Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני חדש בפורום ובתחום החלטתי לשדרג את תחום האספנות שלי מעתיקות לרכב אספנות. לא יודע מה לקנות?

חשבתי להתחיל עם רכב משופץ ולהמשיך הלאה. אולי עם וולוו 121 או שברולט או פורד שנים 50 עד 65 ראיתי באינטרנט וולוו 121 שנת 64 ו66 יש מלא מכוניות לא יודע במה להתחיל יש גם שברולט ישנה יש פורד יש הכל לא יודע אם המחיר מתאים כמה לשלם

ואם כדאי אם יש למישהו עצה רעיון או כיוון אני אשמח מאוד לעזרה

תודה רוני:roll:

פורסם

היי ברוכים הבאים לתחום :lol:

תקנה רכב שיעשה לך את זה ,רכב שתדלק עליו כמו שנתלקים על בחורה (אם אתה סטרייט כמובן) או שיש את זה או שאין יש קליק תרכוש ותשפץ מתוך אהבה!

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

:-oלפי דעתי אתה צריך קודם לדעת מה התקציב שאתה מוכן להשקיע.

אחר כך אתה בוחר את הרכב שאתה הכי מתחבר איליו זה יכול להיות גם רכב שמעלה בך זכרונות של פעם

שזה ברוב המקרים מה שמכריע את הבחירה שלך כמו שקרה אצלי שזה הרכב שגדלתי איתו וזה הזיכרון שלי

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

שלום לכולם

ראיתי כמה רכבים למכירה יש כאלה שנראות חבל על הזמן שברולט בל אייר מוריס שנת 36 או וולבו שנת 64

הסכום של הרכבים הוא 20k עד 65k לא מכיר או יודע אם זה הרבה או זה המחיר אני חושב שאני אחפש רכב שאני אדלק עליו ואז נדאג למחיר

תודה רוני

פורסם
חכה עוד בערך חודש אנחנו עושים שוק עתיק למכירת רכבי אספנות לפני שיפוץ ואחרי יגיעו מכל הארץ ותוכל לבחור לך רכב ולסגור במקום !

יש כבר תאריך?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

עד סוף מאי יהיה את השוק הגדול ביותר שנראה בארץ

דואגים לאישור משטרה ולוקשיין (כנראה חניית קניון איילון בצד האחורי של האצטדיון

עוד פרטים בהמשך

eran lanski

חבר מס- 14084

• תוכן חדש...