Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך משתדרגים מ-BMW E36 קופה 323I עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הגיע הזמן להתקדם מה323 E36 הנפלאה שלי,למשהו קצת יותר חדיש ועוצמתי.

חשבתי על 3 רכבים אפרט מדוע כן ולא אשמח לדעתכם.

קודם אוסיף ואומר שאני מחפש משהו יוקרתי,שישמש אותי לנסיעות ארוכות,בכביש המהיר ולכן 200+-סוסים.

התנהגות גם חשובה לי אבל מאחר ורב הזמן אני גם ככה מבלה או בעיר או בישורות הפרמטר הזה הופך לקצת פחות רלוונטי(אבל רק קצת) :)

עלויות אחזקה-אין לי בעיה לשלם עבור חלקים מחירי פרימיום-אך חשוב שהרכב יהיה אמין,ועד גודל של סידרה 3,ומחירי ביטוח שפויים (יחסית)

צריכת דלק-לא באמת משנה.

אודי A4 B6 קוואטר 3 ליטר -

+מאובזרת,סולידית,יוקרתית,חזקה ומחירי רכישה נמוכים ביותר.

השאלה היא מה הקטע עם הגיר?,שמעתי לא פעם שהגיר בB6 נוטה לשבוק חיים באיזור ה100K והוא מאוד רגיש,האם יש אמת בדבר האם ניתן לטפל בבעיה במעוד מועד או לפחות לאתר גיר בעייתי? והאם כל דוגמאות בכביש עם פצצת זמן מתקתקת או שיש דוגמאות עם 200K ובלי מיצמוץ בגיר.כמה עולה שיפוץ\גיר חדש? ובכלל אמינות הרכב ?(תא נוסעים,חיישינים וכדומה)

סידרה 3 330I או CI

כל מה שאני אוהב בנוכחית שלי רק עם תוספת של כוח ומודרניות בתא הנוסעים ובעיצוב,וקצת יותר מעודנת ורכה.

הבעיה היא כמובן למצוא אחת נורמלית,מלבד זאת איך מחירי הטיפולים לעומת הE36? האם היא מפגינה אמינות כמו הE36?

מחלות ספיציפיות?

סובארו B4 3.0 SPEC B

שנתון מתקדם,245 סוסים!,סביר להניח שתהיה אמינה מאוד,וסולידית(לטוב ולרע)מאובזרת מאוד.

אך עם כל זאת מבחוץ היא נראת כמו עוד 2.0,מלבד זאת הדגם דיי מסתורי לי,האם מישהו יכול לשפוך קצת אינפורמציה על ביצועים?

איך המומנט בסל"ד נמוך?,האם הוא נוח לנסיעות ארוכות,האם יש הבדל רב בינו לבין ה2.0 הרגיל?אמינות? מחירי ביטוח?

תודה,

נמרוד.

Porsche 944 turbo

פורסם

אחרי הנעה אחורית של BMW אתה רוצה לעבור להנעה כפולה? לדעתי זה לא שדרוג (אולי טיפה יתרון בכביש רטוב, אבל היגוי לא יהיה נקי כמו לרכב הנעה אחורית). אני גם חושב שכדאי לך להשתדרג בשנתון ובדגם של הבימר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

B4, סליפרית מדהימה.

http://www.youtube.com/watch?v=cebPHJT_Odg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-638-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-B4-3-0R.aspx

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

סידרה 3 330I או CI

כל מה שאני אוהב בנוכחית שלי רק עם תוספת של כוח ומודרניות בתא הנוסעים ובעיצוב,וקצת יותר מעודנת ורכה.

הבעיה היא כמובן למצוא אחת נורמלית,מלבד זאת איך מחירי הטיפולים לעומת הE36? האם היא מפגינה אמינות כמו הE36?

מחלות ספיציפיות?

לאבא שלי היתה CI במשך שמונה וחצי שנים. אח"כ היא היתה אצל גיסי עוד שנתיים וחצי. האמינות היתה מופתית (מצבר ראשון הוחלף לראשונה אחרי שמונה שנים...). קצין הרכב בחברה בה אבי עבד טען שמבחינת מוסכים וטיפולים, היא זולה מהסוזוקי בלאנו שהיו לו בצי (טיפולים פחות תכופים ולא היו תקלות). הגיר האוטומטי היה אנמי לטעמי, עם הילוך שני ארוך מדי, אבל לדרישות שלך זה לא משנה.

ללא ספק פחות מתנהגת וספורטיבית מה-E36, אבל, כאמור, לדרישות שלך זה לא בעייתי.

עשיתי בזמנו גם נסיעת מבחן על ה-Spec B (וזה היה מזמן)

בשורה התחתונה, פחות 'קרוזר' מה-BMW, אבל מכונת נהיגה טובה מאוד. תחשוב על WRX מתורבתת יותר. אני מאוד אוהב את הפוזה של "להיות עם, להראות בלי". טחנתי אותה קצת בנס הרים, כך שאין לי תובנות מעבר לכך שהיא באמת כיפית, אבל לדרישות שלך ה-CI יותר קולעת.

עכשיו לך תמצא לך אחת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה על התגובות:)

באמת יהיה מאוד קשה למצוא אחת במצב סביר מבלי להתקל במודעות בסיגנון "טורפו,קול התוספות M3,רכב חדדששששששש כמו 2012 מרופא" וכו.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...