Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמירה המקובלת היא "אלוהים שישמור" אבל במקרה הזה ברור מאוד שכבר מזמן שהוא נטש את העמדה...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

עוד 30 שנה.. קארספורום מקביל. המשתמשים, רכבים אוטומטיים :-P

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מפחיד להניח את החיים שלך על מחשב.

רק עוד כמה שנים יהיה אפשר לדעת את האמינות של הכל הזה.

בישראל המחשב היה נתקע, כל דקה היו חותכים אותו.

פורסם

מצחיק לרשום "מפחיד להפקיר את החיים שלך בידי מחשב". אותי מפחיד להפקיר את החיים שלי בידי נהגים אחרים, כולל נהגי מוניות שירות.

אני סומך על מחשב הרכב שיבצע הזרקה במועד, על הרכיבים האלקטרוניים של ה-ABS, על הESP ברכב הבא-בא שלי, על מחשב הגיר שעושה את העבודה, ואני עוד נוסע בסיטרואן...

אם יעבור בדיקות מקיפות - זה כנראה העתיד.

פורסם

אני חושב שזה דווקא טוב.

לצאת לפאב, לשתות, והאוטו יחזיר אותי הביתה בעצמו.

גם אין סיבה שהרכב יהיה אוטומטי בלבד, כמו שמטוס יכול לטוס על טייס אוט' ויכול להיות מוטס ע"י הטייס. ככה הנהג יוכל לקחת שליטה על הרכב מתי שרוצה.

מחשבים לא מתעייפים, לא מתעצבנים, לא רוצים להסתכסך עם נהגים אחרים, "להחזיר" או ללמד לקח, תמיד מדוייקים, ואם יש תקלה אז... well, shit happens :lol:

בקיצור, אני חושב שאם זה טוב למטוסים ולמעבורות חלל זה טוב גם למכוניות.

V5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מצויין לחובבי הרכב! תשכחו מנהגים דפוקים שתקועים בשמאלי, מאנשים שנוסעים עם אורות גבוהים ומהבהבים, צופרים, משתוללים וטיפשים שחושבים שרכב זה רק חתיכת פח והנהיגה שלהם בהתאם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בקיצור, אני חושב שאם זה טוב למטוסים ולמעבורות חלל זה טוב גם למכוניות.

ומתי פעם אחרונה ראית פקקים בחלל או חתך אותך מטוס?...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה מצויין לחובבי הרכב! תשכחו מנהגים דפוקים שתקועים בשמאלי, מאנשים שנוסעים עם אורות גבוהים ומהבהבים, צופרים, משתוללים וטיפשים שחושבים שרכב זה רק חתיכת פח והנהיגה שלהם בהתאם.

אולי גם אפשרות ל״אני מרגיש לא טוב, קח אותי למוסך״ או ״נו! הבטחת לי טיפול עשר אלף היום!״ וסוף סוף נוכל לקנות רכבים מידיים קודמות ולהיות בטוחים שהם טופלו בזמן :-P

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני כבר מדמיין לעצמי שרשורים ביעוץ לפני קנייה:

מבקש יעוץ מה עדיף רכב עם נהיגה אוטומטית או ידנית.

ואז יגידו לו שנהיגה ידנית זה זול יותר אבל זה מיושן ואף אחד לא נוסע ככה.

ואז בפורום שיפורים יהיו צ'יפים עם תוכניות נהיגה שונות: ערס (תאורת קסנון שאוטומטית מסנוורת את כולם ומשבשת מחשבים של רכבים שבאים מלפנים), ביריון (חותך רכבים ועוקף על השוליים), ספורטיבי (לוקח פניות במהירות), אגרסיבי (גז ברקס) ועוד.

ויהיו גם תוכניות לנהיגה חסכונית: סבתא (לא עובר את ה30, עוצר לפני כל פנייה), סופר חיסכון (כיבוי מנוע בירידות, נסיעה על נאוטרל) ועוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אולי גם אפשרות ל״אני מרגיש לא טוב, קח אותי למוסך״ או ״נו! הבטחת לי טיפול עשר אלף היום!״ וסוף סוף נוכל לקנות רכבים מידיים קודמות ולהיות בטוחים שהם טופלו בזמן :-P

זה קיים בערך 25 שנה ברכבי ב.מ.וו ומרצדס (התראת תזכורת קולית לגבי תקלות וטיפולים קרבים).

סביר להניח שקיים בעוד רכבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ומתי פעם אחרונה ראית פקקים בחלל או חתך אותך מטוס?...

המחשבים של מעבורות החלל מתחשבים בכל כך הרבה נתונים וחישובים פיזיקליים ומתמטיים אשר גורמים ל״פקק״ להראות כמו חשבון פשוט ו״חתך״ כמו לוח הכפל :wink::lol:

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

תחשבו צעד אחד קדימה - לא תוכלו יותר לברוח מהמשטרה. רגע, אבל לא אתם אלה שביצעתם עביאת העבירה... אז המכונית תקבל דו"ח? היצרן ישלם אותו...? על מי הנקודות? ואם הרכב רשום על שם סבתא?

חכמים עם רכב שנוסע לבד... נראה אתכם עם אופנוע!

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...