Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבטת איזה אוטו להזמין מחברת הליסינג ואשמח לעזרתכם. אנחנו משפחה ילד בן חצי שנה ועם אוטו אחד. אנחנו צריכים אוטו מרווח ונוח לשימוש. בנוסף, אני נוסעת הרבה בעיר ובפקקים כך שהוא צריך להיות נוח.

אופציות הבחירה שלי הן:

פולסווגן ג'טה - 2012

מזדה 3 - 2012

פורד פוקוס רגילה או סטיישן - 2012.

אני לא מכירה כלכך את הדגמים החדשים אז אשמח לעצתכם. כל המכוניות מגיעות ברמת איבזור הכי נמוכה (או כמעט הכי נמוכה).

תודה רבה!

מאיה

פורסם

האם יש הבדלים במחיר או שאת שלושת הרכבים אפשר לקבל באותו מחיר ?

אם זה באותו מחיר הייתי לוקח את הג׳טה בעדיפות ראשונה והפוקוס בשנייה. הפוקוס לא פחות טובה ברוב הפרמטרים אבל המנוע של הג׳טה יגרום לה להרגיש יותר טוב אצל רוב האנשים.

פורסם

הכי פשוט ,

תגשי לסוכנויות הרכב השונות ,

תסתכלי על הרכבים מבחינת נוחות, גודל, תא מטען וכד'

ואת הרכב הפייבורט תקחי לנסיעת מבחן

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מבחינת מרווח הג'טה לוקחת בגדול. לגבי נוחות בעיר, גיר הDSG נוטה לפעמים להתבלבל ולחבטות, זה לא ממש נורא, בוודאי למי שיודע איך לנהוג את הרכב בצורה נכונה, אבל זה יכול להציק לפעמים.

פורסם

הגטה לוקחת בנוחות ושקט בנסיעה, איכות אבזור ומרווח פנים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
מבחינת מרווח הג'טה לוקחת בגדול. לגבי נוחות בעיר, גיר הDSG נוטה לפעמים להתבלבל ולחבטות, זה לא ממש נורא, בוודאי למי שיודע איך לנהוג את הרכב בצורה נכונה, אבל זה יכול להציק לפעמים.

אבל זאת בדיוק גם הבעיה של הפוקוס עם הגיר שלה שממש לא מוצלח במהירות איטית בתנועה עירונית. בכל מקרה, ברור ששתי האופציות האלה עדיפות מהמאזדה.

• תוכן חדש...