Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום אתמול ביצעתי התקנה ברכב הונדה סיויק 2006 עוד התקנה מבית היוצר של האומן ישראל לוי (ג'וניור)

ההתקנה יצאה ממש יפה וטוב כמו שישראל יודע לעשות הבחור פשוט מדהים ואני מת על העבודה שלו.... מקפיד על כל דבר קטן ככל שיהייה

על הדרך בהתקנה עברתי לעבוד אקטיבי אומנם יש עוד קצת עבודה בכיוונים וזהו

הרכיבים שהותקנו:

celestra fa2150x- מגביר את הוופרים (נירכש חדש)

celestra fa475x-מגביר טוויטרים וסט אחורי לבינתיים(יש שיקול לעבור ל 3 חלקים) (נירכש חדש)

celestra fa1.6-מונו לסאב

דאבל דין jvc846 נירכש חדש

פרוססור ms8 (נירכש חדש)

קומפוננט של סיז פרפורמנס

סאב של הרץ hx300d

ועכשיו לתמונות

תמונות של ליפני קצת והכנות להתקנה

P5170141.jpg

P5170142.jpg

P5170143.jpg

P5170144.jpg

P5170145.jpg

P5170146.jpg

P5170147.jpg

P5170151.jpg

פורסם

לא שכחתי אני עושה בהמשכים חחח....

אני רוצה להוסיף קודם כל תודה לישראל על הכל ולבוריס שיישב ונתן לנו יד עד 12 בליילה

עוד קצת תמונות מהעבודה ותוצאה סופית

יש עוד כמה תמונות

P5170149.jpg

P5170150.jpg

P5170153.jpg

P5170155.jpg

P5170157.jpg

P5170158.jpg

P5170160.jpg

P5170165.jpg

פורסם

נראה יפה מאוד !

כמה השקעת בכל הסיפור בסוף ?

תתחדש !:-P

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אין ספק ישראל שיחקת אותה! אחת ההתקנות היפות (בקרוב אצלי) נקי,מסודר,אסתטי,אהבתי את הרעיון של המגבר בדופן....

משה תתחדש בחרת ברכיבים מעולים אין לי ספק שאתה תהנה מהמערכת.

בברכה,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

תתחדש

ציוד טוב - לדעתי ההשקעה הכי גדולה שלך (באופן יחסי לרמת הסדרות, זה האלמנט היחידי שהוא לא סדרת כניסה - אל תבין אותי לא נכון, סדרות הכניסה כאן הן טובות מאוד במקרה הזה) היא הסאב בעצם? הHX הוא רמה אחת לפני המילה - לזה אני מתכוון.

התקנה יפה, נקיה, מסודרת, מקצועית!

סיז מייצרים רמקולים מאוד עדינים מבחינת הסגנון שלהם, איך זה מסתדר עם סאב כל כך חזק? האם אתה צריך לרסן אותו בצורה כבדה או שדווקא אתה יכול לפתוח אותו ועדיין להנות מהסט הקדמי במלואו?

אני שואל את זה כי מדובר בסאב וופר די ברוטלי והסט שלך הוא סט שני חלקים עם אופי צליל רך מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסיז אכן רמקולים עדינים אבל הסאב יחסית מרוסן לטעם שלי. אני אוהב בס שהוא לא מפציץ וקורע תאוזן ולא חלש מידיי

דווקא משתלב טוב עם הסט....

נ.ב- תודה לכולם על התגובות

פורסם
תתחדש

סיז מייצרים רמקולים מאוד עדינים מבחינת הסגנון שלהם,

והסט שלך הוא סט שני חלקים עם אופי צליל רך מאוד.

סיז אכן מאופיין בצליל ייחודי ונחשב עדין. צריך להבין שכל רמקול אם יתנו לו את כל התנאים האופטימאליים הדרושים מסוגל "לנשוך".

כך גם הסיז.

אני כותב זאת מנסיון אישי שלמרות מאמצים כבירים של התקנות נאלצתי לזנוח אותם תחת האילוצים של דלת הסוזוקי ברכבי שגרמו לסט הזה עוול בל ישוער.הסט הזה נמצא היום אצל אוהד.

ליאור

פורסם

מדהים ! עבודה מדהימה ! רכיבים מעולים - רמה גבוה אין ספק !

תתחדש בחור !

מוכן ת'אוטו ?! ;)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...