Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת,מגיע לי מזלטוב אחרי מאה שנה של בלבולי שכל זה היה החלום שלי והתגשם אז ככה שתגידו מה תגידו :p

הדגם הוא קיקר L7 שתי סלילים של 4אוהם כל אחד להתנגדות סופית של 2אוהם בשביל המונו שלי שיתן 1000RMS.

שמעתי אצל דודי מישרש את הסאב סתם באוטו של מישו ונישבר לי הגב מה שחיפשתי בדיוק ! :)

אז בכללי בערב או עוד מעט אני יצלם אותו כי לא יצא לי מההתרגשות :D

הוא ניקנה עם תיבה גדולה תואמת משהו חבל על הזמן אני מבסוט עד השמיים!

שבת שלום..הינה תמונה להמחיש איזה דגם זה..

x2064vs12l7-f.jpeg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש על מה ! תודה אחשלי היקר! איפה נעלמת תרים טלפון מדי פעם יא עגלה

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אחלה סאב שבעולם.

הייתי אמור לקנות גם כזה לפני חודש, אבל זה מבאס אותי שזה יושב לי על כל הבגאז', וה JBL הצעצוע שלי 300RMS עושה עבודה טובה דווקא, אז נשארתי איתו.

באמת סאב מטורף, שמעתי אותו על רכב חבר מהצבא - אמאאאלללה! :D

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תודה רבה לכולכםם!! היום אני אוהב את כולם מהסבבה :) סאב באמת חזק ברמה שחיפשתי..עכשיו אני רגוע עד אחרי הצבא :)

בערב אני יעלה תמונות שלו

נ.ב למפגשים יהיה לי קצת קשה להגיע עקב ראש מנוע שהלך באוטו :p לא חשוב הכל לטובה נביא סיויק :p

פורסם

אווו סוף סוף באמת נכנס לך קצת שכל והלכת על סאב איכותי ולא כל המצ'וקמקים האלה שהיו לך תתחדש!

קנית אותו חדש או יד שניה?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

יד שניה אבל כמו חדש בקושי עבד הממברנה עוד קשיחה. זה הדגם שתמיד חיפשתי.

תודה אורן,נתחיל קצת להיכנס לעניינים עם הזמן ניבנה לו תיבת SPL יש מה לצפות ממנו :)

פורסם

יכול לרדת נמוך מאוד,אבל זה תלוי יותר בתיבה..אם התיבה לא תספק אותי (מה שלא הגיוני :p ) אני יבנה לך אחת T LINE

פורסם

מברוק! סוף סוף הבאת סאבוופר על רמה אחרי כל כך הרבה זמן שרצית אותו, תתחדש.

בזמן האחרון חשבתי על משהו אחרי שייצא לי לעבוד עם L7.

מה יישמע יותר חזק. L7 בתיבה כמו של גי'נו למשל, או דאבל פP3 עם פורטים מלבניים?

פורסם

אל תבזבז את הזמן שלך על T Line. קשה להגיע לתוצאה טובה על המכה הראשונה, זה תכנון שדורש המון שינויים כדי להגיע לתוצאה הרצויה.

לך על פורטד או באנדפאס מסדר רביעי או שישי.

• תוכן חדש...