Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30 אלף

Murr27
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת לרכוש רכב מיני/סופר מיני עד במחיר של עד 30 אלף (אפשר טיפה לגלוש מעבר). הפרמטרים הכי חשובים זה צריכה חסכונית, אמינות ונוחות (ואם אפשר גם זריזות ומראה אטרקטיבי אבל לאלו חשיבות פחותה).

ראיתי את פיאט פונטו ספייסי 16V כאופקציה טובה עד שקיבלתי חוות דעת שנויות במחלקות בנושא האמינות וגם הבנתי שהסיריון והטויוטה יאריס מאוד אמינות אבל המכוניות המוצעות למכירה של הטויוטה יאריס בשנתון הרצוי (לפחות 2003 ומעלה) בעלות קילמוטרז' גבוהה בדרך כלל ולכן נראות לי לא כדאיות.

האוטו אמור לשמש בעיקר לנסיעות בין עירוניות מספר פעמים בשבוע.

אודה לכל המלצה,

תודה!!

פורסם

דווקא הספייס לא רעה,אם זה בעיקר לבד אתה יכולה לשקול גם את הפנדה מאוד חסכונית וזולה לתחזוקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי יובל,

תודה על ההתיחסות. עוד מכונית שיכולה להתאים למסגרת התקציב היא הפונטו גרנדה. אתה מכיר את הרכב? איך הוא לעומת הדור הקודם של הספייס?

תודה!

פורסם

שמי יוליאן לא יובל:wink:

הגרנדה היא המחליפה של הספייס ב 30 זה ממש הגבול לדגם משנת 2007 ליסינג.

לדעתי תצטרכי לעלות הכמה אלפים.

הרכב יותר בטיחותי,מרווח,יש לו 2 מנועים 1.2 עם 68 כ"ס ו1.4 77 כ"ס,לא הכי זריז אך חסכוני,הוא מגיע עם תיבה רובוטית אם את רוצה רכב אוטומטי או ידני,עדיפות לידני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

תודה רבה לכם על התגובות וסליחה על הבלבול עם השם:). אני מעדיפה גיר ידני אבל ממש מתלבטת לגבי הספייס משום שקיבלתי דעות חלוקות לגביה כמו שציינתי מקודם. לעומת זאת לגבי הסיריון ראיתי שכותבים דברים ממש חיובים למרות שלא יצא לי לשאול מישהו ממש

אז אני בדילמה.

פורסם

קשה לי להאמין שתצליחי למצוא פיאט גרנדה-פונטו ידנית בסכום של 30 אלף ש"ח. גם הזולות ביותר, עם קילומטראז' מעט גבוה יוצאות השכרה, נמכרות לרוב בסביבות ה-40 אלף ש"ח. לדעתי שווה למתוח מעט את התקציב כדי לעלות מפונטו-ספייס לפונטו-גרנדה אבל זה כבר לשיקולך :-D

סיריון 1,300 סמ"ק היא מכונית טובה, גם בידני וגם באוטומט. השאלה היא כמו בכל רכב משומש שרוכשים מיד שנייה או שלישית היא מצב הרכב. לזה יש השפעה מאוד חשובה על האמינות שלו בעתיד. כשאת רוכשת רכב ישירות מחברת הליסינג את מקבלת את ההיסטוריה המלאה של הרכב מיומו הראשון על הכביש, מה שיכול לעזור לך לקבוע אם הרכב אמין או לא.

• תוכן חדש...