Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כלכך יודע אם זה המקום אך אני ממש מרגיש צורך כדי לשתף אתכם בחוויה שלי.

מידי שבוע אנחנו נפגשים קבוצה של כמה חברה להתחרות בינינו במרוץ קארטינג, בגלל אי נעימות שקרתה לנו באחד המסלולים בארץ (לא רוצה לפרט היכן), החלטנו לבדוק מקום חדש, לאחר בירורים הגענו אל הקארטינג בבילו, את פנינו קיבל צוות מאוד מיוחד ומאד מקוצעי, הם נתנו לנו הרגשה מאד נעימה ובשבילנו זה פשוט שווה הכל.

המסלול בנוי בצורה מאד טובה ומאד מאתגרת (יחסית כמובן למסלולים שבהם ביקרתי), הקארטינגים שם מתוחזקים ברמה מאד גבוהה ומרגישים מאד מהירים, הם פתחו לנו את ההגבלה של הקארטינג ואין מה להגיד פשוט עולם אחר, מכוון שבתוך הקבוצה שלנו יש כמה חברה שהם נכים וזקוקים למנגון יד, הם אמרו שיעבדו איתנו בשיתוף פעולה על מנת להשיג מנגנונים קבועים שישארו קבוע בקארט (במיוחד בשבילנו).

בקיצור אני ממליץ בחום בהחלט המקום הזה יהפוך למקום המפגש הקבוע שלנו, אך הדבר שבאמת הכי חשוב הוא היחס החם שקבילנו והפינוקים (שמפניה קוראסונים וכו), הלוואי וכולם היו מתנהגים ככה.

אז שוב תודה

רועי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

הייתי שם פעמיים עם חברים, כנראה שהפעם הראשונה לא הספיקה להם כדי לאכזב אותנו, הם גם אכזבו אותנו בפעם השניה.

אם זה במבצעים הלא מובנים שלהם או בלפתוח את הקארטינג עד "הסוף" או שאתה רואה ילד בן 13 שטס לך מול העיניים ומנסה לעשות פוזות על מישהו עם ההחלקות וכמעט קורע תגדר, או כמות התאונות שיש שם שחסום לך חצי מסלול כי שתי דבילים תקועים אחד בתחת של השני וכו'..

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

מתעלק אם לא איכפת לך ;) מישהו מכיר מסלול קרטינג טוב באיזור ירושלים? הייתי כמה פעמים בתלפיות והוא פשוט על הפנים

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

הייתי שם פעמיים, בפעם הראשונה אפילו בעל המקום עלה איתי באותו מסלול והתחרינו, בפעם השנייה היחס היה מגעיל מאוד ולא נראה לי שאני אחזור לשם בזמן הקרוב, בינתיים יש גם קארטינג בפתח תקווה שלטעמי הוא כמה וכמה רמות מעל.

פורסם

קצת מוזר לי לשמוע שהיחס היה מגעיל, כי אנחנו נתקלנו באנשים מאד מיוחדים שנתנו לנו באמת יחס חם. אבל כמו כל דבר בחיים כל מקרה לגופו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אכן, בכל הפעמים שבהן ביקרתי בקארטינג ביל"ו באמת זכיתי ליחס טוב והוגן. לדעתי זה באמת אחד המסלולים הטובים בארץ.

ואם כבר הוזכר כאן קארטינג קרית אונו, אז ראוי לציין גם אותם לשבח. דוד הבָּלַבַּית לא מוכן לסבול פשרות - הן של הכלים והן של הלקוחות, והוא אינו מהסס לסלק מהמסלול את כל מי שעושה שם שטויות. ככה צריך!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...