדקתי, עשיתי והחלפתי:

1. חיישן טמפ' הוחלף - לא פתר.

2. שעון חום הוחלף - לא פתר.

3. קונקטור עצמו הוחלף - לא פתר.

4. גישרתי בין שני החיבורים בקונקטור והשעון עלה עד 120 בדיוק, לא יותר - וכאן השאלה, עד לאן הוא אמור לעלות במצב כזה?

5. מצאתי איזה מבין שני החוטים שנכנסים לחיישן הוא המינוס המקורי ואיזה חוזר ללוח שעונים, חיברתי למעשה לחיישן עצמו מינוס ישירות מהמצבר, המצב נשאר זהה, השעון מראה 60 בערך.

מה שמשאיר (לדעתי הלא מקצועית בעליל) רק את החוט שחוזר מהחיישן ללוח השעונים.

למעשה כל הסיפור שרשום כאן הוא בשביל לדעת עד לאן שעון החום אמור לעלות כאשר אני מגשר בין החיבורים בקונקטור.

במנוע יש חיישן נפרד לשעון החום, למחשב ושלישי למאווררים. שלושתם בבית טרמוסטט, השעון מחובר לכחול.

תודה,

ארז.

• תוכן חדש...