Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אתמול בחזרתי מהעבודה, נסעתי בכביש בעל נתיב אחד, בעוד רכב שעמד לשתלב מכביש שירות מהנתיב הימני שיצא מהמקום בעמידה פתאום נכנס לנתיב שלי בצורה חדה בזוית 90 מעלות על הפרדה רצוף, לא הספקתי לבלום והתנגשתי בו.

הרכב שלו ישן עם ביטוח חובה בלבד.

הוא טוען שהוא לא אשם והוא נלחץ כשנסעתי אז הוא שבר את ההגה (אני לא מבין את ההגיון שכדי להמנע מתאונה הוא פשוט נכנס לנתיב).

הבעיה שאין לו ביטוח צד ג' ולי יש מקיף.

איזה אפשרות יש בפניי?

אם אני אתבע אותו יכול לקחת הרבה מאוד זמן, ומי ישלם לי עד הנזק שלי?

אם אני אתבע את הביטוח שלי אז אני נדפקתי והוא הרויח, כי הנזק שלו זה רק דלת.

אשמח לתגובה, אני לא יודע מה לעשות.

פורסם

אין לו ביטוח אז תפעיל את הביטוח שלך.

ואת הנזק שנגרם לך מזה שהפעלת את הביטוח שלך תדרוש ממנו .

ישלם בטוב , יופי

לא ישלם תתבע אותו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
תשאיר פרטים בלינק ותקבל את המחיר הטוב ביותר בישראל

אני חושב שכבר השארתי לפני איזה שבוע ולא חזרתם , אני אתקשר לשירות .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

• ספונסר פורום
פורסם
שלום חברים.

אתמול בחזרתי מהעבודה, נסעתי בכביש בעל נתיב אחד, בעוד רכב שעמד לשתלב מכביש שירות מהנתיב הימני שיצא מהמקום בעמידה פתאום נכנס לנתיב שלי בצורה חדה בזוית 90 מעלות על הפרדה רצוף, לא הספקתי לבלום והתנגשתי בו.

הרכב שלו ישן עם ביטוח חובה בלבד.

הוא טוען שהוא לא אשם והוא נלחץ כשנסעתי אז הוא שבר את ההגה (אני לא מבין את ההגיון שכדי להמנע מתאונה הוא פשוט נכנס לנתיב).

הבעיה שאין לו ביטוח צד ג' ולי יש מקיף.

איזה אפשרות יש בפניי?

אם אני אתבע אותו יכול לקחת הרבה מאוד זמן, ומי ישלם לי עד הנזק שלי?

אם אני אתבע את הביטוח שלי אז אני נדפקתי והוא הרויח, כי הנזק שלו זה רק דלת.

אשמח לתגובה, אני לא יודע מה לעשות.

תבע את הביטוח שלך ,תן לחברת הביטוח שלך את הפרטים של צד ג, הם כבר ידאגו לתבוע אותו

דאג שיהיה לך מספר תביעה במקרה של תביעת שיבוב כדי שיחזירו לך את ההשתתפות העצמית אם תהיה .

צור איתי קשר טלפוני אנסה לעזור לך יותר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

תודה על התשובות חברים.

עדכון.

היות ויש לי ביטוח של עובדי מדינה, אין לי התייקרות פרמיה שנה הבאה אם אני אתבע את הביטוח, ההשתתפות העצמית שלי מופחתת והיא 400 שקלים בלבד.

היום הגיע שמאי וישר אמר שזה טוטאלוס.

שווי הרכב 6-7 אל"ש, עלות תיקון סדר גודל כמו של עלות הרכב.

הבאתי את כל הפרטים של צד ג' לחברת הביטוח ונאמר לי שהם יתבעו אותו על הנזק שהם יצטרכו לכסות ואני מוגן בכל מקרה.

מה גם, שאלתי את הנציגה מהביטוח מה היא היתה עושה והיא אמרה לי גם שהיא היתה תובעת את הביטוח שלה.

אני אקבל רכב חילופי ל21 ימים וכנראה נצטרך לחפש רכב אחר.

בכל אופן תודה לעונים.

פורסם

אין שום בעיה שתתבע אותו. אז יקבעו לך דיון לעוד שנה - לא נורא..

אם אין לך התייקרות פרמיה אז תוכל לתבוע את הביטוח שלך ולתבוע אותו על הנזק (השתתפות עצמית, או עליית פרמיה אם הייתה כזו), וזה במקרה שלחוץ לך לתקן את הרכב.

תוכל לתקן על חשבונך ולתבוע אותו אחר כך.

תוכל לנסות לשכנע אותו שההשלכות מבחינתו יהיו לא טובות ולנסות לשכנע אותו לשלם.

• תוכן חדש...