Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המתעניינים בGTI,

מסתבר שלפני שבועיים אחד השכנים הנחמדים (שלפי מה שאמרו לי -הוא משפץ פיאט ) החליט שמותר לו לקחת חלקים לפיאט שלו שהוא משפץ ולכן הג'אנטים של הGTI פורקו ,הלוח שעונים גם ירד (ותודה לאותו בחור שהעביר את הכל לפיאט שלו -מהרצליה העיר).

באם עדיין יש מישהו שרוצה את הרכב (אלא אם כן אותו בחור יחמוד בעוד חלקים מרכב שלא שלו) אז נא להודיע .

נ.ב

באם מישהו מכיר בחור שגר בהרצליה ומשפץ איזו שהיא פיאט מוזמן למסור לו תודה בשם הבעלים (שהחנו את רכבם בחניה מסודרת מתחת לבית בתוך חצר ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זלפי מה שנאמר לי ,הבעלים של הרכבהם זוג מבוגר והם לא אלה שראו את מי שגנב אלא אחד השכנים שרואה את המשפץ כל הזמן מתעסק .

כפי הנראה בגלל זה הגניבה הייתה לו הגיונית .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
העלתי עוד קבצים ממספר מפגשים שהיו, שצילמתי בזמנו, עוד לפני

אוטו פשוט יפייפה, שהזדקן בכבוד, עם מראה שמתאים גם לימינו

תרומתי הצנועה- המאתיימוחמש של רז ועוד CTI 1.9 כמדומני במפגש ה5 ברמת אביב

SSCN0473.JPG

SSCN0474.JPG

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כל מי שרוצה לרכוש היום GTI צריך לקחת בחשבון שכאשר אני קניתי את שלי (כאמור, זה היה לפני 12 שנים), לקחתי לבדיקה איזה 6-7 רכבים עד שמצאתי אחד עם שילדה נקיה לחלוטין.

היום המצב בטח אפילו הרבה יותר חמור.

אני אפילו אקצין ואגיד שכמו שהמצב בטח היום, צריך לרכוש אחת עם שלדה נקיה ובכלל לא משנה מה המצב של יתר הרכב, הרי יישור קו עצבני ויקר תצתרכו לעשות בכל מקרה אז לפחות שלאחריו הרכב יסע כמו שצריך ולא כמו סרטן :wink:

דוקא הוצעו למכירה לאחרונה פה בפורום כמה GTI במצב מהמם ובמחיר שווה לכל נפש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...