Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול הכבוד, הציטות מהכתבה בדיוק במקום.

שר התקשורת משה כחלון התייחס לעניין בוועידת הנגב ואמר: "נשלם 89-80 שקל לעומת 350-300 שקל כיום. אומרים שצריך לדאוג לאיתנות הפיננסית של החברות? צריך לדאוג לאתנות פיננסית של הצרכנים".

אודי A4

דימה.

פורסם

כחלון פשוט תותח, אחד הבודדים בפוליטיקה שאני באמת מעריך.

אני מקווה שבעתיד הוא יקבל תיק יותר גדול ויוכל להביא לשינוי לא רק בתחום התקשורת.

פורסם
חה"כ משה כחלון הוא גם שר הרווחה, תיק מספיק גדול?

איזה פעילות ברוכה הוא עשה שם?

לשם שינוי יש פוליטיקאי שעושה משהו בשביל הציבור, תפרגן קצת.

אני לא בקיא בעניינים של תיק הרווחה, אבל מי יודע מה כחלון מתכנן לעשות בנושא זה בעתיד.

דרך אגב, אני עדיין לא מבין איך לא מביאים לארץ את Sky, כשאני באירופה אני רואה את הממירים שלהם בכל מקום, יהיה אפשר לראות ספורט כמו שצריך.

פורסם

אל תצטט תגובה שמעליך בבקשה.

אני מפרגן, כתבתי את אשר כתבתי בתגובה לתקוותך שלכחלון יהיה גם תיק נוסף משמעותי, וובכן יש לו כזה.

פורסם

בתקשורת קל לעשות כאלו רפורמות כי יש בשר אדיר לאכול ממנו.

ברווחה צריך מקורות מימון שזה אומר קיצוצים במשרדים אחרים-זאת כבר אופרה אחרת לגמרי לדעתי.

בכל מקרה שאפו לכחלון .

פורסם

אכן השר כחלון דואג לכיס של הצרכן. הוא כל כך דואג לכיס של הצרכן, שהוא הורה למנכ"ל החדש של הביטוח הלאומי, לשכור עו"ד פרי לנסרים ולהתחיל לצלוב אנשים נזקקים שמקבלים גמלאות מיותרות.

דאגה כל כך גדולה, להכניס את ידו לכיס של אנשים נזקקים, נכים למיניהם, וממש מוציא להם כסף מהכיס. ובכסף הזה הוא מתגמל את העו"ד התותח שהצליח לגרום לעיוור הנזקק להודות שהוא רואה צלים עמומים מאד ולא 100% עיוור אז הוא לא צריך כל כך הרבה כסף מהמדינה ושילך לעבוד בחיזוי עננים כי הוא רואה!!

אבל סלולר לכולם! חובה!

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
אכן השר כחלון דואג לכיס של הצרכן. הוא כל כך דואג לכיס של הצרכן, שהוא הורה למנכ"ל החדש של הביטוח הלאומי, לשכור עו"ד פרי לנסרים ולהתחיל לצלוב אנשים נזקקים שמקבלים גמלאות מיותרות.

דאגה כל כך גדולה, להכניס את ידו לכיס של אנשים נזקקים, נכים למיניהם, וממש מוציא להם כסף מהכיס. ובכסף הזה הוא מתגמל את העו"ד התותח שהצליח לגרום לעיוור הנזקק להודות שהוא רואה צלים עמומים מאד ולא 100% עיוור אז הוא לא צריך כל כך הרבה כסף מהמדינה ושילך לעבוד בחיזוי עננים כי הוא רואה!!

אבל סלולר לכולם! חובה!

זו לא אשמתו של כחלון,

אלו תופעות לוואי של הקפיטליזם בסגנון החזירי שהתפתח כאן בשנים האחרונות.

אם לא הוא, שר רווחה אחר שהיה במקומו היה עושה את הצעד הזה,

או צעד אחר שתוצאותיו בשטח זהות -

כי הוא קיבל הוראה מלמעלה לסגור את השיבר במקצת,

כך שיתפנה כסף לנושאים חשובים יותר.

אשמח לדעת מה לדעתו של ראש הממשלה חשוב יותר מרווחה,

אך על זה רק הוא יוכל לענות לנו ואני בספק רב שנקבל תשובה כלשהי :wink:

מאידך, סלולר = שוק חופשי = אנשים משלמים = כיסים מתנפחים.

אז כשר התקשורת הוא מקבל רוח גבית,

כשר הרווחה הוא מתבקש לפנצ'ר לעצמו את הבלון.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לדעתי משה כחלון הוא בדיוק ההוכחה לכך שהדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות.

את תוצאות כוונותיו הטובות של כחלון תראו בחשבונות הסלולר הקרובים, אבל גם בתדפיסי יתרות החיסכון לפנסיה, אם למישהו נדמה שהסערה שכחלון יצר לא תגרום לו להרטב עד לשד עצמותיו - כדאי שיחשוב שוב, בחודשים הקרובים תגלו חיסכון בכפיות בחשבון הסלולר ובזבוז בדליים ביתרות הפנסיה, בקופות הגמל ובקרנות ההשתלמות.

משה כחלון הוא האיש שבמו ידיו יגדע כל אפשרות לתחרות בשוק התקשורת הישראלי, נכון - היום נראה הכל זוהר אבל בואו נראה מה יקרה בעתיד הקצת פחות קרוב:

רמי לוי כבר מתחיל להשמיע קולות של כניעה ודורש מהחברה המארחת (פלאפון) להפחית לו תעריפים, כיוון שכך הוא לא יכול להתחרות.

הרובין-הודים הנוכחים גולן והוט, הם עדיין יותר מפעילים וירטואלים ופחות מפעילים אמיתיים כיוון שיש להם עוד שנים רבות עד שישלימו את פריסת התשתית כך שיכסו את כל הארץ, עד אז הם קונים את זמן האוויר להשלמת שיחה מפלאפון וסלקום.

אבל יש בעיה, השלמת השיחה ניקנת במחיר של כ- 5 אג' לדקה והלקוח קונה מנוי ללא הגבלה במחיר ידוע, גולן תתחיל בקרוב מאוד לדמם מזומנים.

הוט תחזיק יותר זמן מעמד בזכות ההכנסות מהכבלים.

זה מביא אותנו בקלות לתרחיש הבא: גולן והוט לא מצליחים להגיע לרווחיות נאותה ובשל כך אין להם כדאיות להשקיע את המיליארדים הדרושים בפריסת תשתית (הערבויות שהפקידו במשהת"ק יחולטו או לא, זו איננה הנקודה).

כשאין רווחיות - אין השקעות.

השלב הבא יהיה קריסה או מיזוג של חברות, עד לחזרה לשלוש חברות בענף ועלייה הדרגתית אך עקבית במחיר.

בענף הטלוויזיה הרב ערוצית צפוי תסריט דומה.

לסיכום - לדעתי כחלון הפופוליסט הפזיז הוא זה שיקבור סופית את הסיכוי לתחרות בענף התקשורת, זה יקח שנה אולי קצת יותר - אבל זה יגיע אלינו.

• תוכן חדש...