Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ילדה מתוקה בת שנה וחצי, הילדה ממש "תולעת ספרים".

כל סופ"ש אנחנו מבלים באוטו שעה בנסיעה למשפחה, וכדי שהיא לא תשתעמם ותסבול אשתי מקריאה לה ספרים באוטו.

העניין הוא שהיא יכולה לגמור 10-12 ספרים בנסיעה כזאת בלי בעיה, מה שגורם לאוטו להיראות כמו ספריה ניידת (כמובן שצריך

לרענן את מלאי הספרים לפני הנסיעה).

חשבתי לקנות איזה טאבלט ולהוריד אליו את כל הספרים שלה.

השאלה האם אפשר לקנות (או להוריד) ספרי ילדים בפורמט אלקטרוני או שמחכה לי עבודת סריקה סיזיפית?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש לקנות את ספרי הילדים הקלאסיים, כגון דירה להשכיר, שמוליקיפוד וכו'. לטעמי האדפטציה לא משהו, אבל זה אינדיבידואלי.

בגיל הזה, אנחנו השמענו לילד דיסקים של פרפר נחמד, וכך לפחות הוא למד מה קרה כשהצבע הכחול פגש ברחוב בצבע הצהוב :-)

http://www.youtube.com/watch?v=bgtHKR0aQpQ&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יפה וטוב שיש חדוות קריאה. אם תשאר - בגיל מבוגר יותר זה מסייע לנסיעות ארוכות של כמה שעות.

עצה עם חיוך: אם מתאפשר בגילה - נסו לראות את האפקט של אוזניות טובות ומוזיקה שהיא אוהבת.

יש צורך בהשקעת זמן לאיתור הקבצים והורדה למחשב/נייד/טאבלט/DVD נייד לרכב - מה שלא יהיה.

אולי הכי נוח יהיה להוריד במחשב, לשמור על סטיק זכרון או סידי שאותו לוחקים למכשיר ברכב. יש הרבה תוכנות שמאפשרות שמירה במחשב של תכנים מוצגים/מוקרנים. האיכות הגרפית לא חשובה בגיל המדובר.

סיפורים ספציפיים - תוכל לחפש קובץ PDF של אותו ספר.

יש אתר ספר לי (או סבא יוחנן) שהוא הנצחה לזכרו של אסא דביר ואפשר לשאוב ממנו סיפורים אל המחשב. נדמה לי שפעם היה אפשר להשיג את כל הסיפורים בגרסה שאינה מחייבת אינטרנט. אבל כבר שכחתי...

במת"ל מבאר שבע יש סיפורי ילדים להאזנה וצפיה.

גגל "סיפורי ילדים להורדה" "סיפור לילדים Audio story" ותמשיך משם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מי יתן והיא תגדל ותהיה חכמה, ובעלת עולם פנימי עשיר :)

הקריאה היא הרגל ומיומנות שמפתחת את כל היבטי האישיות של האדם.

זה טוב שהיא מתחברת לזה...

בקשר לספרים, אם זכרוני אינו מטעה אותי, ראיתי לפני זמן מה פרסומת כלשהי במסווה של כתבה אובייקטיבית בתכנית הבוקר של ערוץ 2,

על מגמה של ספרי ילדים אינטראקטיביים שנותנים לילד להיות "אחראי" על הנפשת הסיפור והמשכיותו ע"י לחיצות.

נאמר גם, שוב אם איני טועה, שיש ספר או שניים כאלו כבר בחנות האפליקציות לספרים "עברית".

שווה לנסות לגשש, אם אזכר בפרטים נוספים אעדכן...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...