Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים המאזדה 2 של אחותי התחילה לעשות בעיות - בסיבוב המפתח אורות האזהרה נדלקים, כמו לפני התנעה רגילה, אבל הרכב לא מתניע בכלל. יש למישהו רעיון למקור הבעיה? יש המלצה לחשמלאי או מוסכניק כלשהו שיפתור את זה? (מומלץ כאלה שמגיעים עד הבית)

תודה רבה ושבוע טוב!

קקטוסולר ידנית

פורסם

שלום, הרכב במוסך מורשה, שטוען אחרי בדיקות וניסיונות שונים לאתר את התקלה, שהאימובלייזר מקולקל או יצא מקידוד ושצריך להחליף את לוח השעונים כולו כיוון שהאימובלייזר מובנה בתוכו.

נשמע הגיוני?

קקטוסולר ידנית

פורסם
שלום,

לפני כמה ימים המאזדה 2 של אחותי התחילה לעשות בעיות - בסיבוב המפתח אורות האזהרה נדלקים, כמו לפני התנעה רגילה, אבל הרכב לא מתניע בכלל. יש למישהו רעיון למקור הבעיה? יש המלצה לחשמלאי או מוסכניק כלשהו שיפתור את זה? (מומלץ כאלה שמגיעים עד הבית)

תודה רבה ושבוע טוב!

לפי דעתי , אימובילייזר לא תקין

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מה שהמוסך אומר נשמע לי לא סביר. יש בפורום דאיגנוזיסט מנוסה של דלק מוטורס ואני מניח שהוא יוכל לשפוך יותר אור בעניין.

האם מותקנת ברכב קודנית \ אזעקה והאם ניסו לנטרל אותה במוסך?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבנתי שהם ניטרלו את העלוקה וזה לא עזר. קודנית כמעט בטוח שלא נטרלו ואני חושב שגם אזעקה לא. בכל מקרה לוח השעונים יגיע מחר ונראה מה קורה.

קקטוסולר ידנית

• תוכן חדש...