Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מדובר בשולחן אוכל במטבח, אלה שנישלפים בכל צד שלו עוד הארכה. לא מדובר בשולחן יוקרתי, אבל הוא במצב טוב (פשוט מכוער) וחבל לזרוק ולקנות חדש (שיעלה גם הרבה כסף...). אני מבקש לקבל המלצות לנגר (משפץ ריהוט?) באיזור ת"א/גבעתיים שיחליף את ציפוי הפורמייקה שלו, יעשה עבודה טובה ולא יקרה מדי.

תודה מראש ושובע טוב.

פורסם

אם יש לך קצת זמן פנוי וידיים טובות אתה יכול להגשת ליבואני פורמיקה שמוכרים ליחידים.

לבחור פלטה בגודל של 240/120 לגלגל ולהניס לאוטו. קצת השקעה ותוכל לבצע לבד בעלות של 120 ש"ח בערך לפלטה.

אני רכשתי באזור תעשיה ליד רמלה/לוד.

אני מעריך שלקחת שולחן כזה לנגר כולל עבודה יהיה כמעט כמו שולחן חדש.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תודה, אבל לא אוכל הפעם לבצע בעצמי: מדובר בשולחן שהפורמייקה שלו יורדת בצורה מעוגלת על פאות הצד של הפלטה העליונה, כלומר מכסה גם את הצדדים של החלק העליון.

את הליטוש/ניקוי/צביעה אבצע כמובן בעצמי.

יש למישהו המלצות?

פורסם

שכח מזה, עבודה כזאת מורכבת תעלה יותר מ.../כמו שולחן חדש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...