Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :-)

אני מחפש רכב כבערך חודשיים בתקציב של עד 10.000 לסטודנט בעל אמצעים מועטים שלא משנה לו צורת האוטו אלה אמינותו וצריכת הדלק. בסופו של דבר צמצמתי את האפשרויות שלי (גם בעזרת חברי הפורום) ואני מביא בפניכם את התוצאות

מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת הרכב הנכון והמתאים שישרת אותי שנתיים (מקס) בעלות מינימום

הרכב הראשון : שרייד - CS ידני 1.3 שנת 98

הרכב השני : טויוטה סטארלט שנת 97

*שני הרכבים בעלי ק"מ פחות מ 200.000 ויד סבירה

עם טסט הגיוני והטויוטה מבקש 2000 שקל יותר מדייהטסו

משאיר לשיקולכם ותודה על העזרה (פתוח עדיין להצעות ברמת ההגיון עדיין לא קניתי)

שבוע טוב

פורסם

בסכומים כאלה, אין שווה או לא שווה, מה שיש ובמצב טוב קונים, ומה שלא מתרחקים.

זה לא כיף לקנות רכב ב-2000 שקל פחות ואז לגלות שאתה צריך להשקיע בו עוד 3000 שקל תיקון...

בכול מקרה, לא יודע מה מבחינת השוק של הדייהטסו, אבל השוק של הטויוטות הזולות הוא פשוט מעולה(כול עוד לא השתנה דרסטית). אני הצלחתי למכור טויוטה סטארלט 92 במצב קטסטרופלי ב-4500 שקל. בוא נגיד שפיאט רק שנתון 2000 במצב כזה, אולי הייתי מצליח למכור.

פורסם

למעשה, המדובר באותה מכונית, עם מעטפת שונה. אבל, מכיוון שבארץ נמכרו רבבות שריידים ומעט מאד סטארלטים, הייתי ממליץ לך להתמקד רק בשרייד: במידה ותצטרך חלקי פח או פנסים, תוכל למצוא אותם בשפע בפירוקיות, דבר שיוזיל מאד את עלות אחזקת המכונית עבורך.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הייתי מעדיף את השרייד - מאותה סיבה שנאמרה לך - זמינות חלפים.

זה יהיה עצוב מאוד אם תגלה שאין חלק פלסטיק מסויים שחסר לך, אם תזדקק לחלק פח שיהיה להשיג רק כחדש ואם תגלה שאין חלק תחליפי אלא רק מקורי בעלות גבוהה.

אוטו, בניגוד לתכשיט של אשה - עדיף שיהיה נפוץ כמה שיותר.

• תוכן חדש...