Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2007 -2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות הלידה המתקרבת של בני הבכור אני רוצה לקנות פוקוס 2007 - 2008 מליסינג,

שמעתי שיש בעיה עם נטרול כרית האויר מקדימה,

האם יש עוד בעיות?

תודה

פורסם

בדגמים החדשים של הפוקוס אין אפשרות לניטרול של כרית האוויר. ניתן לבצע "מעקף" לכרית האוויר אך זה מתבצע רק במוסך המרכזי של פורד ועולה כסף.

חוץ מזה, מדובר ברכב מצויין - נוח, מרווח, בטיחותי, לא יקר לרכישה ולא יקר לאחזקה. אופציה מצויינת.

שים לב שיהיה קשה מאוד למצוא פוקוס 2007 ישירות מחברת ליסינג. גם מודל 2008 כבר קשה למצוא, רוב החברות כבר עברו למכור את מלאי 2009-2010. כן ניתן למצוא בקלות יחסית רכבי 2007 שנכנסו לעסקאות טרייד אין, כשהיד הראשונה הייתה חברת ליסינג והשנייה פרטית.

פורסם

ויש בעיה בסגנונות האלה ("כן ניתן למצוא בקלות יחסית רכבי 2007 שנכנסו לעסקאות טרייד אין, כשהיד הראשונה הייתה חברת ליסינג והשנייה פרטית")?

פורסם

יש לי פוקוס 2007. רכב טוב, נוח ואמין. עסקה מצוינת למחיר שבו הוא נמכר.

החיסרון העיקרי של הרכב הוא הכבדות שלו בדגם הנפוץ של 1.6 ל', אך זה ממש לא נורא (אלא אם מחפשים רכב ספורט).

פורסם

רכב מצויין מרווח ובטיחותי, תא מטען גדול מאד.

הפוקוס ידועה כאמינה מאד, והתחזוקה סבירה לחלוטין.

לגבי הכרית, כמו שנאמר, במרכזי של פורד בניר צבי מתקינים לך מתג + מפתח שתוכל לנטרל וולהפעיל את הכרית עפ"י הצורך.

בזמנו שילמתי על כך סדר גודל של 400 ש"ח.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הרכב מאוד מאוד כבד במנוע 1600 ,לא סתם איטי אלא ממש עגלה.

זה סתם מרגיז בנסיעה רגילה ויכול להיות מסוכן במקרה של נסיון לעקוף או לברוח מסכנה.

למרות שאין לי נתונים ההגיון אומר שזה גם לא תורם לצריכת הדלק.

דעתי אם כבר פוקוס חפש מנוע 2000.

פורסם

פוקוס יש רצועת טיימינג, מחליפים כל 5 שנים אם אני זוכר נכון (אל תתפוס אותי במילה).

טווח המחירים שציינת אכן הגיוני לרכבים מהשנתונים הללו, הכל תלוי כמובן במצב הרכב ובקילומטראז'. יש גם זולים יותר ויש גם יקרים יותר, אבל זה בהחלט הממוצע.

פורסם

זה סתם מרגיז בנסיעה רגילה ויכול להיות מסוכן במקרה של נסיון לעקוף או לברוח מסכנה.

וזה אומר שאלפי נהגי פוקוס בכל יום במדינה (בכ"ז אחת המשפחתיות הנפוצות), נמצאים בסכנה מיידית? או שאולי הם לא עוקפים בכלל....? אני מבין שאני יכול להרגיש בר מזל אם היו ברשותי 4 פוקוסים במשך השנים, עקפתי איתן, ואני עדיין כאן חי ונושם כדי

לספר על זה...

קשקוש מארץ הקשקושים. לא סכנה ולא בטיח.

הרכב יותר כבד, אין ספק. אבל הפער אינו גדול כמו שחושבים וההשפעה היא בעיקר תחת עומס שאז אין ספק שמרגישים תגובה איטית

במיוחד.

צריכת דלק עירונית ברובה המוחלט, עם רגל קלה מאד על הגז נעה סביב 1/11 עם מזגן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני גם לא מסכים עם ההגזמות לגבי הביצועים של הפוקוס, הםם ממוצעים ביותר ביחס לקטגוריה והחיסרון בכוח יורגש רק תחת עומס וזה מה שיקרה ברוב המשפחתיות 1.6.

אני חושב שכדאי לך לבדוק במגרשי חברות הליסינג למרות שהשנתון הרלוונטי הוא 2008, יש עיסקאות שהוארכו ל4 שנים ועדיין יש מלאים ממודל 2008.

מדובר במשפחתית נוחה ומרווחת והכי חשוב גם בטוחה.

בהצלחה.

פורסם
בדגמים החדשים של הפוקוס אין אפשרות לניטרול של כרית האוויר. ניתן לבצע "מעקף" לכרית האוויר אך זה מתבצע רק במוסך המרכזי של פורד ועולה כסף.

חוץ מזה, מדובר ברכב מצויין - נוח, מרווח, בטיחותי, לא יקר לרכישה ולא יקר לאחזקה. אופציה מצויינת.

שים לב שיהיה קשה מאוד למצוא פוקוס 2007 ישירות מחברת ליסינג. גם מודל 2008 כבר קשה למצוא, רוב החברות כבר עברו למכור את מלאי 2009-2010. כן ניתן למצוא בקלות יחסית רכבי 2007 שנכנסו לעסקאות טרייד אין, כשהיד הראשונה הייתה חברת ליסינג והשנייה פרטית.

ניתן לבצע התקנה של ניתוק כרית נוסע במוסך של היבואן, העלות סביבות ה300-400 שקל.

אגב למרות שזה לא קשור לשאלות שלך, מאוד לא ממולץ לקשור את התינוקות במושב הקדמי, המקום הבטוח ביותר הוא מאחור.

בנוסף בשנת 2008 הייתה מתיחת פנים ושינוי אבזור לפוקוס, ממליץ על הדגם לאחר המתיחת פנים בגלל אבזור בטיחותי עדיף (6 כריות+ESP) לאומת 6 כריות בלבד בדגם לפני מתיחת פנים.

פורסם
פוקוס יש רצועת טיימינג, מחליפים כל 5 שנים אם אני זוכר נכון (אל תתפוס אותי במילה).

טווח המחירים שציינת אכן הגיוני לרכבים מהשנתונים הללו, הכל תלוי כמובן במצב הרכב ובקילומטראז'. יש גם זולים יותר ויש גם יקרים יותר, אבל זה בהחלט הממוצע.

רצועת טיימינג בפוקוס לפי המלצת יצרן, החלפה כל 5 שנים או 120000 ק"מ המוקדם מביניהם

פורסם
ממליץ על הדגם לאחר המתיחת פנים בגלל אבזור בטיחותי עדיף (6 כריות+ESP) לאומת 6 כריות בלבד בדגם לפני מתיחת פנים.

כבר בדגם של 2007 יש 6 כ"א.

שטויות. הרכב אומנם כבד, בעיקר בתחילת נסיעה, אך הוא סוחב בסדר גמור ונותן מענה מצוין למשפחה. צריכת הדלק סבירה. בתקציב של פחות מ-50K, אין לי ספק שזו אחת האופציות הטובות ביותר שיש.

פורסם

אני חושב שרשמתי את זה בעברית ולא באיזה שפה לא ברורה.

אמרתי שעדיף את הדגם לאחר מתיחת פנים כי יש בו 6 כריות אויר+ESP לאומת רק 6 כריות אויר בדגם לפניו?!

• תוכן חדש...