Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 כבלים שנכנסים מתחת למושבים שברולט אופטרה

רכשתי לפני כמה חודשים שברולט אופטרה 5 דל' יש לי 3 שאלות .

1-לפני כמה ימים שניקיתי את הרכב ראיתי שיש שתיי כבלים בצבע צהוב שמחוברים ל2 המושבים הקידמיים,מה זה יכול להיות?

חשבתי אולי שזה חימום לכיסאות, ניסתי לחפש בבקרת האקלים משהו של כיסאות ולא מצאתי ..

2-שאני נוסע ברכב הרכב מעביר הילוך 1-2 ואז בהילוך 3 הרכב יותר מתאמץ ויש בין צליל בס כזה עמוק ואז שאני עובר להילוך 4 לאוטו יש "הקלה" ואז הנסיעה כרגיל יכול להיות שיש בעיה בגיר או שזה נורמלי?או שזה בעיה בכלל במנוע?(יש לציין שזה לא משנה אם אני נוסע במישור או בעלייה עדין יש צלילי בס מתאמץ כזה).

3-ראיתי איזה שרשור שאמרו שהמוכר עבד על הקונה ,כאשר הוצג בפני הקונה מספר מיילים במקום קילומטרז .

האם האופציה הזאת של להציג מיילים במקום קילומטרז קיימת גם אצלי ? כי הרכב שלי שנת 2006 ועשה 80 אלף אז זה טיפה מחשיד.

תודה לעונים.

פורסם

1. הכנה לחימום בכיסאות/כיסאות חשמליים כנראה. אולי בדגם המאובזר יותר זה קיים. (או במחשבה שנייה אולי זה קשור לכריות אוויר שאולי יש בכיסאות?)

2. אין לי מושג.

3. למיטב ידיעתי שברולט אופטרה היא לא אמריקאית, כך שסביר להניח שמדובר בק"מ ולא במיילים. 13 אלף ק"מ בשנה ממש לא מחשיד.. לא כולם נוסעים 50 אלף בשנה.

ערב טוב

פורסם

אולי זה קשור להתראת חגירת חגורה..? אם יש כזו באופטרה.

*אהה, vo364, הקדמת אותי!*

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תודה לעונים .

בקשר לבעיה של הגיר מישהו מכיר את המקרה הזה? אולי הבעיה היא במנוע?

לפני שקניתי את הרכב הוא עבר בדיקה איך הם בודקים את הגיר והמנוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...