Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, 120K, ידני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר מהנה לנהיגה, יותר יפה (למרות שזה סובייקטיבי), עיצוב שונה מהעדר (ושלא יבלבלו לי את השכל כאן שרואים הרבה, כי ממש לא רואים הרבה, ובכל חודש מגיע משלוח קטן יחסית), מאובזרת (גאנטים 17, מע' מוליטימידה 7 אינץ עם מסך טאץ, בקרת לחץ צמיגים, חיבור AUX + USB, הגה וידית הילוכים מצופים עור, משענת יד, מחשב דרך, פנסי ערפל, כיסאות חובקים, נעילה מרכזית אוטומטית עם תחילת נסיעה), ובכללי לא אפרורית ומשעממת מבפנים כמו הלאון.

יותר מהנה לנהיגה זה גם סובייקטיבי כנראה. וזה נכון שההגה ב-1.8 מנותק מהעולם.

ממה שאתה אומר אתה מעדיף ולוסטר גם על לאון קופרה או GTI.

עבורי הלאון 1.8 לא הייתה חזקה מספיק, אז בטח שהולוסטר לא סיפקה אותי.

מבחינת אבזור בלאון אותו יש את כל מה שציינת ותא הנוסעים אומנם אפור אבל יותר איכותי+סאנרוף+בקרת שיוט. (חוץ ממשענת יד:-o )

ללאון לפחות פוטנציאל שיפורים שאיתו הרכב יכול להיות מיני מטוס.

לדעתי הולוסטר בחירה טובה אבל רק אם ביצועים לא מעניינים אותך. הריי איביזה/פאביה 1.2 TSI יכולה לתת לך בראש שזה לא נעים לאגו עם כל העיצוב המצועצע של הרכב.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה לתת בראש? כוח זה לא הכל בחיים. ולא יודע עד כמה פאביה\פולו "נותנות בראש" לולוסטר, אבל לא נכנס לזה כי זה לא מעניין.

אגב, מבחינתך כוח זו הנאה, מבחינתי לא רק. הבנת את ההבדלים בינינו בבחירת הרכבים שלנו? למרות שגם תקציב זה שיקול לא קטן :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה זה לתת בראש? כוח זה לא הכל בחיים. ולא יודע עד כמה פאביה\פולו "נותנות בראש" לולוסטר, אבל לא נכנס לזה כי זה לא מעניין.

אגב, מבחינתך כוח זו הנאה, מבחינתי לא רק. הבנת את ההבדלים בינינו בבחירת הרכבים שלנו? למרות שגם תקציב זה שיקול לא קטן :wink:

אני מבין טוב מאד למה אתה מתכוון.

בחיפוש אחר רכב חדש, נהנתי יותר לנהוג בקורסה OPC מאשר בלאון קופרה. מדובר ברכב בעל הספק פחות באופן משמעותי והוא איטי יותר בכל מצב. הוא נפסל בשל פרמטרים אחרים שלא נכנס אליהם.

כמובן שלא מדובר באותו סדר גודל תקציב אבל שמה לפחות, לאופל היה פלפל ומנוע לא רע.

כאן בלי להעליב, לולוסטר מנוע ממש חלש שמבחינתי אי אפשר לייצר איתו פאן גם עם ההתנהגות הכי טובה בעולם (מה שלא קיים ביונדאי).

עצם העובדה שאפשר להשוות בין ולוסטר לפאביה/איביזה/פולו 1.2 TSI זה אומר הרבה. כי כל המכוניות האלה לא בליגה של הלאון 1.8

סליחה אם אני נשמע תקיף זה כנראה בגלל שאופנוע נכנס לי היום במראה:x

פורסם

להשוות מאיזו בחינה? כוח מנוע? אולי. מבחינת כל השאר - ממש לא. והלאון 1.8 לא בליגה שלהן כי היא חזקה מהן משמעותית והיא משפחתית קומפקטית והן סופר מיני?

אגב, אפשר ליצר טונות של פאן עם הרבה רכבים שאין להם מנוע כלכך חזק, לידיעתך (ע"ע מיני קופר או סתם מיני ONE, כי היא כנראה הדוגמא הכי טובה). לעזאזל, אפילו עם ה-2 שלי אני מצליח להוציא המון שעות הנאה, וזה לא שההגה שלה כלכך מתקשר.

אגב, בתחום של 150K ש"ח, אין לי ספק (כמו שכתבתי בעבר, שוב כותב) שללא הורים על הראש, הייתי רוכש OPC. אבל זה כבר עניין אחר, והשרשור גולש למקומות לא קשורים לרכבים עד 120K ש"ח :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
להשוות מאיזו בחינה? כוח מנוע? אולי. מבחינת כל השאר - ממש לא. והלאון 1.8 לא בליגה שלהן כי היא חזקה מהן משמעותית והיא משפחתית קומפקטית והן סופר מיני?

אגב, אפשר ליצר טונות של פאן עם הרבה רכבים שאין להם מנוע כלכך חזק, לידיעתך (ע"ע מיני קופר או סתם מיני ONE, כי היא כנראה הדוגמא הכי טובה). לעזאזל, אפילו עם ה-2 שלי אני מצליח להוציא המון שעות הנאה, וזה לא שההגה שלה כלכך תקשרותי.

טובה יותר בביצועים,נוחות נסיעה, איכות חומרים,אבזור(מה שיש במבצע כרגע),יותר מרווחת, ולמרות שללאון 4 כוכבי בטיחות הייתי "מעדיף" לעשות תאונה איתה מאשר עם איביזה בעלת 5 כוכבי בטיחות.

ל-1.2 פאביה/איביזה/פולו יתרון בתצרוכת דלק.

לגבי מיני אני מסכים, 500 אבארט דוגמה טובה שאתה מרגיש כאילו אתה נוהג באוטו קארטינג וגם לגבי רכבי הנעה אחורית (חוץ מסדרה 1) אבל לגבי ולוסטר אני לא מסכים.

פורסם

:wink:

נותנות.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

לגבי מיני אני מסכים, 500 אבארט דוגמה טובה שאתה מרגיש כאילו אתה נוהג באוטו קארטינג וגם לגבי רכבי הנעה אחורית (חוץ מסדרה 1) אבל לגבי ולוסטר אני לא מסכים.

לא משנה איך תהפוך את זה, האמנם ההגה של הולוסטר לא הכי מתקשר, אבל היא יותר מהנה מהלאון (שלדה הגה גיר). בכללי, בגלל זה גם הרבה מחכים עדיין לולוסטר טורבו (והרבה הכוונה לאו דווקא בארץ).

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא משנה איך תהפוך את זה, האמנם ההגה של הולוסטר לא הכי מתקשר, אבל היא יותר מהנה מהלאון (שלדה הגה גיר). בכללי, בגלל זה גם הרבה מחכים עדיין לולוסטר טורבו (והרבה הכוונה לאו דווקא בארץ).

לא יודע לגבי ולוסטר טורבו(מכיר את הנתונים) ולא יודע איך היא תתומחר ובכל מקרה לא רלוונטית לכאן.

גיר מהנה יותר? אתה בטוח? אתה מכיר את הגיר 6 הילוכים ידני של ואג? כמו ב-GTI. זה הזוי מה שאתה אומר, גיר הכי מדוייק שנהגתי עליו.

אתה לא יודע איך השלדה של ולוסטר תתנהג עם הספק 200 כ"ס וטורבו שזה דבר נוסף.

מה שרלוונטי לכאן זה הלאון 1.8 והולוסטר 1.6 ובגרסאות האלה לדעתי אין מה להשוות. וכבר ציינתי כמעט כל קריטריון אפשרי, וזה בסדר שאתה לא מסכים ונשמע שאתה באמת מרוצה מהרכב שלך-לגיטימי.

שורה תחתונה:

אם אתה פריק של רכב מתקשר אפשר לקנות מיני ידנית בתקציב הזה אל תקנה ולוסטר.

פורסם

אתה זוכר מה כתבתי? לא רק אני קונה, ההורים גם בעניין. לכן אתה יכול להוריד את המיני כי:

לא פרקטית בעליל. צפופה, עדיין תחזוקה של במוו, ביטוח. שאמשיך? אותי זה לא מעניין כמובן, אבל אותם כן. אגב, גם המחיר של המיני ירד רק החודש, ובזמנו לא היה מה לדבר בכלל.

אני נהגתי על ולוסטר אוטומטית ועל לאון ידנית, וכן, עדיין הולוסטר הרגישה לי טוב יותר (טוב נו אולי כי ביום יום אני לא נוהג על ידנית). אגב, דווקא הידנית (הולוסטר) קיבלה ה-מ-ו-ן שבחים על פעולת הגיר, וזו אחת הנקודות החזקות יותר של הרכב.

ושוב, מבחינתך אין מה להשוות, כי היא חזקה יותר ועם אותו אבזור. מבחינתי אין מה להשוות כי הולוסטר מהנה יותר ויותר קורצת לי "להשתולל" נקרא לזה. מסתבר שגם פותח השרשור חושב כמוני בנקודה מסוימת :wink:

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה זוכר מה כתבתי? לא רק אני קונה, ההורים גם בעניין. לכן אתה יכול להוריד את המיני כי:

לא פרקטית בעליל. צפופה, עדיין תחזוקה של במוו, ביטוח. שאמשיך? אותי זה לא מעניין כמובן, אבל אותם כן. אגב, גם המחיר של המיני ירד רק החודש, ובזמנו לא היה מה לדבר בכלל.

אני נהגתי על ולוסטר אוטומטית ועל לאון ידנית, וכן, עדיין הולוסטר הרגישה לי טוב יותר (טוב נו אולי כי ביום יום אני לא נוהג על ידנית). אגב, דווקא הידנית (הולוסטר) קיבלה ה-מ-ו-ן שבחים על פעולת הגיר, וזו אחת הנקודות החזקות יותר של הרכב.

ושוב, מבחינתך אין מה להשוות, כי היא חזקה יותר ועם אותו אבזור. מבחינתי אין מה להשוות כי הולוסטר מהנה יותר ויותר קורצת לי "להשתולל" נקרא לזה.

כל הרכב צועק ספורט ונוסע כמו I30 וזה אבסורד בעיניי.

איך תשתולל עם המנוע הזה? זה מה שאני לא מבין. זה כאילו אני אשתולל עם אקסנט. תהרוג אותי אני לא אצליח לפענח איך אתה עושה את זה, הלוואי גם אני הייתי יכול ועוד עם תיבה אוטומטית.

אני יכול לשלוף לך את הקלף של DSG שאני בטוח שטוב יותר מכל גיר של יונדאי(לא שאני מתיימר להכיר את כולם)

אני בחיים לא נהגתי על רכב אוט' (מלבד לאון FR ומאזדה 2.0 אהה וגם אלטו:wink: ). אני פשוט מתעב תיבות אוטומטית ולא מעניין אותי ש-DSG וכו' מהיר יותר מידני(אם אתה חושב שרק מהירות מעניינת אותי). זה פשוט כל כך משעמם.

וזה לא רק חזקה יותר ועם יותר אבזור פרטתי עוד הרבה מעבר ואתה מתעלם מזה.

הריי שהרכב שלך מרווח יותר ממיני קופר זה כן יתרון ושהלאון מרווחת הרבה יותר משלך זה לא יתרון בעינייך.

ההבדל שאני לא קונה מכוניות לפי עיצוב

פורסם

תגיד לי, יש לך מושג בכלל מה זה ולוסטר? אתה קורא את מה שאני כותב או שאתה סתם רושם?

א- מבוססת על ה-I30 זה נכון, אבל היא ממש אבל ממש לא נוסעת כמוהה. היא מתנהגת טוב יותר, מרגישה נמרצת הרבה יותר, ומעלה לך חיוך על הפנים בנהיגה ספורטיבית.

ב- גיר אוטומטי של הולוסטר = DSG, רק שהוא לא חובט ובועט בך בפקקים מהילוך 1 ל-2 וחזרה, וגם יש שליטה עליו מההגה (מנופים, שזה כיף אדיר!).

ג- להשתולל? זה במרכאות. הכוונה קוראת לך להנות ויותר מזמינה אותך לזה (בעת נהיגה!), מאשר לאון (לא מדבר על FR או קופרה). שוב, כח זה לא הכל בחיים (כמו הדוגמאות שהבאתי מקודם).

ד- הלאון אפרורית מבפנים ולא מהנה כמו הולוסטר. כן, המיני קטנה מהולוסטר אבל רק לזה אתה מתייחס? כתבתי גם מחיר בזמנו, ביטוח, תחזוקה, וגם אבזור יש בולוסטר יותר מהמיני.

ה- אם כבר נהיית קטנוני (ואין לי מושג למה), הולוסטר כנראה תשמור על ערכה יותר טוב (כי עדיין זו יונדאי ולא דגם ליסינג), הולוסטר דגם חדש והלאון מוחלפת תכף.

ו- לקנות רכב יפה זו לא בושה. ההיפך, אני מעדיף רכב שיעלה לי חיוך על הפנים, מאשר רכב שנראה סביר+, למרות שיופי זה לא הכל בחיים, ולולוסטר יש יותר מרק יופי.

ואחרון אחרון חביב, אין על אלטו! (רכב כזה עלוב בחיים לא ראיתי :lol:, מצטער לכל בעלי האלטו למיניהם).

ZOOM-ZOOM

פורסם
תגיד לי, יש לך מושג בכלל מה זה ולוסטר? אתה קורא את מה שאני כותב או שאתה סתם רושם?

א- מבוססת על ה-I30 זה נכון, אבל היא ממש אבל ממש לא נוסעת כמוהה. היא מתנהגת טוב יותר, מרגישה נמרצת הרבה יותר, ומעלה לך חיוך על הפנים בנהיגה ספורטיבית.

ב- גיר אוטומטי של הולוסטר = DSG, רק שהוא לא חובט ובועט בך בפקקים מהילוך 1 ל-2 וחזרה, וגם יש שליטה עליו מההגה (מנופים, שזה כיף אדיר!).

ג- להשתולל? זה במרכאות. הכוונה קוראת לך להנות ויותר מזמינה אותך לזה (בעת נהיגה!), מאשר לאון (לא מדבר על FR או קופרה). שוב, כח זה לא הכל בחיים (כמו הדוגמאות שהבאתי מקודם).

ד- הלאון אפרורית מבפנים ולא מהנה כמו הולוסטר. כן, המיני קטנה מהולוסטר אבל רק לזה אתה מתייחס? כתבתי גם מחיר בזמנו, ביטוח, תחזוקה, וגם אבזור יש בולוסטר יותר מהמיני.

ה- אם כבר נהיית קטנוני (ואין לי מושג למה), הולוסטר כנראה תשמור על ערכה יותר טוב (כי עדיין זו יונדאי ולא דגם ליסינג), הולוסטר דגם חדש והלאון מוחלפת תכף.

ו- לקנות רכב יפה זו לא בושה. ההיפך, אני מעדיף רכב שיעלה לי חיוך על הפנים, מאשר רכב שנראה סביר+, למרות שיופי זה לא הכל בחיים, ולולוסטר יש יותר מרק יופי.

ואחרון אחרון חביב, אין על אלטו! (רכב כזה עלוב בחיים לא ראיתי :lol:, מצטער לכל בעלי האלטו למיניהם).

1.יש לי מושג מה זה ולוסטר נהגתי על ידנית. אם הלאון הייתה עולה 140K(מחיר מלא) הייתי שוקל לקנות ולוסטר, אבל כרגע המחירים דומים-אין סיכוי (הסיבה היחידה שהמחירים דומים היא שהלאון מוחלפת בקרוב אחרת אין צ'אנס שהמחירים קרובים).

2. נהגתי על FR עם מנופים השתעממתי עד מוות. אפילו התבאסתי. מה כיף בזה תהרוג אותי זה בכלל לא מתאגר. אני שונא גיר אוטומטי ולא משנה איך קוראים לו, אני רוצה 3 דוושות:-D

אין מה להשוות לידני. כנראה שהעובדה שאתה לא מתורגל בגיר ידני גמרה לך לא להנות בלאון. וזה לא שאני חי בסרט שהלאון 1.8 רכב ספורט, בשביל זה יש את הקופרה\FR.

3.בכלל לא מסכים, הלאון מזמינה מאד לנהוג במהירות גבוהות והכוונה גם בסיבובים כי הרכב אוחז מצויין. השלדה בלאון טובה לראייה מחזיקה הספקים גבוהים מאד. נכון שהזנב לא שמח, אבל ברגע שאתה יודע לשלוט באוטו לא בעיה לבצע החלקות כח עם המנוע הזה.

ועדיין אני לא מבין איך אתה "משתולל" (הבנתי למה את מתכוון אני לא נעל) עם מנוע אטמוספרי חלש שאין בו בכלל תגובת מצערת.

אני לא יודע על איזה רכבים נהגת ואיזה קנה מידה יש לך.

4.כן הלאון אפורה בפנים אבל יותר איכותית. הגימור עור ביונדאי מצחיק.

5.מכרתי את הלאון אחרי 3.5 שנים ב80K נראה לך שאתה תמכור את היונדאי בעוד 3.5 שנים בסכום הזה?

נכון שהצורה תתחלף והמחירון יפגע ונכון שקניתי את הרכב בזמנו ב-153K.

להבדיל מהאיביזה הלאון נסחרת לא רע ולראיה הדור הקודם שיש לו שם טוב ונסחר מעל למחירון.

6.מסכים איתך לחלוטין רכב יפה זה כיף. לדעתי הלאון נראית טוב ובזמנו זאת אחת הסיבות שהעדפתי אותה על הגולף MK5.

*אמרת שלולוסטר יש יתרון על פני המיני בכך שהיא מרווחת ממנה.

הולוסטר רכב צפוף! אני צריך לעבור דיאטה רצינית כדאי להכנס מאחורה.

רק בהודעה מקודם אמרת שלרכב משפחתי קומפקטי אין יתרון על רכב סופר מיני והנה אתה סותר את עצמך.

זה יתרון ענק שהלאון רכב מרווח!

גם מרווח יותר מהגולף עליה היא מבוססת.

כמו שאמרתי אחת הסיבות שלא קניתי OPC כי לא יכולתי לחיות עם המימדים של הרכב.

פורסם
1.יש לי מושג מה זה ולוסטר נהגתי על ידנית. אם הלאון הייתה עולה 140K(מחיר מלא) הייתי שוקל לקנות ולוסטר, אבל כרגע המחירים דומים-אין סיכוי (הסיבה היחידה שהמחירים דומים היא שהלאון מוחלפת בקרוב אחרת אין צ'אנס שהמחירים קרובים). ומה אתה בא להגיד כאן? שהלאון מתומחרת גבוה מידי? צודק

2. נהגתי על FR עם מנופים השתעממתי עד מוות. אפילו התבאסתי. מה כיף בזה תהרוג אותי זה בכלל לא מתאגר. אני שונא גיר אוטומטי ולא משנה איך קוראים לו, אני רוצה 3 דוושות:-D

אין מה להשוות לידני. כנראה שהעובדה שאתה לא מתורגל בגיר ידני גמרה לך לא להנות בלאון. וזה לא שאני חי בסרט שהלאון 1.8 רכב ספורט, בשביל זה יש את הקופרה\FR. אין שום קשר בין ידני להנאה מהרכב בשלמותו. הרכב הזה לא מהנה בשבילי. נקודה.

3.בכלל לא מסכים, הלאון מזמינה מאד לנהוג במהירות גבוהות והכוונה גם בסיבובים כי הרכב אוחז מצויין. השלדה בלאון טובה לראייה מחזיקה הספקים גבוהים מאד. נכון שהזנב לא שמח, אבל ברגע שאתה יודע לשלוט באוטו לא בעיה לבצע החלקות כח עם המנוע הזה. יש הבדל בין לנהוג במהירויות גבוהות בסיבובים כמו ברכבת, לבין להנות מאותם סיבובים ולהרגיש את הרכב שמשתף איתך פעילות, שינויי כיוון מהירים וכו'. עובדה שבלאון ההגה לא מתקשר בעליל וחוץ מאחיזה אין שם כלום. אגב, יונדאי לא הוציאו סתם גרסת טורבו לולוסטר, אז זו גם ראיה שהיא מחזיקה היטב הספקים גבוהים? ותאמין לי, שגם עם פי 2 הספק היא תסתדר היטב, כמובן עם כיול מתלים\בולמים שונה וצמיגים אוחזים יותר.

ועדיין אני לא מבין איך אתה "משתולל" (הבנתי למה את מתכוון אני לא נעל) עם מנוע אטמוספרי חלש שאין בו בכלל תגובת מצערת. יחי ההבדל בינינו, שאפילו ממאזדה2 אני מסוגל להנות, ואתה רק עם רכבים שיש להם כוח. כמה פעמים אכתוב לך שלא צריך רכב חזק כדי להנות? ואם תכתוב שעם מאזדה2 אי אפשר להנות, אני כבר אבין עם מי יש לי עסק.

אני לא יודע על איזה רכבים נהגת ואיזה קנה מידה יש לך. במוו 325 קופה מספיקה לך?

4.כן הלאון אפורה בפנים אבל יותר איכותית. הגימור עור ביונדאי מצחיק. מצחיק? הלאון ממש לא מרגישה טוב יותר. אם כבר ההיפך הוא הנכון.

5.מכרתי את הלאון אחרי 3.5 שנים ב80K נראה לך שאתה תמכור את היונדאי בעוד 3.5 שנים בסכום הזה?

נכון שהצורה תתחלף והמחירון יפגע ונכון שקניתי את הרכב בזמנו ב-153K. פה כבר סיכמת יפה - ירד לך מהמחירון חצי מחיר של הרכב. אנחנו קנינו קורולה 2005 ב-123K ש"ח, ומכרנו לאחר כמעט 7 שנים (תוריד חודש) ב- 52K ש"ח, וזה עוד אחרי ירידות במחירונים (קורולה שנת 2008 מליסינג אתה תמצא במחיר דומה). אז אני איבדתי 70K ש"ח ב-7 שנים, ואתה 70K ש"ח בחצי זמן. תהיה בטוח שעם היונדאי זה יהיה כמעט זהה, למרות שאף אחד כאן לא נביא

להבדיל מהאיביזה הלאון נסחרת לא רע ולראיה הדור הקודם שיש לו שם טוב ונסחר מעל למחירון.

6.מסכים איתך לחלוטין רכב יפה זה כיף. לדעתי הלאון נראית טוב ובזמנו זאת אחת הסיבות שהעדפתי אותה על הגולף MK5.

*אמרת שלולוסטר יש יתרון על פני המיני בכך שהיא מרווחת ממנה. זה אחד מהיתרונות שרשמתי, מה לא מובן?! שוב כותב: מרווחת, זולה יותר לאחזקה, זולה יותר בביטוח, מאובזרת יותר, להמשיך?

הולוסטר רכב צפוף! אני צריך לעבור דיאטה רצינית כדאי להכנס מאחורה.

רק בהודעה מקודם אמרת שלרכב משפחתי קומפקטי אין יתרון על רכב סופר מיני והנה אתה סותר את עצמך. איפה ראית שכתבתי כזה דבר? כתבתי שהלאון עדיפה בגלל מנוע ובגלל שהיא משפחתית. אתה הוספת איכות גימור,נוחות וכו'. לא יודע מאיפה הסקת שאני כתבתי כזה דבר. הולוסטר עדיפה מבחינתי כי יש עוד שיקולים שנקראים - הורים, בפעם האלף. ובשבילם עלות ביטוח+עלויות תחזוקה+פרקטיות (אם כי פחות) זה חשוב. וגם זה יתרון על פני הלאון, אגב.

זה יתרון ענק שהלאון רכב מרווח!

גם מרווח יותר מהגולף עליה היא מבוססת.

כמו שאמרתי אחת הסיבות שלא קניתי OPC כי לא יכולתי לחיות עם המימדים של הרכב.

תגובותיי באדום.

ZOOM-ZOOM

פורסם

danielharati בוקר טוב,

כמה בעיות בסיסות בליאון:

- המכונית מיושנת (2005)

- בטיחות גרועה (4 כוכבים של פעם, כנס לאתר של יורואנקאפ ותבדוק לבד את הפרטים, אני לא קונה ב 2012 מכונית כזו)

- יבואן גרוע (מוריד מחירים בסיטונות, מבצעי אנחות, מוסכים - להמשיך ולפרט ?)

- שנתיים אחריות

- מכונית בעלת התנהגות ממוצעת (להתנהגות ספורטיבית יש את גרסאות FR CUPRA)

- אפרורית מבפנים

- ואם נלך לקטנוניות - על צבע מטאלי צריך להוסיף כסף!

אני בטוח ששכחתי עוד כמה פרטים.

דרך אגב, למרות הכל הייתי קונה את הליאון אם היה לי כיף איתה בנהיגה - אבל היא מכונית לא מתחברת. קרה.

המעלה הכי גדולה של הוולוסטר היא המחיר והיבואן.

הייתי שמח לקנות שירוקו - זו ההשוואה הנאותה לוולוסטר - אבל זה לא בתקציב.

מכונית אחרת שהייתי שמח שתהייה לי מאותו בית - גולף ג'יטיאיי. גם כאן המחיר בעייתי משהו.

יום טוב,

ירון

• תוכן חדש...