Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיץ הגיע ואפשר להתחיל לעשות וקס

אני מעונין לקנות וקס לאוטו, איזה הכי מומלץ?

האם י מדריכים איך לעשות את זה? הסברים? מדריכי וידאו, משהו שיוכל לעזור.

האוטו הוא סיאט איביזה 2011 שחור מטאלי.

תודה לעוזרים

בעל סיאט איביזה גאה !

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתמש בטרטל נוזלי. על הבקבוק כתוב כיצד להשתמש. אופן השימוש פשוט מאוד, מרטיבים סמרטוט וסוחטים אותו כדי שלא ינזל. שמים אליו כל פעם קצת וקס ומורחים בתנועות סיבוביות על רכב נקי וייבש. אחרי שוקס מתייבש בתנועות סיבוביות מורידים עם מטלית מיקרו פייבר או כפפה מיוחדת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רוב המוצרים שיש בארץ לא ברמה גבוהה(מה שמוכרים באוטודיפו)

יש את המוצרים של קארפלן שנותנים תוצאות לא רעות.

שמעתי שיש יבואן ל"כימיקל גייז" והמוצרים שלהם ברמה טובה.

או שיש אפשרות להזמין מאייבי מהחברות המובילות כמו: מג'ווירס, מנזרנה וכו'.

פורסם

טרטל וקס דווקא לא רע ואני משתמש בו כבר כמה שנים ועל כל הרכבים שהיו בבעלותי - מרוצה מהתוצאות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני משתמש בטרטל ווקס (המשחה) ..tzvipper לפניי רשם שהוא משתמש בטרטל ווקס הנוזלי, ואני חושב שאישית אני אעבור לנוזלי משנה הבאה, בגלל המהירות של השימוש בנוזלי- למרוח משחה על אוטו (במקרה שלך איביזה שהיא יחסית קומפקטית במימדים שלה) גדול זה קצת מבאס.

בכל מקרה תעדכן פה מה בחרת, ואיך הלך לך.

פורסם

קנה כל ווקס של ZAINO או ZYMOL מהפשוטים של ה50-40$, יתנו לך תוצאות מעולות.

ווקס טוב ככל שיהיה לא יתן לך תוצאות טובות אם הרכב לא נוקה ביסודיות כל לכן עם שמפו רכב איכותי.

מדריך מעולה לווקס מסוג משחה, ההוראות בוידאו זהות גם לווקס נוזלי :

X4zXem8SxkI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש לי את המספר טלפון של היבואן של כימיקל גייז

על הרכב שלי מרחתי (בין היתר אחרי כל החומרים שהפח עבר) ווקס שניקרא 5050 CHEMICAL GUYS

תוצאות מדהימות על שחור מטאלי .

מצורפת תמונה של המכסה מנוע שלי אחרי הווקס

Resize 5050.jpg

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

ראשית, לא צריך לחכות לקיץ כדי לעשות וקס. אני מקפיד לבצע וקס פעם בחודש, גם בחורף.

מנסיוני עם הטרטל נוזלי (הכחול) לצבע מטאלי, קיבלתי תוצאות הרבה יותר טובות מאשר עם אוטופיניש של קארפלן.

אך אציין שהאוטופיניש מחזיק מעמד זמן רב יותר מהטרטל. לשיקולך.

פורסם

בעבר אוטודיפו מכרו ווקס של Dupont, ווקס מעולה עם תוצאות טובות [לדעתי הלא מקצועית].

כרגע אני לא מוצא את הווקס שלהם באוטודיפו, יש רק את סבון הרכב של Dupont, שגם הוא מצויין.

הווקס הנ"ל בכמה רמות מעל טרטל, וניסיתי כמעט את כל הסוגים של טרטל..

אם מישהו יודע איפה ניתן למצוא את הווקס של Dupont אני אשמח לשמוע.

פורסם

אהבתי את התמונה. :lol: אני יודע גם לעשות וקס ככה אבל רק עם המצלמה. יש וקס טוב לצבע בהיר?

פורסם

עד עכשיו הוקס היחיד שניסיתי לרכב שלי זה הוקס המקציף שנותנים ב5 שקל בשטיפת מכוניות, משום מה נראה לי שזה הרבה פחות איכותי מהדבר האמיתי.

שמעתי דברים טובים על הטרטל שזה מותג טוב, למישהו יש המלצה לרכב לבן?

כל כמה זמן מומלץ לעשות? אני עד עכשיו עשיתי כל חודשיים-שלושה.

פורסם

שמעתי דברים טובים על הטרטל שזה מותג טוב, למישהו יש המלצה לרכב לבן?

כל כמה זמן מומלץ לעשות? אני עד עכשיו עשיתי כל חודשיים-שלושה.

אני משתמש בטרטל נוזלי על רכב לבן. עושה פעם בשבוע וזה נחשב מוגזם.

פורסם
אני משתמש בטרטל נוזלי על רכב לבן. עושה פעם בשבוע וזה נחשב מוגזם.

האמת באמת נשמע מוגזם, פעם בחודש או אפילו חודשיים לא יהיה מספיק טוב? איפה קנית את הטרטל הנוזלי?

• תוכן חדש...