Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השקעה ראשונה אמיתית באוטו מאז שהוא אצלך, לא?

תתחדש, ובהצלחה.

אפשר לומר שזו ההשקעה הכי גדולה בבת אחת. כבר השקעתי עליו בתיקונים שונים, כולל היישור קו בקנייה, כולל בולמים הקוני וכולל החלפת צמיגים כ-8000 ש"ח, עכשיו אני מעריך שזה יעלה עוד 2500 בערך. אבל זה היה יכול גם להיות 4000 או יותר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתחדש, ובהצלחה.

אפשר לומר שזו ההשקעה הכי גדולה בבת אחת. כבר השקעתי עליו בתיקונים שונים, כולל היישור קו בקנייה, כולל בולמים הקוני וכולל החלפת צמיגים כ-8000 ש"ח, עכשיו אני מעריך שזה יעלה עוד 2500 בערך. אבל זה היה יכול גם להיות 4000 או יותר...

רוני

תפסיק להתבכיין, הקפתי אותך מזמן בהוצאות רכב (אין ABS = פעמיים החלפת צמיגים :p)

בכל מקרה, עשיתי קלץ' במרום הצמרת, קלץ' VALEO, מקורי, 200מ"מ, של סקסו/106 (200מ"מ של ברלינגו דיזל שונה)...שילמתי ~900 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה...

תבדוק האם קלץ' אצל פרסי כולל מיסב לחץ.

P.

פורסם

תתחדש, ובהצלחה.

רוני

P.

אין צורך לריב, שניכם תוציאו עוד הרבה כסף... :wink:

לדעתי עם כל העניין שיוסי מליטל הוא חבר , המחירים שלו קצת גבוהים ....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תתחדש, ובהצלחה.

רוני

P.

וכמה עולה קלאץ' בפולו?

לדעתי אתה לא הרבה מאחוריהם :p

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תתחדש, ובהצלחה.

רוני

P.

וכמה עולה קלאץ' בפולו?

קלאץ' בפולו במוסך מורשה של היבואן עולה כפול, כ2500 - 3000 שקל .

ודר"א, ממתי החלפת קלאץ' כתוצאה מבלאי זה תקלה ?

פורסם

הקלאץ, לפחות לפי המוסך שלי, קרוב לסוף ימיו. מעריכים שיש לו עוד 20K-30K. יכול להיות שזה יותר, אבל שווה להחליף אם יש אפשרות בלי לשלם על עבודה. 900 ש"ח לקלאץ' כזה על ללא מע"מ זה בערך 1050 כולל מע"מ. אצל הפרסי ניתן להשיג בכ-800-850 כולל מע"מ, כך שאני כנראה אלך על האפשרות הזאת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הקלאץ, לפחות לפי המוסך שלי, קרוב לסוף ימיו. מעריכים שיש לו עוד 20K-30K. יכול להיות שזה יותר, אבל שווה להחליף אם יש אפשרות בלי לשלם על עבודה. 900 ש"ח לקלאץ' כזה על ללא מע"מ זה בערך 1050 כולל מע"מ. אצל הפרסי ניתן להשיג בכ-800-850 כולל מע"מ, כך שאני כנראה אלך על האפשרות הזאת.

רוני

כן, גם על קלץ' שלי אמרו לי (מכונאי טוב במוסך מורשה ומפורסם) "עזוב, יש לך עוד 20-30K להוציא ממנו." בטח. אחרי פחות מחודש גררתי את האוטו למוסך בערב חג. הקלץ' הלך במכה.

רוני - תלך על פרסי, תעמוד לו על הראש שעה, תוציא את זה בפחות. רק תוודא שמה שאתה מקבל זה הקלץ' שאתה צריך.

מק"ט VALEO: קיט (קלץ' + מיסב לחץ) : 821341

P.

פורסם

תודה פיני. אני רק מודאג בקשר למסרק ההגה, שהוא אכן זהה לזה שבסקסו. אני יודע שיש שני סוגים - עם משאבה חשמלית ועם משאבה מכנית. המסרק הזה יורד מ-106 עם משאבה חשמלית, אז זה בסדר. השאלה היא האם מבחינת יחסי העברה הוא זהה. לפי המק"טים לא ניתן לבדוק את זה מכיוון שהמק"טים של פז'ו וסיטרואן הם שונים. כנראה שאצטרך לראות את שניהם בעיניים אחד ליד השני בשביל להיות בטוח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
וכמה עולה קלאץ' בפולו?

מי דיבר על פולו ? :shock:

התייחסתי לכך שיחסית למחירים שניתן להשיג לחלפים של פיג'ו / סיטרואן + עבודה,

המחירים של יוסי יקרים למרות לכאורה ההנחה שהוא עושה לפורום...

ובקשר לקלאץ' נכון, מה ששלומי אמר זהו בערך המחיר במוסך מורשה.

אני אישית עוד לא הגעתי למצב הזה (חמסה )

:wink:

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, המחיר של יוסי נתן לרוני הוא כ 1200 שקל כולל מיסב לחץ ולפני הנחה .

המחיר הסופי הוא כ 1000 שקלים , זה לא כזה רחוק .

אין מה לעשות, כל מוסך מורשה זה ככה, תמיד קנייה של חלקים בחנות חלפים תהיה זולה יותר , זה לא קשור ליוסי או לפליקס.

אני הגעתי למסקנה שצריך לקנות חלקים לבד וללכת לבעל מקצוע טוב (סגנון חזי) שירכיב אותם , אם לא חשוב לכם ספר הטיפולים של היבואן, זו הדרך הזולה וכנראה הטובה סביותר לטפל באוטו.

פורסם
אייל, המחיר של יוסי נתן לרוני הוא כ 1200 שקל כולל מיסב לחץ ולפני הנחה .

המחיר הסופי הוא כ 1000 שקלים , זה לא כזה רחוק .

אין מה לעשות, כל מוסך מורשה זה ככה, תמיד קנייה של חלקים בחנות חלפים תהיה זולה יותר , זה לא קשור ליוסי או לפליקס.

אני הגעתי למסקנה שצריך לקנות חלקים לבד וללכת לבעל מקצוע טוב (סגנון חזי) שירכיב אותם , אם לא חשוב לכם ספר הטיפולים של היבואן, זו הדרך הזולה וכנראה הטובה סביותר לטפל באוטו.

ללא ספק.

זה מה שאני עושה כיום, ועשיתי גם כשהיה בידי מוצר של PSI.

החלפת קלאץ' מקורי ב306 כולל עבודה עלתה לי כ800 ש"ח, וזה עוד היה לפני

שהכרתי אנשים שיכולים לקצץ במחיר...

ככה אתה מבטיח לרכבך את החלקים הטובים ביותר שאפשר לקבל, ביחד עם עבודה

מדוקדקת ואישית ובמחיר הגיוני יחסית.

אני אישית לא צריך חותמת של אף אחד בספר טיפולים אלא חותמת אצלי בראש שנתתי לרכב את הכי טוב שאפשר...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...