Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Help רכב עד 40,000 שח'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כחודש אני מחפש רכב בתקציב הנל. את מסע החיפוש התחלתי עם רכבי ליסינג 2008 :מגאן (מתפרקות, גם אחרי יישור קו), לאנסר קלאסיק (רכב מכוער טילים אבל מהנה לנהיגה. הבעיה, אני איש גדול וסביבת הנהג צפופה לי מאוד) ופוקוס (רכב נעים ומהנה אבל לא זז, ממש לא זז).

התחלתי לפזור לכיוון מזדה 6 (2004-5), פוקוס 2 ליטר (2004-6 די נדירות), קורולה (2003-5) וסיביק (2004-5).

חשוב שהרכב לא ישתה יותר מ ו1:11 ועדיף שיהיה מהנה לנהיגה. על הצרפתיות וויתרתי בצער רב (מת ל C5).

הלכתי לאיבוד עזרו לי

פורסם

אני לא יודע מה מצאת מהנה בלנסר קלאסיק - רכב ממוצא עם צריכת דלק קצת יותר גבוהה מרכבים אחרים (באותו הסגנון).

היתרונות של מיצובישי - מחיר הקניה ואמינות.

קורולה 2005 יכולה להתאים לדרישת צריכת הדלק, והיא הרבה יותר טובה מלנסר.

ואל תרד מתחת ל 2005 (ואל תשאל למה - תקרא).

http://www.google.co.il/search?q=p0420+corolla&hl=iw&prmd=imvnsfd&source=lnt&tbs=lr:lang_1iw&lr=lang_iw&sa=X&ei=g5SKT4qNO42Q4gSZvqT4CQ&ved=0CAkQpwUoAQ&biw=1066&bih=665

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עכשיו שמתי לב שציינת תקציב ואני מסכים עם vladclar שלא מומלץ שנתונים נמוכים מ-2005 ואף אני כן ממליץ לך על הלאנסר שבה תוכל להשיג שנתון גבוה יחסית, רכב אמין ובסיסי ובנוגע לצפיפות אני לא חושב שבקורולה תרגיש הבדל מהותי.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

הקורולה מרגישה הרבה יותר מרווחת. אני עושה בערך קמ' 20,000 בשנה בעיקר מחוץ לעיר. ב4 שנים האחרונות היתה לי בלאנו ככה שהורגלתי לרכב מאוד זריז וחסכוני אך עם התנהגות כביש מפחידה :( לכן הפוקוס ממש הפליאה אותי בעגלותה (גם האימפרזה...)

הקיצר הדרישות הם: עד 40K שח', עד 150K קמ', משפחתי במימדים, אמין ולא שתיין ורצוי שיהיה מהנה לנהיגה (לפעמים מפרגן לעצמי נהיגה בכביש הישן לי-ם) וכמובן הכי חדש שאפשר...

פורסם

הייתי שוקל במקומך לבדוק את הסוזוקי ליאנה. רכב אמין, זול לתחזוקה ומרווח והכי חשוב במחיר נמוך יחסית לשנתון. אולי הוא לא שיא היופי אבל אני גם לא מחשיב את הקורולה למיס עולם...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

כדאי לבדוק גם את ניסאן אלמרה, המרווח לא מדהים אבל בסדר וכך גם הנהגות הכביש אבל היא אמינה וחסכונית.

גם המיצובישי לא כזאת צפופה ביחס לסביבת הנהג בטויוטה קורולה מניסיון אישי שלי.

בכלל, אני חושב שבשנים האלה לא כדאי ללכת על השחקניות המרכזיות בשוק כמו מאזדה 3, טויוטה קורולה או הונדה סיויק.

רכבים כמו האלמרה, הלאנסר הליאנה והפורד פוקוס לא נתנו הרבה פחות ואפשר למצוא אותם במחירים הרבה יותר אטרקטיביים מה שאומר רכב חדש יותר שנסע פחות ויש סיכוי קטן יותר שיסבול מתקלות יקרות.

לגבי הביצועים של הפוקוס, התיאור הוא קצת היסחפות, לדעתי היא בסדר גמור והדור הראשון היה ממוצע למדי מבחינת ביצועים.

בהצלחה.

פורסם

הרכב שלי נרכש במחיר של 40 אלף שקל , והוא יד ראשונה נקנה מאישה עם 82 אלף קילומטר שנתון 2007

ואני נהנה ממנו כל רגע .

יש המון C4 למכירה , עם נתונים באמת טובים ! , מה שכן האוטו לא חסכוני בעליל 10 קילומטר לליטר ונסעתי באמת כמו סבתא שלי , לא עברתי את ה100 והאצה מרמזור הייתה בשיא האדישות

אני מקווה שאין לי תקלה ברכב .

• תוכן חדש...