Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול קניתי רדיו דיסק חדש כדי לשפר את השמע ברכב אבל אני לא יודע לכוון את השמע בגרוש.

חרשתי פה את כל הפורום אבל לא הבנתי כלום.

יש לי סאב KENWOOD 12 800W

מגבר סאונד אקסטרים 800W

מגבר לאנזר 1000W

רמקולים אחוריים KENWOOD-6X9 450W

רמקולים קידמיים KENWOOD 350W (לא בשימוש)

טוויטרים קדמיים (לא בשימוש)

רדיו דיסק Pioneer DEH-6350S

במגברים יש לי כפתורים שכתוב עליהם קרוס אובר FULL\LPF\HPF

יש את הכיוונים בצורת כפתור ווליום ל HPF\LPF

ויש כפתור ווליום נוסף בכל מגבר ועליו כתוב LEVEL

אז מה זה לעזאזל GAIN !?!? שכולם מדברים עליו

ומה הדרך הכי טובה לכוון אני לא יודע מה כל דבר אומר ושאני משחק עם זה זה לא הולך כ"כ טוב

עזרה תודה

במדינת ישראל אחד עוזר לשני... לדפוק ת'שלישי ! :wink:

פורסם

תכוון את הרמקולים בHPF על 80 HZ, את הסאב בין 60 ל 80 בLPF,

הלבל זה הגיין זה עוצמת כניסה למגבר תכוון אותה עד שאתה שומע שהרמקול או הסאב מיטעוות ותוריד מעט,

ברדיו תחתוך את הא HPF לרקולמים ב 80 HZ או 63 HZ,

את הסאב ב 80 HZ.

את הלנזר תחבר לסאב, ואת השני אני מאמין שהיתכוונתה ל סאונד סטרים ולא אקסטרים.

מקווה שעזרתי בהצלחה !

בשיפוצים..

פורסם

מוזר מאוד.

איך אתה רוצה לכוון את המערכת כאשר הקדמיים שלך לא מחוברים.

יש לך רדיו דיסק 3 יציאות ורק 2 רכיבים מחוברים.

סלט גדול מאוד.

בדרך כלל תשים את הרדיו דיסק על 80 % מהווליום תגביר במגבר לאט לאט עד שמוזיקה מתעוותת ואז תוריד טיפה.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

CIVIC תודה כיוונתי לפי מה שרשמת ושומעים מעולה. אבל יש בעיה אחרת שאני מחבר את הסאב למגבר LANZAR בקושי יוצא ממנו באס(כיוונתי לפי מה שרשמת לי וגם ניסיתי כיוונים אחרים) ושאני מחליף למגבר EXTREEM SOUND הוא מעיף לי את הגג כמעט :lol: ומה שמוזר שהרמקולים כן עובדים ב LANZAR כאילו זה לא שהוא דפוק או משהו.. אני עושה משהו לא טוב ואני לא יודע מה.

לשאלת הרמקולים הקדמיים אני מחכה למגבר ואז אני אחבר אותם

לשאלת המגבר ככה כתוב עליו EXTREEM SOUND USA והוא חיה רעה חיברתי אותו גם לסאב וגם לרמקולים בשניהם הוא מפיק עוצמה וחדות שמע, מגבר מעולה.

פורסם

לא ניראלי הגיוני שהלנזר לא מפיק באסים אבל אבל רמקולים הוא מרים בלי בעיה אגב שים את הסאב בגישור !

תיבדוק טוב שחיברתה נכון ושמתה על lpf ותרים גיין .

בשיפוצים..

פורסם

מה זה גישור גבר אני לא חזק במושגים האלה. בוא נגיד שאני נותן לך עכשיו סאב ומגבר לאנזר חדש הכל במצב 0

תסביר לי איך אתה מחבר מה למה כמה ולמה ואני אעשה את זה בפועל

פורסם

אנשים תבינו.

לבוא ולשאול שאלות. ששאלו לפחות 1000 פעם.

וש את התשובות במפורש! בFAQ ושם לפחות תבינו טיפה מה אתם עושים. ולא למה אחרי זה ישרפו לכם הרמקולים או למה זה לא עובד.

תריץ חיפוש! אחרי תחזור!

לתת את אותן תשובות כמו תוכי. אנשים תתחילו לחפש!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...